Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τσίπρας: Αδυνατεί να διεκδικήσει τα εθνικά συμφέροντα ο πρωθυπουργός

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, άσκησε σήμερα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ.Τσίπρας δήλωσε ότι η ελληνική κυβέρνηση ότι εισπράττει ήττες από Σύνοδο Κορυφής σε Σύνοδο Κορύφής, ενώ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι είναι ο μόνος που δεν θέτει όρους, δεν διαπραγματεύεται και δεν διεκδικεί αδυνατώντας να διεκδικήσει τα εθνικά συμφέροντα.

Συμμετέχοντας σήμερα στην διαδικασία εκλογών στο Περιστέρι για την ανάδειξη των αντιπροσώπων στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη που αρχίζει τις εργασίες της την Παρασκευή, ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι «η Ευρώπη φθάνει στα όριά της με τις συνεχόμενες αποτυχίες να πάρει αποφάσεις».

Ο κ. Τσίπρας προέβλεψε ότι έφτασε, «η ώρα ο ελληνικός λαός να ανακτήσει τη δυναμική διαπραγμάτευσης της χώρας, κοντοζυγώνει η ώρα που ο ελληνικός λαός θα γίνει μπροστάρης σε μια μεγάλη ανατροπή σε όλη την Ευρώπη».

«Σήμερα, περισσότερο από ποτέ συνειδητοποιούμε τη μεγάλη ευκαιρία που έχασε η χώρα στις 17 Ιούνη. Από εμβρυουλκός προοδευτικών εξελίξεων σε όλη την Ευρώπη, δυστυχώς παραμένουμε η χώρα εκείνη που σήμερα απειλείται και απαξιώνεται περισσότερο, με μια κυβέρνηση που επιμένει στη στρατηγική της υποτέλειας», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Για την πορεία προς την πανελλαδική συνδιάσκεψη, ο κ. Τσίπρας είπε ότι «σήμερα γίνεται το πρώτο βήμα», και πρόσθεσε ότι «περνάμε από τον ΣΥΡΙΖΑ των συνιστωσώΝ, στον ΣΥΡΙΖΑ των μελών του».

Έναν ενιαίο, όπως τόνισε, φορέα, «δημοκρατικό, μαζικό πλουραλιστικό».

-->
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Αδυνατεί;
    Εδώ δεν τα έχει καν προσδιορίσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Εθνικά"; Τι σημαίνει αυτή η λέξη, για τον κ. Πρωθυπουργό; Ούτε το Υπουργείο Άμυνας δεν είναι πια "Εθνικό". Απαγορεύεται! Verboten!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]