Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σχέδιο δολοφονίας της Άνγκελα Μέρκελ


Οι γερμανικές υπηρεσίες ασφαλείας επιβεβαίωσαν σήμερα πως εξετάζουν ένα βίντεο που ανέβηκε στο Διαδίκτυο από εξτρεμιστές ισλαμιστές το οποίο καλεί για τη δολοφονία της Άνγκελα Μέρκελ και για μια επίθεση στο κτίριο του Κοινοβουλίου στο Βερολίνο.

Το βίντεο δεν αναφέρεται ειδικά σε σχέδια και δεν υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία για μια επικείμενη επίθεση, σύμφωνα με αξιωματούχους των υπηρεσιών πληροφοριών τους οποίους επικαλείται το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ένας γερμανός ισλαμιστής που αυτοαποκαλείται Αμπού Αζάμ μιλάει στο τρίλεπτο βίντεο. Θεωρείται πως είναι σαλαφιστής ο οποίος τώρα ζει στην Αίγυπτο.

Η Γερμανία έχει από 3,8 εκατ. έως 4,3 εκατ. μουσουλμάνους. Μόνο μερικές χιλιάδες φέρεται να είναι σαλαφιστές, σύμφωνα με επίσημες εκτιμήσεις.

Η εφημερίδα Die Welt ήταν η πρώτη που αναφέρθηκε σήμερα στην ύπαρξη του βίντεο.

Πηγή: NewsIT 
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]