Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σε κατάσταση διαρκούς χρεοκοπίας


Έρχεται κούρεμα καταθέασεων μαζί με το νέο κούρεμα του χρέους

Πολλαπλασιάζονται οι επιβεβαιώσεις για την προδιαγεγραμμένη εξέλιξη που θα αποτελέσει την επόμενη πράξη μαζικής εξόντωσης της ελληνικής οικονομίας και των Ελλήνων.

Όπως από νωρίς έχουμε προειδοποιήσει από τον Άνεμο Αντίστασης, αλλά όπως πράττουν συνεχώς όλο και περισσότεροι φορείς (αντιμνημονιακά κόμματα, mainstream και εναλλακτικοί ειδησεογραφικοί φορείς κλπ.), το αναπόφευκτο κούρεμα των ελληνικών καταθέσεων θα πραγματοποιηθεί μαζί με το επερχόμενο νέο κούρεμα του δημόσιου χρέους, με όποια μορφή κι αν αυτό συμβεί. Διευκρινίζεται ότι ως τέτοιο δεν έχει καμία σχέση με τις υποτιθέμενες εγγυήσεις της ΕΕ που αφορούν σε διασώσεις τραπεζών, συνεπώς ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΕΔΩ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΠΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΟΡΙΟΥ (όπως συνέβη με την πρώτη αποφράδα απόφαση του Eurogroup για την Κύπρο)!  

Εξάλλου, οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες στην συντριπτική τους πλειοψηφία όχι απλά δεν ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ ανά καταθέτη, αλλά -ακόμα και προ του κυπριακού κουρέματος, πόσω μάλλον μετά- κατά 81% βρίσκονταν σε λογαριασμούς που δεν ξεπερνούσαν ούτε τα...2.000 ευρώ.

Όσοι αφελείς εξακολουθούν να εμπιστεύονται τα λεφτά τους στα τραπεζικά ερείπια, ας μην δυσανασχετήσουν όταν στην επόμενη φάση χάσουν σημαντικό μερίδιο του κόπου τους. Οι προειδοποιήσεις για το αναπόφευκτο πολλαπλασιάζονται, συνεπώς δεν μπορούν να πουν ότι δεν ήξεραν.

Επίσης, στο τεύχος των ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ που κυκλοφορεί (ένα από τα πιο μεστά τεύχη της 4ετούς πορείας του περιοδικού):

- ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ: Πώς και γιατί η Ελλάδα βρίσκεται σε μόνιμη ύφεση ενώ μπορεί να ζητήσει ρήτρες ασφαλείας από τους δανειστές

- ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ 5 ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ: Τα εξωπραγματικά ελλείμματα λόγω μείωσης εσόδων απειλούν τα ασφαλιστικά ταμεία - Κρίσιμη κατάσταση των ασφαλιστικών ταμείων λόγω της «μαύρης τρύπας»

- ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΥ: Η ΝΔ μετατράπηκε σε χάβρα ακροδεξιών και πασόκων.





Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]