Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Σόιμπλε ήρθε στην Ελλάδα σαν υπουργός ενός ανύπαρκτου κράτους!

Στην επόμενη επίσκεψή του στην Ελλάδα ο Σόιμπλε μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με... ένταλμα συλλήψεως

Επί τη «επισήμω αφίξει» του κυρίου Wolfgang Schäuble στην Αθήνα στις 18.7.2013

Ειδικό αφιέρωμα
Έχουμε λοιπόν και λέμε, για να ξέρουμε τι λέμε:

Ομοσπονδιακή δημοκρατία της Γερμανίας Ε.Π.Ε. δηλαδή Bundesrepublik Deutschland Finanzagentur GMBH, οδός Lurgiallee 5d – 60439 Frankfurt/main
Τηλ. + 4969 – 25616 – 0
Fax: + 4969 – 25616 – 1476
E-Mail: info@deutsche-finanzagentur.de

Αρ.Εγκρίσεως: HRB 51411 Amtsgericht / Frankfurt/ main, δηλαδή Πρωτοβάθμιο Δικαστήριο στη Φρανκφούρτη /ΜΑΙΝ
Vertretungsberechtigte, δηλαδή υπεύθυνοι εκπρόσωποι της εταιρείας:
- Dr. Tammo Diemer - Προϊστάμενος
- Dr. Carsten Lehr - Προϊστάμενος

UMSATZSTEUER – IDENTIFIKATIONS-
NR: [ = ΑΦΜ ] : DE 137223325

Η εταιρεία αυτή εκπροσωπείται επίσημα από τον εκάστοτε υπουργό των οικονομικών, σήμερα τον κύριο Σόϊμπλε και έχει ελεγκτικό ρόλο!

Με άλλα λόγια λοιπόν, η Γερμανία μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, δεν επετράπει να γίνει ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ!
Το παραδέχεται άλλωστε επίσημα και ο ΙΔΙΟΣ, στο βιντεάκι στο τέλος.

Που σημαίνει ότι:
  • Δεν έχει ακόμα ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΙΡΗΝΗΣ, αν και κατά το ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ, ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 60 ΧΡΟΝΙΑ, μετά πρέπει να της δοθεί το δικαίωμα της απελευθέρωσής της.
  • Βρίσκεται ακόμα σε ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, με 50 τόσες χώρες σε προσωρινή ΚΑΤΑΠΑΥΣΗ ΠΥΡΟΣ!
  • Βρίσκεται ακόμα ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ με ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ και ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ!
  • Δεν έχει γίνει πραγματική ΕΝΩΣΗ το 1989 με τη ΣΥΜΦΩΝΙΑ 2+4, που απλά, ήταν μια ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΟΡΩΝ!
  • Βρίσκεται ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ, αλλά σε ΑΔΡΑΝΕΙΑ, στα όρια της Επικράτειας του 1937.
  • Νόμιμο, αλλά σε προσωρινή ΑΔΡΑΝΕΙΑ είναι το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ 1919 της Βαϊμάρης.
  • Αντί λοιπόν για έγκυρο ΣΥΝΤΑΓΜΑ, τους έχει επιβληθεί λόγω κατοχής, κατά το ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ, ένας ΒΑΣΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ – για να λειτουργεί η γραφειοκρατία και η ασφάλεια του πολίτη, μέχρι την υπογραφή ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, τη διενέργεια ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ και την ψήφιση Καινούριου Συντάγματος, ή την επίσημη συνέχιση του Βασικού Νόμου, ή την επαναφορά του Συντάγματος του 1919 κλπ. κλπ., όπως ο Γερμανικός Λαός αποφασίσει.
  • Ο Γερμανός «Πολίτης», αντί για ταυτότητα ταυτοποίησης προσώπου, έχει απλά ένα «ΠΑΣΣΟ», δηλ. ένα PERSONAL AUSWEIS, για την ΕΤΑΙΡΕΙΑ στην οποία ανήκει, αφού δεν μπορεί να ανήκει σε χώρα που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

Λογική απορία βέβαια, αν η ΕΤΑΙΡΕΙΑ αυτή έχει ΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ υπογραφής ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ Ή ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΕ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΚΡΑΤΗ…
Εκτός αν…
Αλλά τουλάχιστον στα μαθηματικά, το ΕΝΑ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΟ ΟΛΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΟΜΟΕΙΔΩΝ;

Όμως ως ΧΩΡΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ, αναλαμβάνει προς χάριν του κατόχου και κατακτητή της – με την ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΜΟΙΒΗ βέβαια – την κήρυξη ανελέητου, εξοντωτικού, εγκληματικού και βάρβαρου ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, και εμείς μιλάμε για επίσημο υπουργό φίλης (ανύπαρκτης !) χώρας και τον υποδεχόμαστε ανάλογα, με ολοκληρωτική κινητοποίηση της αστυνομίας και των ματ που πληρώνονται από τον ελληνικό λαό, για να προσφέρουν στον ίδιο προστασία και ασφάλεια και όχι σε εκπροσώπους τέτοιων μαφιόζικων συμφερόντων. Και επί πλέον «συγκινούμεθα» με το Ταμείο που θα φτιάξει για να μας βοηθήσει!

Αιδώς, δεν υπάρχει πλέον;

Υπάρχουν και άλλα πολλά – πολλά θέματα που έχουν σχέση με τη Γερμανία και που πρέπει ΑΜΕΣΑ να ανοίξουν και να συζητηθούν ΔΗΜΟΣΙΑ.
Γιατί, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΩΤΩΜΕΘΑ μας διαλύουν κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση με την ως άνω Εταιρεία, μας μοιράζουν αναμεταξύ τους έχοντας ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ τους ΕΡΓΟ.
Μας μετατρέπουν σε Εταιρεία ή Εταιρείες, για να συγχωνευθούμε σύντομα στη μεγάλη μαφιόζικη οικογένεια τραπεζών και εμπορικών συγκροτημάτων, όπου θα κυριαρχεί η καταπίεση, η εκμετάλλευση, ο σκοταδισμός και το εμπορικό /αποικιοκρατικό δίκαιο, με τα ανθρώπινα δικαιώματα, έτσι απλά, να αποτελούν… ρομαντικό παρελθόν… έτσι απλά, επειδή το θέλουν κάποιοι σαν τον κύριο που φιλοξενήσαμε.

Ο κύριος Σόϊμπλε, με βεβαιότητα, έρχεται ως «υπουργός « ανύπαρκτης χώρας, χαιρόμενος στο έπακρον τις τιμές που του αποδίδουμε ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ.
Έρχεται καθαρά, ως εκπρόσωπος της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Ο.Δ.Γ./ Ε.Π.Ε., για να ερευνήσει και να εκβιάσει την ΠΡΟΟΔΟ της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, του ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ, της ΔΙΑΛΥΣΗΣ, του ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ και της ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ και ΟΛΩΝ των ΕΛΛΗΝΩΝ.
Θέλει να εκβιάσει τις γρήγορες και χωρίς όρους, περιορισμούς και καθυστερήσεις υπογραφές, από τους ΕΝΤΟΣ των ΤΕΙΧΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ και ΑΘΛΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Επείγεται, λόγω των ΕΚΛΟΓΩΝ (της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ…) του Καραγκιόζη, δηλαδή, γιατί αμέσως μετά προχωράει στη διαμόρφωση του Πρωτοκόλλου 14, της Συνθήκης της Λισσαβόνας, ώστε να μπορεί να ολοκληρώσει το όνειρο, του «τόσο επί 40 χρόνια συνεχούς και πολύ επιτυχούς για την Εταιρεία πολιτικού και άθλιου βίου» του. Της τόσο «δημιουργικής και μίζερης ζωής» του, που δεν έχει άλλο στόχο και σκοπό, από την εγκαθίδρυση και ολοκλήρωση της οικονομικής δικτατορικής διακυβέρνησης της Ε.Ε., απαραίτητη προϋπόθεση στους αγώνες του για την παγκόσμια διακυβέρνηση και εξαθλίωση ολόκληρων λαών, προς όφελος των πατρόνων του.

Σε αυτή λοιπόν την περίπτωση, πιστεύω ότι ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ και ΣΥΣΣΩΜΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ του λέει ένα ΠΟΛΥ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ, άσχετα από ότι του λένε και του υπογράφουν οι εδώ καλοί του φίλοι και συνεργάτες στα φοβερά και εγκληματικά του σχέδια.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ, ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!

Δεν έχουμε δώσει σε αυτόν τον κύριο Σόϊμπλε, ως εκπρόσωπο (παλιά λέγαμε… πλασιέ) της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Ο.Δ.Γ./Ε.Π.Ε ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ σε ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕΤΑ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ στην ΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΕΜΟΥ που μας έχει επιβάλλει, για την κατά αποκλειστικότητα εργολαβία κατεδάφισης και εξαφάνισής μας.

ΕΜΕΙΣ, ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ στην ΚΙΤΡΙΝΗ – ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ του ΙΔΙΟΥ και των ΟΜΟΙΩΝ ΤΟΥ, που το μόνον που επιδιώκουν ΣΚΟΠΙΜΑ είναι να φέρνουν ΕΧΘΡΙΚΑ αντιμέτωπους τους λαούς μας, για να απολαμβάνουν αυτοί τους καρπούς των… σχετικών τους αγώνων…

Ο ΚΥΡΙΟΣ λοιπόν ΑΥΤΟΣ ΟΧΙ μόνο είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ στην ΠΑΤΡΙΔΑ μας, αλλά το πλήρωμα του χρόνου φθάνει, όπου θα απαγγελθούν ευθύνες και κατηγορίες ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ και στον ΙΔΙΟ, τον υπ’ αρ.1 ΕΧΘΡΟ της ΕΛΛΑΔΟΣ, αλλά και ΟΛΩΝ των ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΛΑΩΝ συμπεριλαμβανομένου και του ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ.

Στην ελληνική τραγωδία, ακολουθεί πάντα και η κάθαρση και η νέμεση, έστω και αν καμιά φορά φαίνεται να αργούν να έλθουν.
Όμως πλέον βρίσκονται ήδη και οι δυο στο… δρόμο και μεγάλη έκπληξη θα πάρει και αυτός και οι λοιποί της συμμορίας…
Θα το φύσανε και δεν θα κρυώνει!
Θα αρκέσει ένα όμορφο πολυ-πολυ–νομοσχέδιο (μας μαθαίνουν ήδη πως γίνεται!) για να ακυρώσει με μια μονοκοντυλιά όλα τα δικά τους άνομα.
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΗΔΗ ΚΥΡΙΕ ΣΟΪΜΠΛΕ!

Και τώρα, λίγες ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ προς τον «υψηλόν» μας φιλοξενούμενο (που «ξέχασαν» να τις κάνουν οι δημοσιογράφοι που επετράπη να τον πλησιάσουν):

Απαντήστε Κύριε Σόϊμπλε:
  1. ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ που λέγεται «ΓΕΡΜΑΝΙΑ»;
  2. Γιατί δεν επιδιώκετε ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΙΡΗΝΗΣ για τη χώρα σας, βασική προϋπόθεση Ειρήνης για την Ευρώπη και Όλο τον Κόσμο; Μήπως είσθε ΕΣΕΙΣ που την ΕΜΠΟΔΙΖΕΤΕ; ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΣΘΕ;
  3. Γιατί ΕΣΕΙΣ το 1989 ΕΜΠΟΔΙΣΑΤΕ -αν και είχατε πρωταγωνιστικό ρόλο ως υπουργός εσωτερικών στις τότε διαβουλεύσεις- την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ της ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ;
  4. Πίσω από ποιο διεθνές δίκαιο θωρακίζεσθε για να δημιουργείτε οικονομική κρίση και οικονομικό πόλεμο εξόντωσης κρατών και λαών προς όφελος των εργοδοτών σας, αλλά και της εντελώς χρεοκοπημένης χώρας σας, βάζοντας χέρι στον πλούτο της δικής μας πατρίδας;
Την επόμενη φορά όμως που θα αποφασίσετε να επισκεφθείτε πάλι την αγαπημένη μας Ελλάδα… ίσως να… περιμένει και εσάς… ένα ωραίο… ένταλμα συλλήψεως, ως εγκληματία πολέμου!
Ποιος ξέρει…
Από ιστορία βέβαια, δεν φαίνεται να καταλαβαίνετε και πολλά πράγματα…

Αυτά τα λίγα… για την ώρα, αξιότιμε και κύριε Σόϊμπλε, της πολύ αξιοσέβαστης ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ της ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!!!

Βενετία Κάντζια





Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]