Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το τέλος του νεο-ελληνικού κράτους


Γράφει ο Γιώργος Σταφυλάς

Πρέπει να είναι τυφλός κανείς για να μην αντιλαμβάνεται ότι η εκρηκτική κατάσταση που υπάρχει αυτή την στιγμή στην χώρα μας θα τελειώσει είτε με πόλεμο είτε με κοινωνική εξέγερση είτε και με τα δύο μαζί.
Στην Ελλάδα υπάρχουν αυτή την στιγμή όλες οι ικανές και αναγκαίες συνθήκες για μια έκρηξη ανάλογη του μεγίστου βαθμού της ηφαιστειακής κλίμακας...

Η πραγματικότητα γύρω μας είναι ζοφερή. Μια μεγάλη ανθρωπιστική κρίση είναι προ των πυλών. ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΕς ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ, όλο και πιο πολλοί συμπολίτες μας δεν θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν θέρμανση, αλλά ούτε και τα φάρμακα όταν θα τα χρειαστούν.
Όλο και πιο πολλές επιχειρήσεις θα κλείσουν ή δεν θα μπορέσουν να κάνουν εισαγωγές απαραίτητων αγαθών και οι ελλείψεις θα αρχίσουν να φαίνονται στην αγορά.

Αλλά το σημαντικότερο πρόβλημα όλων, το γεγονός της αθρόας εισβολής εκατοντάδων χιλιάδων ξένων αλλόφυλων και αλλόθρησκων που συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, είναι αυτό που τελικά θα οδηγήσει στην έκρηξη.
Οι Έλληνες στην ιστορία μας περάσαμε και άλλες περιόδους κρίσης και φτώχειας, αλλά σταθήκαμε όρθιοι και βγήκαμε δυνατότεροι γιατί είχαμε κοινωνική συνοχή.
Αυτή η κοινωνική συνοχή έχει σήμερα διαρραγεί εξαιτίας της μαζικής μετανάστευσης -εισβολής που ιστορικά αποτέλεσε πάντα μια κατάρα για τα έθνη...

Τα προεόρτια της επερχόμενης σύγκρουσης μεταξύ Ελλήνων και ξένων λαθρομεταναστών τα είδαμε στις πρόσφατες κινητοποιήσεις των πακιστανών. Οι εισβολείς ενθαρρυμένοι από την υποστήριξη διαφόρων διεθνών οργανισμών (που προωθούν την παγκοσμιοποίηση) και ενισχυμένοι από τους χρήσιμους ηλίθιους της αριστεράς και των ΜΚΟ, πραγματοποιούν παράνομες πορείες και εκτοξεύουν απειλές εναντίον της κοινωνικής ειρήνης μέσω των εκπροσώπων τους...

Είναι βέβαιο ότι η Ελληνική κοινωνία δεν μπορεί να ανεχτεί άλλο αυτό το φαινόμενο κι ας λέει ο υπουργός ότι ''τάγματα εφόδου δεν θα γίνουν ανεκτά''. Οι πολίτες θα αναγκαστούν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους εφόσον το κράτος είναι ανεπαρκές. Στα γεγονότα της Πάτρας και στα πιο πρόσφατα της Κορίνθου είδαμε σκηνές από το τι πρόκειται να επακολουθήσει...

Όπως όμως και στην αρχαία Πομπηία μέχρι λίγο πριν την έκρηξη του Βεζούβιου υπήρχαν άνθρωποι που διασκέδαζαν με τις εταίρες και τις αυλητρίδες, έτσι και σήμερα στην Ελλάδα της παρακμής κάποιοι συμπολίτες μας εξακολουθούν να αγνοούν τα σημάδια της επερχόμενης θύελλας προβαίνοντας σε επίδειξη χλιδής. Ανοίγουν σαμπάνιες και πετούν λουλούδια στα εγκαίνια γνωστού καλλιτέχνη διοργανώνουν πριβέ πάρτι στην Μύκονο με πανάκριβο εισιτήριο και άλλα...

Το τέλος του Νεοελληνικού κράτους με την μορφή που το γνωρίζαμε είναι κοντά...

Για τον εκφυλισμένο Νέο-Ελλήνα, τον θαμώνα καφετεριών και μπουζουκομάγαζων, η επερχόμενη εσωτερική σύγκρουση με τους αλλοδαπούς λαθρομετανάστες,ο αγώνας του Έθνους για επιβίωση από την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, θα είναι κάθαρση και ΝΕΜΕΣΙΣ παράλληλα. Θα είναι ο φόρος αίματος που οφείλει και αυτή η γενιά να πληρώσει προκειμένου να διατηρήσει το δικαίωμα να πατάει ελευθέρα σ’ αυτόν τον άγιο τόπο...



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. (A) ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΗ,ΤΟΤΕ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.Διότι πλέον στην Ελλάδα η λεηλασία του Eλληνικού λαού, από τα ανδρείκελα της κυβέρνησης και τα κόμματα-προτεκτοράτα: τα οποία έχουν συμβάλλει και πρωτοστατήσει στην ισοπέδωση των «μηχανισμών» άμυνας του λαου είναι πλέον γεγονός.Ο Eλληνικός λαός μπροστά σε αυτή την πολεμική λαίλαπα είναι ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ και ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΡΟΣΤAΤΕΥΤΟΣ Η «αριστερά» δεν άφησε τίποτα όρθιο. Πρόδωσε όλους τους μεγάλους λαϊκούς αγώνες, ενσωματώθηκε πλήρως στο αστικό καθεστώς (μέχρι που συγκυβέρνησε με τον ακραίο ταξικό αντίπαλο την Δεξιά και οι δυο είναι πλευρές στο ίδιο νόμισμα) Το σπουδαιότερο: Αποτέλεσε την ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗ αιχμή της νεοταξικής στρατηγικής των «ανοικτών συνόρων» και όλων των αντίστοιχων νεοταξικών ιδεολογημάτων: του «αντιεθνικισμού», του «αντιρατσιμού», της «πολυπολιτισμικότητας», των «δικαιωμάτων των μειονοτήτων» και κάθε κοινωνικής και πολιτικής διαστροφής Αυτή η «αριστερά» βρέθηκε στην πρωτοπορία της λαθρομεταναστευτικής εισβολής και κατοχής της Ελλάδας, σφυρηλατώντας έτσι το «εργαλείο» ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ και ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ όλων κοινωνικών, των συνδικαλιστικών και των πολιτικών κατακτήσεων της εργατικής? τάξης, καθώς και των «εθνικών» ιστών ΣΥΝΟΧΗΣ της ελληνικής κοινωνίας. Ποια είναι τα σχέδια του ΚΚΕ του ΣΥΡΡΙΖΑ της ΔΗΜΑΡ και όλων? των αριστερών ""φιλανθρωπιστων"" για όλους τους "λαθρους" που βρίσκονται στην Ελλάδα ήδη? και για τις ατέλειωτα καραβάνια που είναι στο δρόμο με προορισμό εμάς , διότι υπάρχουν πολλοί που έχουν συμφέροντα από την νομιμοποίηση όλων των "λαθρων" Υπάρχει ένα παγκόσμιο σχέδιο το οποιο εξυπηρετείται από δυο άκρα.Φαίνονται τόσο διαφορετικά όμως έχουν "πολλα κοινα" μεταξύ τους. "Ο ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ" έχει το σχέδιο ελεύθερης μεταφοράς κεφαλαίων "καταργηση"? των συνόρων και των πολιτικών κυβερνήσεων ώστε να εξυπερέτηση το σχέδιο της Παγκοσμιοποίησης.Το μεγάλο του όπλο στραγγαλίζοντας υποανάπτυκτα κράτη τους "αποζημα" τις πρώτες ύλες και στέλνει τον πληθυσμό σκλάβους στα προηγμένα κράτη όπου κατεβάζουν την αμοιβή του εργάτη και διαλύουν τα εργατικά δικαιώματα. ‎"Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΠΛΕΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ" Θέλοντας να χτυπήσει το κεφαλαιο πρεσβεύει? ότι δεν πρέπει να υπάρχουν σύνορα ,οι άνθρωποι δεν πρέπει να αισθάνονται ότι ανήκουν Εθνικά κάπου, όλοι είμαστε το ίδιο.Ελεύθερη μετανάστευση άρα σπάσιμο στα μερο......κάματα ,Απειλή των εργατικών δικαιωμάτων άρα απεργίες αναμπουμπούλα και το κόμμα ανεβαίνει Kατάργηση των συνόρων ελευθερια μετακίνησης πληθυσμού ώστε να υπάρχει ένα Παγκοσμιο σοσιαλιστικό κράτος.ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ και στην μέση υπάρχουμε εμείς που μας βουλιάζουν κάθε μέρα κάτω από τα συμφέροντα τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. (B)Είσαστε έτοιμοι να δείτε την Αλήθεια?Βρισκόμαστε στο μέσον ενός λυσσαλέου παγκόσμιου πολέμου στις νέες παγκοσμιοποιημένες συνθήκες και μορφές. “ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.ΓΕΙΤΟΝΕΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΙΜΟΧΑΡΕΙΣ BAPBAPOYΣ.ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΝΤIOYΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΥΝ "ΠΤΣΩΠΛΑΤΑ".ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ!!! ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΚΥΜΑΤΟΘΡΑΥΣΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΟΣΟ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ!!!” ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ..ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ..TΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ..ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΝΕ OI ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ..ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ TOYΣ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ.ΤΑ ΟΠΛΑ TOYΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΑΧΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ Η ΙΔΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΣYPIA ΜΙΑ ΛΙΒΥΗ ΜΙΑ ΑΙΓΥΠΤΟΣ ..ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..ΞΥΠΝΑΤΕ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙΡOΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλε μου Κωνσταντινε πολυ φοβαμαι οτι αυτη η εξεγερση θα ειναι και η αφορμη για στρατιωτικη επεμβαση των ξενων (ΝΑΤΟ ΗΠΑ και ΕΕ) στην πατρίδα μας. Θα πουνε οτι σφαζουμε τους ξενους μεταναστες... θα πουνε οτι επικρατει αναρχία και χαος... θα πουνε οτι πρέπει να φερουμε την ταξη και την ασφαλεια και θα επεμβουν.... με τις ευλογιες της τοτε κυβερνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτοι που φύλαξαν θερμοπύλες δεν ηταν φλώρια. Και για να φτάσουν να φυλάξουν τις θερμοπύλες υπήρξε απο πίσω μία Σπαρτη και ένας τρόπος διαπαιδαγώγησης σύμφωνος με τα ιδεώδη της Σπαρτης. Οι άλλοι Ελληνες την κάνανε κοπάνα εκτος απο τους Πλαταιείς. Και μην ξεχνατε και τον Εφιάλτη. Πάντως στο τέλος πεθάναν όλοι οι τριακόσιοι.

    Αυτά γίναν τότε και δεν έχουν καμμία σχέση με αυτά που γίνονται τώρα κα τα τελευταία 40 χρόνια στην Ελλάδα. Οι Ελληνες δεν εμφανίζονται να έχουν το σθένος των 300 του Λεωνίδα. 40% αποχή στις εκλογές. Συγκυβέρνηση ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΔΗΜΑΡ. Αποφασίσαμε και βάλαμε τον σύγχρονο Εφιάλτη να φυλάξει τις σημερινές "Θερμοπύλες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο ποσοστό των Ελλήνων ήταν τότε οι 300; Σίγουρα λιγότερο από 1%. Σήμερα πιστεύω πως το ποσοστό αυτών που ματώνουν και αντιστέκονται, αυτών που τους λένε τρελούς ή γραφικούς είναι μεγαλύτερο. Και το ξέρουν ότι δε θα γίνουν ποτέ αθάνατοι, όταν τους συντρίψει το σύστημα, το ξέρουν ότι και νεκρούς θα τους λοιδωρούν οι λοβοτομημένοι, αλλά δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς, είναι στη φύση τους να ζουν ελεύθεροι. Απλά δεν είναι μαζεμένοι σε ένα μέρος, απλά οι Εφιάλτες είναι πάαααρα πολλοί.

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]