Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι "κλέφτες του ΠΑΣΟΚ" και "οι ψεύτες της ΝΔ"... μαζί

Aυτή είναι κυβέρνηση! Τα δύο κόμματα της διαφθοράς, των διορισμών, των σκανδάλων, της διαπλοκής, της δημοσιονομικής εκτροπής, της φτωχοποίησης κυβερνούν επιτέλους μαζί

Βλέποντας την ανακοίνωση του ανασχηματισμού από τον άνθρωπο που έσβησε μέσα σε μία νύχτα τη δημόσια τηλεόραση στην Ελλάδα, ένιωσα πραγματική ικανοποίηση.

Ναι, αυτή είναι κυβέρνηση! Τα δύο κόμματα της διαφθοράς, των διορισμών, των σκανδάλων, της διαπλοκής, της δημοσιονομικής εκτροπής, της φτωχοποίησης κυβερνούν επιτέλους μαζί. Οι "κλέφτες του ΠΑΣΟΚ" και "οι ψεύτες της ΝΔ", οι "κάτω η χούντα του ΠΑΣΟΚ" και οι "κάτω η χούντα της ΝΔ" μαζί. Οι "όταν οι άλλοι θα ψάχνουν γι' αρχηγό, εμείς θα σε φωνάζουμε ξανά πρωθυπουργό" και οι "όταν οι άλλοι θα διώχνουν τον Ψηλό, εμείς θα σε φωνάζουμε ξανά πρωθυπουργό" μαζί.

Ο Σαμαράς των διορισμών του Μουσείου της Ακρόπολης και ο Βενιζέλος των εξοπλιστικών προγραμμάτων και των ολυμπιακών έργων μαζί. Ο πολιτικός αυτισμός της Φώφης και η τουρκοφαγική παραφροσύνη του Άδωνη μαζί.

Είμαι ευχαριστημένος γιατί τώρα πια δεν υπάρχει άλλοθι. Κανένα αριστερό δεκανίκι, κανένας οικονομολόγος Παπαδήμος, καμία "αριστερά της ευθύνης", καμία "δεξιά της ανάγκης", καμία "κυβέρνηση εθνικής ενότητας" για ξεκάρφωμα. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μαζί.

Συγκυβέρνηση των δύο κομμάτων που σε κατέστρεψαν προκειμένου να σε σώσουν. Αυτό είναι. Χωρίς μάσκα πια. Αν σου αρέσει, πάω πάσο. Δικαίωμά σου. Μόνο που μαζί με  τη δική τους μάσκα έπεσε και η δική σου. Δεν μπορείς πια να πεις "δεν ήξερα". Αυτό είναι, αυτό που βλέπεις. Κανένας δεν σε κοροϊδεύει. Έχεις τα περιττώματα της Ιστορίας για πρώτη φορά μπροστά στα μούτρα σου όπως είναι. Χωρίς να σου τα βαφτίζει κανείς ούτε "κρέας" ούτε "ψάρι".

Γράφει ο Νίκος Μωραϊτης, μοντάζ Γρέκι
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]