Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παγερή γενοκτονία

Καθώς οι Ολιγάρχες στον ΟΗΕ και οι μαριονέτες τους οπως ο Ομπάμα η Μέρκελ και ο “δικός μας”, ο Σαμαράς, προχωρούν ακάθεκτοι και χωρίς αντίσταση επιβάλλοντας ακόμα περισσότερους φόρους στην ενέργεια (τι πιστεύετε πως είναι οι αυξήσεις των τιμολογίων ΔΕΗ κτλ;) αλλά και νέους σκληρότερους “κανονισμούς” για την ανατροπή της δήθεν ανθρωπογενούς υπερθέρμανσης, ο Πλανήτης βυθίζεται σε πολικό ψύχος με αυξανόμενους ρυθμούς θνησιμότητας ειδικά των ασθενέστερων.

Χαρακτηριστικά, στην Αγγλία εννέα ηλικιωμένοι πεθαίνουν από το κρύο κάθε ώρα, καθώς οι τιμές της ενέργειας έχουν φτάσει στα ύψη.

Το κρύο, ο μεγαλύτερος εξολοθρευτής στο κόσμο έχει εγκατασταθεί για τα καλά στη Γη, επειδή η ηλιακή δραστηριότητα συνεχώς μειώνεται τα τελευταία χρόνια.

Αυτή την εβδομάδα το 65% της Αμερικής ειναι σκεπασμένο με χιόνια, αλλά μην περιμένετε να ακούσετε τέτοια πράγματα από τα ΜΜΕ.

Γνωρίζοντας πολύ καλά πλέον πως στόχος του ΟΗΕ μεσω της Ατζέντας 21 είναι η μείωση του πληθυσμού στα 500 εκατομύρια από τα περίπου 7 δισ. που είμαστε σήμερα, είναι πολύ πιθανό να έχουν επιλέξει και το κρύο σαν μέσο εξόντωσης μέρους της ανυποψίαστης ανθρωπότητας. Γι αυτούς βέβαια το καλύτερο θα ήταν να καταφέρουν να μας φορολογήσουν μεχρι θανάτου. Κυριολεκτικά...


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Αυτο το ίδιο άρθρο το είδα σε κάποιο αλλο μπλογκ πριν λίγες μερες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν πριν από χρόνια κυκλοφόρησε το βιβλίο του ο απατεώνας Αλ Γκορ, αμερικάνικο πανεπιστήμιο κυκλοφόρησε σε εκπαιδευτικά ιδρύματα ανά τον κόσμο ένα μέιλ, που απέρριπτε τις θεωρίες του για την υπερθέρμανση και προειδοποιούσε για νέα εποχή παγετώνων που θα οφείλεται σε μείωση της ηλιακής δραστηριότητας. Επειδή, ο ήλιος ακολουθεί επαναλαμβανόμενους κύκλους, ανέφεραν σαν απόδειξη μαζικές μετακινήσεις πληθυσμών από το Βορρά προς το Νότο σε διάφορες περιόδους της Ιστορίας του ανθρώπου, που συνέπιπταν με τη μείωση της ηλιακής δραστηριότητας.
    Φυσικά, το μήνυμα "πνίγηκε" από τους εραστές της υπερθέρμανσης, εξηγεί όμως το έντονο ενδιαφέρον των "Βόρειων" να αγοράσουν Νότια "οικόπεδα" και πηγές ενέργειας. Θα προσπαθήσω να βρω το μήνυμα, γιατί το εκτύπωσα και να το στείλω στο μπλόγκ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]