Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γκρεμίζεται η Νέα Δημοκρατία και η Χρυσή Αυγή τρέχει προς τη δεύτερη θέση

Σύμφωνα με τελευταία δημοσκόπηση του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με επικεφαλής τον καθηγητή κ. Πανά, τα αποτελέσματα έπειτα από αναγωγή είναι…
ΝΔ 16%
ΣΥΡΙΖΑ 23,5%
ΠΑΣΟΚ 8,2%
ΑΝΕΛ 9,8%
ΧΑ 13,8%
ΔΗΜΑΡ 7,7 %
ΚΚΕ 5,5%
ΑΛΛΟ 15,5%.
Αυτό που βλέπουμε είναι ότι καταρρέει η ΝΔ και ότι σε λίγο η ΧΑ θα περάσει στη δεύτερη θέση. Οι δε μεγάλες ηλικίες που ήταν στην ΝΔ, σύμφωνα με ευρήματα της δημοσκόπησης, μετατοπίζονται προς ΧΑ.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. NΔ+ΑΝ.ΕΛ+ΧΑ = 39-40%
    ΠΑΣΟΚ+ΣΥΡΙΖΑ+ΔΗΜ.ΑΡ+ΚΚΕ = 43-44%

    Σαράντα χρόνια μαρξιστικής (σιωνιστικής) γενετικής μετάλλαξης των εγκεφαλικών κυττάρων δύσκολα θεραπεύονται. Άλλωστε, αποτελεσματικά αντινεοπλασματικά φάρμακα δεν υπάρχουν. Ωστόσο θαύματα γίνονται, όταν υπάρχει πίστη. Φυσικά, όχι στην πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν καταλαβαίνω τους συμψηφισμούς, χωρίς να έχει ιδιαίτερη σημασία αφού ιδεολογίες δεν υπάρχουν πια. Οι έννοιες δεξιά - αριστερά είναι κενό γράμμα.

      Διαγραφή
    2. Το νέο μαρξιστικό μοντέλο με "κάρτα υγείας"

      "Δεν καταλαβαίνω τους συμψηφισμούς, χωρίς να έχει ιδιαίτερη σημασία αφού ιδεολογίες δεν υπάρχουν πια. Οι έννοιες δεξιά - αριστερά είναι κενό γράμμα"

      ΚΧ
      Σωστά, τον έκανα μόνο για να δείξω πόσο ισχυρή ήταν, και είναι, η μαρξιστικής κοπής έκπλυση εγκεφάλων από το τέλος της συμμοριτοσφαγής και μετά. Όπου, αν δεν ήσουν επιζήσας του ελληνικού αντιστασιακού ολοκαυτώματος μαρξιστικής κατασκευής, δεν είχες το δικαίωμα να παραδίδεις απελευθερωτικά μαθήματα του τύπου "πάλης ξεκίνημα/νέοι αγώνες". Ήσουν πατριδοκάπηλος ή γερμανοτσολιάς. Δεν ήσουν "σύντροφος".

      Όσο για τη συντηρουμένη συνθηματολογία "δεξιός" ή "αριστερός", αυτή εξακολουθεί να βρίσκει απήχηση στους εγκεφαλικά μεταλλαγμένους. Μας ντοπάρουν στη θύμηση και στην ανάμνηση των ηρωικώς πεσόντων συντρόφων, ώστε να κρατάμε άσβεστη τη φλόγα του δικού μας ολοκαυτώματος και να ρίχνουμε πάντα τη δημοκρατική ψήφο μας υπέρ του κόμματος με τις καλύτερες μαρξιστικές προδιαγραφές. Ότι είναι σιωνιστικές, αυτό δεν το λένε.

      Τώρα που απεβίωσε η σοβιετία, θυμήθηκαν οι "ενωμένοι προλετάριοι του κόσμου" - είναι και προοδευτικοί, μη ξεχνάμε - τις παραδόσεις των λαών και τα εθνικά σύνορα των κρατών. Τότε οι παραδόσεις τους μύριζαν μούχλα, σκουριά, αγκυλώσεις, ιδεοληψίες κλπ., τα δε κράτη-έθνη, ήταν ιμπεριαλιστικά υποπροϊόντα του κεφαλαίου.

      Το κεφάλαιο που άκουγε στο όνομα Μαρξ, ξέρει να φτιάχνει τους καλύτερους είλωτες, όπως πάνε τώρα να μας κάνουν. Θα το δούμε να γίνεται με ελεύθερες και δημοκρατικές διαδικασίες. Στη θέση του παντοδύναμου πολίτμπιρο κάθονται οι εκλεγμένοι αχυράνθρωποι των μυστικών λεσχών. Όμως, τις κεφαλές αυτών των μυστικών λεσχών-ιερατείων, κανείς δεν τις ψηφίζει. Η δημοκρατία είναι για την αγέλη του όχλου - κατ΄ ευφημισμό "λαός" - ο ολοκληρωτισμός για τη χούφτα των εγκληματιών που καθορίζει το μέλλον. Μέλλον σιωνιστικό, μαρξιστικό και αυστηρά ελεγχόμενο με "κάρτα υγείας".

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]