Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γερμανία: Κινδυνεύει το ΝΑΤΟ αν η Ελλάδα διασωθεί από τη Ρωσία


«Επιπλέον χρόνος σημαίνει γενικά και περισσότερα χρήματα και αυτό σημαίνει πολύ σύντομα ένα νέο πακέτο στήριξης», δηλώνει ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, αναφερόμενος στις πληροφορίες που θέλουν την Αθήνα να ζητεί περισσότερο χρόνο προκειμένου να επιτύχει τους στόχους του προγράμματος λιτότητας.

Σε συνέντευξή του στην κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας "Der Tagesspiegel", αποσπάσματα της οποίας προδημοσιεύονται σε ειδησεογραφικά πρακτορεία, ο κ. Σόιμπλε υποστηρίζει ότι «αυτός δεν θα ήταν ο ορθός τρόπος να επιλύσουμε το θεμελιώδες πρόβλημα της Ευρωζώνης» και, αναφερόμενος στο πρόγραμμα που εγκρίθηκε στο τέλος του 2011, σημειώνει ότι «εάν μισό χρόνο μετά, αυτό δεν επαρκεί, τότε δεν μιλούμε πια για μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης».

Άλλη διάσταση στο ερώτημα αν η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στην Ευρωζώνη δίνει το στέλεχος των Χριστιανοδημοκρατών (CDU) Άρμιν Λάσετ, ο οποίος, σε δήλωσή του στο Πρακτορείο Reuters προειδοποιεί για τον κίνδυνο αποσταθεροποίησης μιας χώρας - μέλους του ΝΑΤΟ:
«Η Ρωσία περιμένει, έτοιμη να διασώσει την Ελλάδα με δισεκατομμύρια.
Διακυβεύονται πολλά περισσότερα από το εάν η Ελλάδα πληροί τις προϋποθέσεις προκειμένου να διασωθεί», επισημαίνει.




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Τώρα άρχισαν να ανησυχούν ....που πιθανά να μας διασώσουν άλλοι.
    Το θέμα είναι ότι η Ελλάδα μας έχει εξαιρετική γεωπολιτική σημασία, αμύθητο πλούτο και ειδικά σε ενεργειακόύς πόρους.
    Αυτός είναι ο λόγος που θέλουν τα πάντα τζάμπα και τώρα....
    Ετσι εφαρμόζουν απλά ένα σχέδιο προερχόμενο από την Λέσχη της Ρώμης(ήδη έχει εφαρμοσθεί σε διάφορες χώρες) το οποίο αναφέρεται στο βιβλίο του Μπέρναντ Λέβιν " Χρονική προοπτική και Ηθική - Time respective and Morale" σε τμήμα του οποίου αναφέρεται σαφώς τα όσα περνάμε σήμερα και βασίζεται σε τεχνικές για την διάσπαση του ηθικού των πολιτών μέσω στρατηγικής τρόμου κατά την οποία διατηρείς τα άτομα σε πλήρη αβεβαιότητα σχετικά με το που ευρίσκωνται και του τι μπορεί να περιμένουν, επιπλέον εναλλάσεις τα αυστηρά μέτρα με διάφορες καλές και αόριστες υποσχέσεις, διαδίδοντας ταυτόχρονα πολλές και αντιφατικές ειδήσεις και ανακοινώσεις διαφόρων ...ισχυρών, έτσι που τα άτομα, ουσιαστικά αποδιοργανώνονται παραλύουν και δεν γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν.
    Το ίδιο παθαίνουν και οι εντεταλμένοι από αυτούς ...διαχειριστές-κυβερνήτες.
    Σας θυμίζει τίποτα ???
    Βέβαια οι διαχρονικά δωσίλογοι προδότες που δήθεν μας κυβερνούν είναι μακράν όλων αυτών...αυτοί απλά εκτελούν εντολές....
    Πρέπει να ξεσηκωθούμε Συνέλληνες ΤΩΡΑ και να ξεβρωμίσουμε από όλη αυτή την καταστροφική σαπίλα των ξεπουλημένων, όπως ακριβώς το επιτάσσει το άρθρο 120 του Συντάγματος της Ελλάδας.
    Ο Αντώνιος ο ψευταράς δεν πήρε τίποτα φυσικά από τις δήθεν βίζιτες που έκανε (μόνο τις φάπες του)πήγε το ανθρωπάκι να δηλώσει την υποταγή του και μόνο και να βεβαιώσει την συμόρφωση του στις εντολές των αφεντικών του.
    ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΡΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι κακός άνθρωπος είν' αυτός μαμά! Βγάλε τη φωτογραφία απ' το τραπέζι και υπόσχομαι να φάω όλο το φαγητό μου σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλύτερα οι Ρώσοι, παρά τα γερμανικά αρπαχτικά τύπου σόιμπλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας κρατάνε απ' τα @@ οι Ρώσοι εσάς τους Γερμανούς! Χωρίς το αέριό τους θα ψοφήσετε, γι' αυτό λυσσάξατε να έχετε μια εναλλακτική με τις ελληνικές πηγές ενέργειας, γι' αυτό βλέπετε τη ΔΕΗ σαν ξερολούκουμο. Δε νοιάζεστε για το ΝΑΤΟ όσο νοιάζεστε για τις ενεργοβόρες βιομηχανίες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]