Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καμμένος: Θα οδηγηθούμε σε λαϊκή εξέγερση


Μιλώντας στον realfm 97,8 o πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε ότι η κυβέρνηση πρέπει ν’ αλλάξει πολιτική ειδάλλως: «αυτό θα οδηγήσει σε μία κατάσταση η οποία δε θα έχει γυρισμό. Ή λοιπόν γίνεται τώρα αλλαγή αυτής της πολιτικής ή από κει και πέρα αυτό το οποίο φαίνεται, είναι ότι η ύφεση θα μεγαλώνει, η ανεργία θα φτάσει σε δυσβάστακτα πλέον ποσοστά και θα οδηγηθούμε σε λαϊκή εξέγερση».

Στο ερώτημα για την προσπάθεια που καταβάλλεται για επαναδιαπραγμάτευση, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε ότι: «Πλέον δε νομίζω ότι το πιστεύει κανείς αυτό, ακόμη κι αυτοί που ψήφισαν τα τρία κόμματα της κυβέρνησης».

Ο κ. Καμμένος δήλωσε υπέρ της πρότασης νόμου που κατέθεσε το ΚΚΕ για την κατάργηση του μνημονίου, αν και όπως είπε περιμένει πρώτα να τη δει, ενώ στο ερώτημα για την πρώτη αίσθηση που του έχει αφήσει η νέα κυβέρνηση είπε: «Δεν έχει ξαναγίνει να παραμένει κλειστή η Βουλή και να έχουν περάσει τόσες εβδομάδες. Δεν έχουμε τη δυνατότητα για ερωτήσεις και κοινοβουλευτικό έλεγχο».

Και σημείωσε: «Η νεοφιλελεύθερη συγκυβέρνηση των προθύμων δεν έχει όρεξη ν’ ανοίξει το ναό της Δημοκρατίας. Όταν η βουλή παραμένει κλειστή, τότε δε μιλάμε για δημοκρατία όπως την έχει συνηθίσει ο δυτικός κόσμος και ο ελεύθερος κόσμος, αλλά για μια κυβέρνηση η οποία εκτελεί εντολές από το εξωτερικό».

Ακούστε τί δήλωσε ο Πάνος Καμμένος

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Φυσικά

    και θα γίνει λαϊκή εξέγερση, ΟΤΑΝ οι πολίτες θα λιποθυμάνε πια από κυριολεκτική ΠΕΙΝΑ, όταν θα πηγαίνουν οι τράπεζες για ΟΜΑΔΙΚΕΣ κατασχέσεις οικιών, εφόσον οι πολίτες θα ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ, να πληρώσουν τους ΥΠΕΡΟΓΚΟΥΣ, ΑΔΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ.

    Και αλίμονο στους κυβερνώντες, όταν οι ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΟΙ πολίτες αντί να φουντάρουν από τους έκτους ορόφους, στραφούν ενάντια σε ΚΑΘΕ πολιτικό που κυβέρνησε και κατάκλεψε τις οικονομίες μιας ζωής, τις οικονομίες ΌΛΗΣ της Χώρας, τα τελευταία τριάντα χρόνια της "Δημοκρατίας"μας.

    Πιθανότατα, τα πολύ μεγάλα κεφάλια να ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ να εμπλακεί η Ελλάδα σε αιματοκύλισμα.

    Όσο λιγότεροι Έλληνες, τόσο το καλύτερο γι αυτούς, αλλά...Γερμαναράδες μου, Ούννοι μου, η ράτσα η ρωμέικη είναι ενίοτε ποοοολύ τρελή και απρόβλεπτη.

    Παρακαλώ να το ενθυμείστε.

    Καλό είναι να προσέχετε και να ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Σε ΚΑΘΕ περίπτωση όποιος υποτιμάει την ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ και τις ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ του αντιπάλου του, φέρεται ως μπετόβλακας.

    ΔΕΝ τυγχάνουν οι Έλληνες, ΤΟΣΟ ανεγκέφαλοι ούτε τόσο ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ, ή όσο μπορεί να τους φαίνεται.

    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο μπετόβλακες είναι οι Έλληνες το απέδειξαν στις εκλογές με την ψήφο τους! Ότι διέταξε η φράου Μέρκελ, αυτό έκαναν. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που τους πήρε 400 χρόνια για να καταλάβουν ότι ήταν δεν ήταν ελεύθεροι...

      Διαγραφή
    2. και αφου ελευθερώθηκαν, επειδή το ήθελαν οι μεγάλες της τότε εποχής δυνάμεις για να διαλύσουν την Οθωμανική Αυτοκρατορία, τρωγόντουσαν μεταξύ τους και παει λέγοντας απο τότε.

      Διαγραφή
    3. Η λογική ειναι λάθος. Κανένας δεν είναι ιδιος με τον άλλο. Δεν μπορούμε να μιλάμε συλλήβδην για τους Ελληνες.
      Το σύστημα ολα αυτά τα χρόνια πρόσπάθησε και κατα την αποψή μου διαμορφωσε κοινές συνθηκες για μεγάλες κατηγορίες πολιτών: Δημοσιοι Υπάλληλοι, Συνταξιούχοι, Ιδιωτικοί Υπάλληλοι και Εππαγελματίες, Επιχειρηματίες, Φοιτητές, Ανεργοι, Ασθενείςμε τρόπο ώστε να τους ελέγχει κατα το δοκούν. Ο καθένας μας έχασε την ιδιωτικότητά του συμμετέχοντας με τον Α ή Β τρόπο στις κατηγορίες αυτές.

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]