Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άρχισε το ”ξεπουπούλιασμα” της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ - Ανακοίνωση των Εκκαθαριστών

kalaitzhs piss bankers

Καταλάβατε πως “έσωσαν” την Αγροτική δίνοντάς την, στο ναυάγιο του Σάλλα;

Έψαχνα κι εγώ να καταλάβω, πως σώθηκε ο κολοσσός της ΑτΕ, από το ψιλικατζίδικο της Πειραιώς που είχε ΖΗΜΙΕΣ €629 εκατ. στο 9μηνο,  και προβλέψεις για επισφάλειες στο €1,8 δισ. ευρώ .
Να μην πω και το ύψος προκαταβολής Κεφαλαίου και της Βεβαίωσης Δέσμευσης που έχει παράσχει το ΤΧΣ που ανέρχεται στο ποσό των €7,3 δισ.!!!!!!! (reporter.gr)
Έβγαλαν λοιπόν στο σφυρί την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ Α.Ε.!
Ο ΤΖΑΜΠΑΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ! 
ΤΟΝ ΛΕΝΕ… ΕΛΛΗΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!
.
ATEBANK ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Ημ/νία ανάρτησης : 24/12/2012
Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. (υπό Ειδική Εκκαθάριση) ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την πώληση του πακέτου μετοχών της βιομηχανίας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ Α.Ε.υπέβαλαν εμπρόθεσμα φακέλους με δεσμευτική προσφορά πέντε (5) συνολικά υποψήφιοι. Οι προσφορές θα αξιολογηθούν από την ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. (υπό Ειδική Εκκαθάριση) σε συνεργασία με τον Σύμβουλο Πώλησης.
Η παρούσα ανακοίνωση αφορά την ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. υπό Ειδική Εκκαθάριση και δημοσιεύεται με αποκλειστική ευθύνη του Ειδικού Εκκαθαριστή .
atebank.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]