Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι λαθρομετανάστες κήρυξαν τον πόλεμο στην "Χρυσή Αυγή";


Λαθρομετανάστες επιτέθηκαν σε... κοντοκουρεμένους στο Σύνταγμα!
Τους πέρασαν για Χρυσαυγίτες και άνοιξαν το κεφάλι του ενός...

Δίχως έκτροπα ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 20:30 το βράδυ της Παρασκευής το αντιρατσιστικό συλλαλητήριο που διοργάνωσαν η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος, η Ένωση Μεταναστών Εργατών και η Κίνηση «Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή», με τη συμμετοχή περίπου 3.000 ατόμων.

Όλοι οι κεντρικοί δρόμοι γύρω από το κέντρο της Αθήνας παραδόθηκαν στην κυκλοφορία. Νωρίτερα, η κυκλοφορία είχε διακοπεί στη λεωφόρο Συγγρού από Στύλους Ολυμπίου Διός προς Σύνταγμα, ενώ κλειστές ήταν η Αμαλίας, η Σταδίου, η Πανεπιστημίου, η Πειραιώς από Κολωνού στο ρεύμα προς Ομόνοια, η Βασ. Σοφίας και η Βασ. Όλγας.

Ένταση επικράτησε, ωστόσο, όταν μερίδα διαδηλωτών επιτέθηκε σε ομάδα τεσσάρων ατόμων στην Ομόνοια, μόνο και μόνο επειδή ήταν... κοντοκουρεμένοι! Τελικά, με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων, τα επεισόδια δεν πήραν έκταση.

Το συγκεκριμένο περιστατικό, πάντως, δηλώνει πως έχει ανοίξει πόλεμος από την πλευρά των λαθρομεταναστών, προς ένα κοινοβουλευτικό κόμμα. Δεν γνωρίζουμε τι προτίθεται να πράξει ο κ. Δένδιας, αλλά οι υπεύθυνοι της "αντιρατσιστικής συγκέντρωσης" φυσιολογικά θα πρέπει να προσαχθούν στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω, αφού εάν μείνει ατιμώρητη η επίθεση των λαθρομεταναστών, τότε θα ανοίξει για τα καλά η πόρτα του τρελάδικου. Και ο νοών, νοείτω...




Πληροφορίες από "Πρώτο Θέμα"




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν ...
    Οι αλλοι θα φαγωθουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tώρα θα φανεί ξεκάθαρα γιατί τα γνωστά μέσα έβγαλαν την ΧΑ στο γυαλί και της έδωσαν τόση προβολή που μπήκε στη Βουλή. Υπομονή.Τα χειρότερα είναι μπροστά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]