Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι τουρκοπράκτορες της Θράκης συνεχίζουν ακάθεκτοι...


Μεσολάβηση Χατζηοσμάν για αύξηση εισαγωγής μουσουλμάνων από τη Θράκη στο Πανεπιστήμιο Αδριανούπολης

Νέα ποσόστωση από το Πανεπιστήμιο Θράκης

Επίσκεψη από τον πρόεδρο της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής Κοράι Χασάν και τον βουλευτή μας Αχμέτ Χατζηοσμάν, στον πρύτανη του πανεπιστημίου Θράκης (σημ. μεταφρ: Αδριανούπολης) Γιενέρ Γιορούκ.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής Κοράι Χασάν και ο βουλευτής Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν στις 26 Σεπτεμβρίου επισκέφτηκαν τον πρύτανη του πανεπιστημίου Θράκης Γιενέρ Γιορούκ στο γραφείο του, τον συγχάρηκαν για τα νέα του καθήκοντα και του ευχήθηκαν να έχει επιτυχίες.

Τέθηκε το αίτημα για έξτρα ποσόστωση για τους φοιτητές μας. Ο νέος πρύτανης στην δήλωση του ανέφερε πως θα ανακοινώσει στις 1 Οκτωβρίου την νέα ποσόστωση.

Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί 28/9/2012

Σχ: Δηλαδή ο αστέρας του ΠΑΣΟΚ μεσολάβησε στον πρύτανη για να πάρει ακόμη περισσότερους φοιτητές το πανεπιστήμιο Αδριανούπολης. Τι ; Αν είναι ενήμερος ο Βενιζέλος; Σας παρακαλώ να μην λέτε χαζομάρες!


Κρίση "ανεπιθύμητου ιμάμη" στην Ρόδο

Την αντίδραση του μουσουλμανικού λαού της Ρόδου προκάλεσε ο εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης διορισμός ενός νέου ιμάμη της μουφτείας Διδυμοτείχου, στο τζαμί Ιμπραήμ πασά όπου υπηρετούν δύο ιμάμηδες ορισθέντες από τον μουσουλμανικό λαό που ζει στο ελληνικό νησί της Ρόδου.

 Τον μουσουλμανικό λαό που ζει στην περιοχή ενόχλησε το γεγονός πως κατά τον μήνα του Ραμαζανιού στο τζαμί που υπηρετούν οι ορισμένοι από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μουσουλμάνων Ρόδου και από την διοίκηση του Ιδρύματος Προστασίας Μουσουλμανικών Μνημείων Ρόδου ιμάμηδες Ιλτέρ Μέτσο και Μουσταφά Σαντζακτάρ, η μουφτεία Διδυμοτείχου εξουσιοδοτημένη από την κυβέρνηση της Ελλάδας διόρισε στην περιοχή τον ιμάμη Χασάν Καρααλί.



Τα τούρκικα παράπονα του κ. Καμπζά 
στην σύνοδο του ΟΑΣΕ

Τα θέματα που αντιμετωπίζουν οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης στους τομείς των ΜΜΕ και της ελευθερίας συνεταιρίζεσθαι τέθηκαν στην Σύνοδο Ανθρώπινης Διάστασης του ΟΑΣΕ.

Η σύνοδος Ανθρώπινης Διάστασης του ΟΑΣΕ που άρχισε στις 24 Σεπτεμβρίου και θα τελειώσει στις 5 Οκτωβρίου, γίνεται στην πρωτεύουσα της Πολωνίας Βαρσοβία.

Στην σύνοδο του ΟΑΣΕ μαζί με τα μόνιμα 47 μέλη και τις χώρες Αφγανιστάν, Αυστραλία, Ιαπωνία, Κορέα, Μογγολία. Ταϊλάνδη, Τυνησία, Αίγυπτος, Ισραήλ, Αλγερία και Μαρόκο που μετέχουν με εκπροσώπους, μετέχουν και πολλοί σύλλογοι.

Ο πρόεδρος της ΠΕΚΕΜ Τζεμίλ Καμπζά που μετέχει στην συνάντηση εξ ονόματος του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης (BTAYTD), έθεσε τα θέματα που αντιμετωπίζουν τα μειονοτικά ΜΜΕ, και παρείχε ιδιαίτερα λεπτομέρειες για τις αγωγές που υπέβαλλαν εναντίον των εφημερίδων Μιλλέτ και Γκιουντέμ, η Χαρά Νικοπούλου και ο Μουφίτ Ραμαδάνογλου.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Πολυχρονεμένοι πασάδες, αγάδες και λοιπές τσουκνίδες. Κατέχετε πράμα από Γέροντα Παΐσιο, που λένε και στην Κρήτη; Ω μωρέ τι σας περιμένει, ο νους σας δεν το βάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]