Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συλλέγουν υπογραφές εναντίον του Παπανδρέου

Το συνέδριο θεωρείται κάτι σαν εναλλακτικό Νταβός για «έξυπνες ιδέες»

Στη συλλογή υπογραφών προκειμένου να μη μιλήσει ο πρώην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου στο συνέδριο του TEDGlobal 2013, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Εδιμβούργο στις 10 - 14 Ιουνίου, προχώρησε ομάδα αγνώστων.

Συγκεκριμένα, μόλις ανακοινώθηκε η συμμετοχή του κ. Παπανδρέου, ανέβηκε στο διαδίκτυο ηλεκτρονική αίτηση κατά της επίσκεψης του στο Εδιμβούργο. Όπως αναφέρουν οι συντάκτες «ο Γιώργος Παπανδρέου οδήγησε την Ελλάδα στην αγκαλιά του ΔΝΤ (...) και την Ελλάδα σε βαθιά ανθρωπιστική κρίση»

Αφού παραθέτουν στοιχεία για την ανεργία, τη φτώχεια, τις αυτοκτονίες, οι συγγραφείς προσθέτουν ότι «την ίδια στιγμή, ο Παπανδρέου συνεχίζει να υποστηρίζει τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που οδήγησαν στην παρούσα κατάσταση και ταξιδεύει πολυτελώς ανά τον κόσμο δίνοντας διαλέξεις για τα "μαθήματα που πήρε από την ελληνική κρίση". Πρόκειται για προσβολή σε αυτούς που πήραν τα πραγματικά μαθήματα της κρίσης».

Ο αριθμός των υπογραφών που έχουν συλλεχθεί κάτω από το κείμενο αυτό (το οποίο έχει δημοσιευτεί στα αγγλικά και στα ελληνικά) έχει ξεπεράσει τις 1.700 μέσα σε τέσσερις ημέρες και ο στόχος είναι «να φτάσουμε τις 2.000».

Το συνέδριο θεωρείται κάτι σαν εναλλακτικό Νταβός για «έξυπνες ιδέες».


Πηγή: Βόρεια

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Χάρη στα μπλόγκ, αισίως πέρασαν τις 7.000.
    Δεν έχει σημασία αν του επιτραπεί να μιλήσει ή όχι, πάντως θα έχει λάβει ένα μήνυμα από τους Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]