Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ορατός κίνδυνος για ισλαμιστική "εξέγερση" και τουρκική πρόκληση

Ισλαμικός κίνδυνος από εξέγερση λαθρομεταναστών και ταυτόχρονη στρατιωτική πρόκληση της Τουρκίας

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Διάφορες και προς το παρόν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, που μιλούν για επικίνδυνες ταραχές απο πιθανή εξέγερση λαθρομεταναστων, έχουν περιέλθει σε γνώση των μυστικών υπηρεσιων και προφανώς, λόγω της σοβαρότητος (υποθέτω) έχει ενημερωθεί και η Κυβέρνηση.
Αυτό που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, αλλά και κατά την εκτίμησή μου δείχνει τη σοβαρότητα των πληροφοριών, είναι η μυστικότητα με την οποία επεξεργάζεται τις πληροφορίες η ΕΥΠ, σε συνεργασία με την αντιτρομοκρατική και την γενική αστυνομική διεύθυνση.
Να σημειώσουμε ότι πληροφορίες που μιλούσαν για εξέγερση αλλοδαπών εντός της χώρας και ειδικότερα εντός των Αθηνών, έχουν τεθεί ξανά σε έρευνα και επεξεργασία από την ΕΥΠ και την ΓΑΔΑ, τόσο κατά τον Σεπτέμβριο του 2011, όσο και τον Οκτώβριο του 2012, χωρίς όμως να επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες.

Οι πληροφορίες που ερευνούνται και αξιολογούνται αυτή τη στιγμή από τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας, ήρθαν σε γνώση τον περασμένο Μάρτιο και δίνουν ως χρόνο πιθανής εξέγερσης τους μήνες Μάιο και Ιούνιο που διανύουμε.
Αυτό που εξετάζεται αυτή τη στιγμή μαζί με τη σοβαρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών, είναι αν η υποτιθέμενη εξέγερση στρέφεται κατά της ζωής και της περιουσίας Ελλήνων πολιτών ή έχει να κάνει με ενδοφυλετικό τους ξεκαθάρισμα ή εθνικές τους διαφορές.
Όποια όμως και να είναι η αλήθεια πρέπει ο ελληνικός λαός να ενημερωθεί έγκαιρα, ώστε να μην κινδυνέψουν σε καμία περίπτωση Έλληνες πολίτες και οικογένειες, αλλά ούτε να υπάρξει θύμα Έλληνας ως “παράπλευρη απώλεια”.

Τα πράγματα αυτή τη στιγμή, δείχνουν να είναι πολύ πιο σοβαρά από παρόμοιες προηγούμενες πληροφορίες, γιατί αυτή τη στιγμή υπάρχει ένας παράγων που λειτουργεί ενθαρρυντικά. Είναι η πείνα που κάνει τον άνθρωπο απρόβλεπτο και ήδη έχει αρχίσει να είναι πολύ αισθητή μέσα στις τάξεις των λαθρομεταναστών.


Άλλος ένας παράγων που μας επισημαίνει το πόσο σοβαρή και επικίνδυνη είναι για τη χώρα μια πιθανή εξέγερση λαθρομεταναστών, είναι η ομολογουμένη αδυναμία των δυνάμεων καταστολής της αστυνομίας, να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά μια γενικευμένη εξέγερση. Γιατί αν η πιθανή εξέγερση δεν αντιμετωπιστεί άμεσα στον πυρήνα της, οι συνθήκες που επικρατούν είναι τόσο εκρηκτικές, που θα λειτουργήσουν όπως ο αέρας στην φωτιά. Και αυτό το γνωρίζουν όλοι οι υπεύθυνοι, τόσο στην ΕΥΠ την αντιτρομοκρατική και την ΓΑΔΑ όσο και στην Κυβέρνηση (υποθέτω).

Αλλο ένα θέμα που προβληματίζει ιδιαίτερα αυτές τις υπηρεσίες, είναι το τι θα συμβεί, αν η κατάσταση ξεφύγει από τον έλεγχο της αστυνομίας και αναγκαστούν οι Ελληνες να πάρουν τον νόμο στα “χέρια” τους, προκειμένου να προστατέψουν την ζωή και την οικογένειά τους.
Είναι κάτι που το συζητούν αλλά δεν θέλουν ούτε να το σκέφτονται, αφού γνωρίζουν ότι περί τις 750.000 κυνηγητικά όπλα βρίσκονται στα χέρια των Ελλήνων. Και αν γίνει η αρχή και πάρει ένα “φωτιά”, τότε... άστα καλύτερα.
Αυτό όμως που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση και αποτελεί περίεργη “σύμπτωση”, είναι ότι και στις ένοπλες δυνάμεις “κυκλοφορούν” διάφορες πληροφορίες που μιλούν για μεγάλη τουρκική προκλητικότητα και επίθεση κατά της Ελλάδος κατά τους ίδιους ακριβώς μήνες που διανύουμε.

Προσωπικά, όταν γνώρισα τον κόσμο, έπαψα να πιστεύω στις συμπτώσεις.
Αυτά τα δεδομένα μου θυμίζουν ένα “έργο” που είχα δει, ότι η Ελλάδα θα δεχθεί σύντομα μεγάλη επίθεση σε όλα τα επίπεδα.
Ενοπλη επίθεση από εξωτερικό εχθρό (ισλαμιστές Τουρκία).
Ενοπλη επίθεση από εσωτερικό εχθρό (ισλαμιστές Λαθρομετανάστες).
Το "έργο" έλεγε, ότι πρόκειται για οργανωμένη επίθεση και χρειάζεται να χτυπηθούν άλλα δύο επίπεδα. Το οικονομικό και το πολιτικό. Χρειάζεται δηλαδή να πέσει το τραπεζικό σύστημα και να πτωχεύση η χώρα και φυσικά χρειάζεται να πέσει και η κυβέρνηση.
Μία χώρα πτωχευμένη λοιπόν, χωρίς κυβέρνηση, δέχεται ένοπλη επίθεση ισλαμιστών, εκτός συνόρων και εντός πόλεων.

Για όποιον δεν κατάλαβε, δέν υπάρχει “συνέχεια επί της οθόνης”.
Εκεί είναι ο “πάτος του βαρελιού”.
Και όλα αυτά πρέπει να γίνουν μέχρι το αργότερο 28/8/2013. Ετσι έγραφε το “σενάριο”.

Τώρα ξέρετε, που βρίσκεται ο “πάτος του βαρελιού” και ξέρετε που μας οδηγούν οι Ευρωπαίοι “φίλοι” και οι “πατριώτες” της κυβέρνησης.
Πολύ σύντομα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα καταλάβετε όλοι και τον ρόλο της αντιπολίτευσης. Οι μάσκες πέφτουν.
Ο χρόνος... τελείωσε.
Ελληνες. “Εσω έτομος” και “Αμύνεσθε περί Πατρίς”.

Πηγή

Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

 1. Σαν εκβιασμός μου κάνει αυτή η άποψη. Να είστε καλά παιδιά, αλλιώς θα σας φάει ο μπαμπούλας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο φίλος παραπάνω κοροϊδεύει άλλα ας είμαστε λίγο προσεκτική και να το δη σοβαρά η κυβερνήσει μη μας πιάσουν στον ύπνο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τι να δη η κυβερνηση ; Ποια κυβερνηση ;
   Οποιος νομιζη οτι εχουμε κυβερνηση....

   Διαγραφή
 3. Αμύνεσθε περι πάτρης, φίλε μου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Κάθε χρόνο, εδώ και 3 χρόνια, ακούω για "πόλεμο", για τούρκικη πρόκληση, για προμήθεια και αποθήκευση τροφίμων, για "προφητείες" κ.λ.π. Και κάθε χρόνο αποδεικνύονται όλα μπούρδες... Με 17.000.000 τουρίστες να περιμένουμε εφέτος το καλοκαίρι, λέτε να μας "οδηγούν" οι Ευρωπαίοι φίλοι μας σε οποιαδήποτε μορφής σύρραξη??? Σε μία εποχή μάλιστα που το κυβερνητικό έργο έχει αρχίσει και αποδίδει και η προοπτική εκλογών απομακρύνεται??? Λίγη λογική δε βλάπτει... Οποιαδήποτε παρακίνηση σε "εξέγερση" ακόμα και αν αυτό συγκαλύπτεται σαν "και καλά" άμυνα, είναι άκρως επικίνδυνη και τουλάχιστον ανεύθυνη. Για να μην πω "προδοσία" και "ανταρσία" προς την πατρίδα και όχι το αντίθετο, όπως το ονομάζει ο συγγραφέας του παραπάνω άρθρου... Για ηρεμήστε και βάλτε τη λογική σας να δουλέψει... Στον 21ο αιώνα ζούμε και στην Ευρώπη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κι ο Μεσαίωνας στην Ευρώπη έκαιγε ανθρώπους που διαφωνούσαν με το κατεστημένο. Και εμφανίστηκε ΜΕΤΑ από μια εποχή πνευματικής άνθησης.
   Ούτε ο αιώνας, ούτε η ήπειρος εγγυώνται πολιτισμό.

   Διαγραφή
 5. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχχχχχ...
  "Το κυβερνητικό έργο έχει αρχίσει και αποδίδει..."
  Πρηστήκαμε στα γέλια μεγάλε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]