Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εκτάκτως αύριο στη Μέση Ανατολή ο Πούτιν


Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν ξεκινά στις 25 Ιουνίου περιοδεία στη Μέση Ανατολή, στο πλαίσιο της οποίας σε διμερείς συναντήσεις με την ηγεσία του Ισραήλ, τον επικεφαλής της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς και τον βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλα Β΄ θα συζητήσει την ανάπτυξη των διμερών σχέσεων, καθώς και διεθνή προβλήματα, συμπεριλαμβανομένων της παλαιστινο-ισραηλινής διευθέτησης, της κατάστασης στη Συρία και του ιρανικού πυρηνικού προγράμματος.

Ο Ρώσος ηγέτης θα κλείσει τη διήμερη περιοδεία του στη Μέση Ανατολή με επίσκεψη στο Ισραήλ, στις 26 Ιουνίου θα μεταβεί στην Παλαιστίνη και την ίδια ημέρα μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος εργασίας στη Βηθλεέμ θα μεταβεί στην Ιορδανία.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]