Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η τεχνητή κρίση και ένα σενάριο λύσης προς αποφυγή…



Η Ελλάδα επιλέχθηκε για να παίξει το ρόλο του κράτους μέλους σε πτώχευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να δημιουργήσει το μεγάλο πρόβλημα για το οποίο η Ευρωπαϊκή Ένωση καλείται να βρει τη λύση σύντομα.

Και επειδή η Ελλάδα συμβολίζει την Ευρώπη κανείς δεν θα νοιαζόταν για άλλες χώρες όπως η Ουγγαρία η Εσθονία κ.α, επειδή ήδη η οικονομία της Ελλάδας ήταν τόσο εύκολο να καταστραφεί , αφού είχε παραιτηθεί από το δικό της νόμισμα.

Οι Ευρωπαίοι χρησιμοποιούν την Ελλάδα για να πείσουν τις χειραγωγούμενες μάζες ,
ότι αν το Ελληνικό πρόβλημα δε λυθεί, η Νότια Ευρώπη θα χρεοκοπήσει, κάτι που θα προκαλέσει την κατάρρευση ολοκλήρου του ευρωπαϊκού χρηματοπιστωτικού συστήματος και κατά συνέπεια την πτώχευση του συνόλου της ευρωπαϊκής οικονομίας.

Το πρόβλημα είναι ότι η λεγόμενη Ευρωζώνη, όπου το Ευρώ αντικατέστησε τα Εθνικά νομίσματα, είναι καταδικασμένη να καταρρεύσει από τότε που τα ευρωπαϊκά κράτη του Νότου καθώς και της Ανατολικής Ευρώπης δεν μπορούν να στηρίξουν την οικονομία τους, εφόσον δεν μπορούν να υποτιμήσουν το δικό τους νόμισμα (όπως έχουμε αναφερθεί παραπάνω, έχουν παραιτηθεί) προκειμένου να ενισχύσουν τις εξαγωγές και τον τουρισμό τους που τώρα καταβροχθίζονται από το Ευρώ.


Και εδώ επισημαίνουμε το ρόλο των διεφθαρμένων Πολιτικών στην αποδυνάμωση της δικής μας οικονομίας, αλλά και το ρόλο των διεθνών τραπεζιτών που προκάλεσαν την σημερινή παγκόσμια ύφεση , με κύριο μέρος του σχεδίου να φέρουν τις οικονομίες των ευρωπαϊκών χωρών του Νότου σε οριακό σημείο, όπως και να εξασθενήσει η αμερικανική οικονομία και να φέρει αργότερα και την κατάρρευση της κινεζικής , της ινδικής και της ρωσικής οικονομίας.

Η μόνη λύση που σύντομα πρόκειται να προταθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι να καταστείλει τις Εθνικές φορολογικές και δημοσιονομικές πολιτικές στην Ευρώπη και να τεθεί ένας κεντρικός ευρωπαϊκός προϋπολογισμός.

Όλα τα ευρωπαϊκά κράτη θα πρέπει να στείλουν το μεγαλύτερο μέρος από τα χρήματα των φορολογουμένων σε μια κεντρική ευρωπαϊκή κυβέρνηση , ενώ και οι εθνικοί προϋπολογισμοί θα πρέπει να καθορίζονται από αυτήν την ευρωπαϊκή κυβέρνηση.

Τα πράγματα βέβαια θα είναι πιο περίπλοκα και όχι τόσο απλά όπως αναφέρομαι, όμως εδώ θα αρχίζει να ξεχωρίζει και να γίνεται πιο ισχυρή η ευρωπαϊκή δύναμη (υπερκράτος} από την παραδοσιακή αμερικανική που μέχρι τώρα γνωρίζαμε.

Το πειραματόζωο Ελλάδα έχει ήδη θυσιαστεί , ο λαός έχει ήδη εξοντωθεί προκειμένου οι διεφθαρμένοι και ακατανόμαστοι ολοκληρώσουν την ανθρωπογενή παγκόσμια θυσία… χτίζοντας μια αυτοκρατορία που θα διοικείται από δυνάμεις χρήματος…


B.T

-->
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]