Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα 20.000 καλάσνικοφ του Εμφυλίου. Ποιοι σχεδίαζαν το αιματοκύλισμα, ποιοι κάρφωσαν και γιατί

Από την Ιόλη Πιερίδη 


Kι όμως: Κάποιοι ήταν έτοιμοι να αιματοκυλίσουν την Ελλάδα! Τα 20.000 καλάσνικωφ του πλοίου NOUR-M είχαν τελικούς αποδέκτες στη χώρα μας. Το δε πλοίο εντοπίστηκε ύστερα από “κάρφωμα” στις ελληνικές αρχές Ασφαλείας στα πλαίσια ντηλαρίσματος που θα επιτρέψει σε εμπλεκόμενους στην υπόθεση να πέσουν στα χαμηλά. Θυμηθείτε ότι από δω και στο εξής οι εγχώριες αρχές θα κάνουν ότι μπορούν για να ξεχασθεί η υπόθεση! 
Στον εντοπισμό του πλοίου βοήθησαν οι Αμερικανοί οι οποίοι έχουν στην διάθεσή τους όλο το σχέδιο του εμφύλιου σπαραγμού που συγκεκριμένα συμφέροντα προετοίμαζαν μεθοδικά όλο αυτό το διάστημα. 
Το θέμα είνα τεράστιο καθώς στο σχέδιο εμπλέκονται εκτός από τα εγχώρια συμφέροντα και Γερμανοί ακροδεξιοί επιχειρηματίες με απευθείας (συγγενικές) αναφορές σε κορυφαίους νεοναζί αξιωματικούς που βρέθηκαν στην αυλή του Χίτλερ στη διάρκεια του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου. Οι συγκεκριμένοι ελέγχουν από το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου το οικονομικό παιγνίδι στη χώρα μας και καθώς διαπιστώνουν ότι υπάρχει κίνδυνος να χάσουν τον έλεγχο εξαιτίας του εντοπισμού του σχεδίου από τους Αμερικανούς αποφάσισαν να ανατινάξουν στην κυριολεξία την Ελλάδα εξοπλίζοντας παραστρατιωτικά σώματα. 
Οι Αμερικανοί εντόπισαν την ύπαρξη του σχεδίου χάρη στις υποκλοπές τηλεφωνικών συνομιλιών στις οποίες επιδίδονται συστηματικά και οι οποίες προκάλεσαν διεθνη σάλο.

Φυσικά ολόκληρη η αλήθεια πολύ δύσκολα θα αποκαλυφθεί καθώς οι μυστικές υπηρεσίες έχουν σημάνει συναγερμό.
Το πλοίο το οποίο έχει Τούρκο καπετάνιο και ιδοκτήτη εντοπίστηκε να κινείται με ανορθόδοξες εναλλαγές πορείας κοντά στις βραχονησίδες των Ιμίων.


Όλα ξεκίνησαν την Παρασκευή, όταν από την Ταξιαρχία της Κω ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Καλύμνου για την ύπαρξη φορτηγού πλοίου κοντά στα Ίμια το οποίο είχε ανορθόδοξες εναλλαγές πορείας.

Άμεσα στο σημείο έφτασε πλωτό σκάφος του Λιμενικού, ακινητοποίησε το πλοίο και ενημέρωσε το Κέντρο Επιχειρήσεων πως επρόκειτο για το φορτηγό πλοίο «NOUR-M» σημαίας Σιέρα Λεόνε.
Όπως ανέφερε ανακοίνωση του Λιμενικού που εκδόθηκε την Παρασκευή «ο εντοπισμός έγινε μετά από σχετική ενημέρωση Στρατιωτικής Αρχής της περιοχής. Τα πλωτά περιπολικά Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. προέβησαν στην ακινητοποίησή του, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ., προς διενέργεια ελέγχου.  

Απογευματινές ώρες το ύποπτο Φ/Γ πλοίο κατέπλευσε, συνοδεία πλωτών περιπολικών Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. στο λιμάνι της Ρόδου, όπου φυλάσσεται από ισχυρές δυνάμεις της τοπικής Λιμενικής Αρχής.  
Από τα μέχρι τώρα διαθέσιμα στοιχεία δεν έχει διαπιστωθεί ο ακριβής προορισμός των πυρομαχικών και του οπλισμού που μεταφέρει, ούτε η αντιστοιχία του αναγραφόμενου στα παραστατικά φορτίου με αυτό που πραγματικά μεταφέρεται επί του πλοίου».

Από τη Δίωξη Ναρκωτικών του Λιμενικού έγινε γνωστό πως το συγκεκριμένο πλοίο, το οποίο ανήκει σε συριακή εταιρεία, έχει απασχολήσει για διακίνηση ναρκωτικών και έχει αλλάξει πολλές φορές επωνυμία.


εε
H βαμμένη πλευρική ονομασία του φορτηγού πλοίου ως ΝΟUR-M.

ss
Η ανάγλυφη πλευρική (πρώην) ονομασία του φορτηγού πλοίου.

ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]