Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Απαγορευτικό από την ΕΛΑΣ σε πορείες χρυσαυγιτών και αντεξουσιαστών το Σάββατο

Με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής οι τρεις συγκεντρώσεις το απόγευμα του Σαββάτου δεν θα επιτραπεί να μετατραπούν σε πορείες

Συναγερμό σήμανε στην ΕΛΑΣ η ταυτόχρονη πραγματοποίηση συγκεντρώσεων από χρυσαυγίτες, αντεξουσιαστές και αντιφασίστες το απόγευμα του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας.

Για τον λόγο αυτό ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής αποφάσισε ότι«οι συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία Συντάγματος, την πλατεία Μοναστηρακίου και τα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, δε θα επιτραπεί να εξελιχθούν περαιτέρω σε πορείες, για λόγους δημόσιας ασφάλειας».

Στο Σύνταγμα θα συγκεντρωθούν στις 7 το απόγευμα μέλη της Χρυσής Αυγής σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την «πολιτική και δικαστική σκευωρία και τις παράνομες προφυλακίσεις» του Νίκου Μιχαλολιάκου, του Χρήστου Παππά και του Γιάννη Λαγού.

Τρεις ώρες νωρίτερα, στις 4 το απόγευμα, αντεξουσιαστές και αντιφασίστες θα συγκεντρωθούν στο Μοναστηράκι και τα Προπύλαια προκειμένου, όπως αναφέρεται στα καλέσματα, «να κόψουμε την προσέλευση των φασιστών και παράλληλα με τη συγκέντρωση στα Προπύλαια να περικυκλώσουμε τη σύναξή τους».

Κλειστοί τρεις σταθμοί του μετρό το Σάββατο από τις 15:00

Εκτός λειτουργίας θα είναι το Σάββατο, από τις 15:00, οι σταθμοί του μετρό, «Σύνταγμα», «Μοναστηράκι» και «Πανεπιστήμιο», με εντολή της αστυνομίας, λόγω προγραμματισμένων συγκεντρώσεων σε Προπύλαια, Σύνταγμα και Μοναστηράκι. Οι σταθμοί θα λειτουργήσουν με νεότερη οδηγία.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]