Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ακριτολογίες

Γράφει ο Ακρίτας

Όλα τα αφορολόγητα έπεσαν εκτός από ένα: αυτό του 66% του μισθού του Βουλευτή.
Δηλαδή ένας βουλευτής με τις υψηλότερες αποδοχές των 100 χιλ ευρώ,
πληρώνει τον ίδιο φόρο μ' έναν που έχει εισόδημα 33 χιλ ευρώ.
Αυτοί είναι οι... «δημοκράτες» και φύλαρχοι του Συντάγματος.

***

Όλοι οι βασικοί δημόσιοι μισθοί έχουν μειωθεί εκτός από έναν: αυτό του Βουλευτή.

***

Το ισχύον Ελληνικό Σύνταγμα κατά την αμετάβλητη διατύπωση που διατηρεί ο Έλληνας νομοθέτης ήδη από το Σύνταγμα του 1911, ορίζοντας στο άρθρο 4 παρ. 5 ότι «Οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη ανάλογα με τις δυνάμεις τους», κατοχυρώνει ρητά τις δύο αρχές της φορολογικής δικαιοσύνης, ήτοι την αρχή της καθολικότητας του φόρου και την αρχή της φορολογικής ισότητας.
Το νέο φορολογικό και σύμφωνα με την επιστημονική υπηρεσία της Βουλής δεν είναι συμβατό με την αρχή της φορολόγησης βάσει της φοροδοτικής ικανότητας.
Άλλη μία καραμπινάτη αντισυνταγματική ψήφιση από τους «δημοκράτες» της Βουλής.

***

Μετά την επιστολή Σαμαρά προς τον Σλάβο πρωθυπουργό της πΓΔΜ, οι σκοπιανοί θα φτιάξουν νέο άγαλμα 100 μέτρων του Αριστοτέλη και θα ονομάσουν την Βουλή «Μακεντότσι Πολίτικα Αριστότελ».

***

Πως βλέπω την μείωση του ΦΠΑ στη εστίαση;
Πολύ κουβέντα για το τίποτα.
Γιατί;
Διότι όταν το κράτος έχει εισπράξει για το 2012 το 15% του επιβεβαιωμένου ΦΠΑ(0,5 εκ από 3,5 δις), ο οποίος ΦΠΑ έχει δηλωθεί από το 75% των ελεύθερων επαγγελματιών και επiχειρήσεων, περιμένει κάποιος να μας σώσει το 13% στην εστίαση;
Όσο η πολιτική του κράτους παραμένει πιστή στην κάλυψη της φοροδιαφυγής, τότε και 3% να το πάνε, πάλι ο ΦΠΑ δεν θα εισπράττεται. Η θεωρία περί κατανάλωσης είναι για κράτη όπου η φοροδιαφυγή είναι σε ανεκτά επίπεδα και όχι στο 25% του ΑΕΠ.!!!



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]