Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ρωσία συντάσσεται με τις ΗΠΑ για την Βόρειο Κορέα

Τη συμφωνία της Μόσχας με τις θέσεις της Ουάσιγκτον σε ό,τι αφορά το ζήτημα της Βόρειας Κορέας εξέφρασε ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας, Σεργκέι Λαβρόφ, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το πρακτορείο Interfax.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας συμπλήρωσε ωστόσο ότι οποιαδήποτε στρατιωτική κίνηση στην περιοχή θα ψαλίδιζε τις υπαρκτές πιθανότητες εξομάλυνσης της κατάστασης.

«Δεν υπάρχει καμία διαφωνία με τις ΗΠΑ σε ό,τι αφορά τη Βόρεια Κορέα», σημείωσε ο κ. Λαβρόφ, μετά από συνάντησή του με τον αμερικανό ομόλογό του, Τζον Κέρι, κατά τη διάρκεια των εργασιών της συνάντησης των υπουργών Εξωτερικών του G8 στο Λονδίνο.

«Κανείς δεν πρέπει να προβαίνει σε πράξεις εκφοβισμού άλλων μερών με στρατιωτικές κινήσεις», πρόσθεσε ο ρώσος υπουργός, αναφερόμενος έμμεσα σε κοινές στρατιωτικές ασκήσεις ΗΠΑ και Νότιας Κορέας.

Ο κ. Λαβρόφ σημείωσε ότι υπάρχει ευκαιρία η ένταση στην Κορεατική Χερσόνησο να εκτονωθεί αν δεν υπάρξει περαιτέρω κλιμάκωση.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]