Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για τον Φούχτελ


Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι των υπογραφών των μελών της μνημονιακής συγκυβέρνησης και του πρωθυπουργού της Αντώνη Σαμαρά και ο Γερμανός απεσταλμένος της Καγκελαρίου Άγκελας Μέρκελ Χανς Γιοακίμ Φούχτελ, συνοδεία επιχειρηματιών- κορακιών, γερμανικών και ελληνογερμανικων συμφερόντων, επισκέφτηκε την Κοζάνη όπου ο Γιώργος Δακής, Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και εντολοδόχος του Αντώνη Σαμαρά, ζήτησε την συνδρομή της Γερμανικής κυβέρνησης ώστε να προωθήσει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή αίτημα χρηματοδότησης της κατασκευής του νέου ατμοηλεκτρικού σταθμού Πτολεμαϊδα 5. Δεδομένου ότι προεκλογικά η Νέα Δημοκρατία διαλαλεί την πώληση της ΔΕΗ και των εργοστασίων της στα πρότυπα του αεροδρομίου, η επίσκεψη του Γερμανού υπαλλήλου της κυρίας Μέρκελ, φαντάζει όχι απλά ύποπτη, αλλά στυγνής μετεκλογικής εκτέλεσης συμφωνίας.

Ενώ πριν τις εκλογές οι σημερινοί κυβερνώντες σιωπούσαν ως προς το επίμαχο θέμα της πώλησης του εθνικού πλούτου και των μονάδων της ΔΕΗ, σήμερα φαίνεται ότι συνεχίζουν ακάθεκτοι την καταστροφική πολιτική του κ. Παπακωνσταντίνου, χαντακώνοντας το μέλλον και τις προοπτικές του τόπου, και μάλιστα με επί τόπου επισκέψεις των αγοραστών στις προς ξεπούλημα πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας μας.

Επίσης, με έκπληξη διαπιστώνουμε, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του εντολοδόχου Περιφερειάρχη του Αντώνη Σαμαρά και των τοκογλύφων αφεντικών τους, ότι ο Περιφερειάρχης "ζήτησε παρεμβάσεις προς την κατεύθυνση της μη εφαρμογής της εξίσωσης των τιμών πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης για τη Δυτική Μακεδονία που αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, της λήψης πρωτοβουλιών για την ενίσχυση της απασχόλησης και της αντιμετώπισης της έλλειψης φαρμάκων στο χώρο της υγείας».

Είναι ο Γερμανός απεσταλμένος ο Υπουργός Οικονομικών, Ανάπτυξης ή Υγείας της χώρας μας; Είναι εκπρόσωπος της Ελληνικής κυβέρνησης; Με ποιο δικαίωμα ο κ. Δακής αιτείται ζητήματα που περικλείονται στις αρμοδιότητες της Ελληνικής κυβέρνησης, σε έναν Γερμανό αξιωματούχο; Βρισκόμαστε υπό Γερμανική κατοχή και δεν το γνωρίζουμε;

Οι ευθύνες του κ. Δακή είναι βαρύτατες και προσβάλλουν τους Έλληνες και την οντότητα τους. Όταν φτάνει σε σημείο ένας άρχοντας της τοπικής αυτοδιοίκησης να παρακαλά γονυπετής τον Γερμανό Υφυπουργό για επίλυση των ζητημάτων της περιοχής, τότε σημαίνει ότι η χώρα μας έχει χάσει την Εθνική της κυριαρχία.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες από την ίδρυση τους είχαν ξεκάθαρη και ουσιαστική θέση απέναντι στο ζήτημα της πώλησης της επιχείρησης. Χωρίς διγλωσσία και πυροτεχνήματα καταθέσαμε τις απόψεις μας που είναι άκρως αντίθετες με τις μέχρι σήμερα καταστροφικές πολιτικές του ΠΑΣΟΚ και πολύ περισσότερο αντίθετες με την ισοπεδωτική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας και των τοπικών κοτζαμπάσηδων της που δεν σέβονται την περιουσία των Ελλήνων πολιτών και υποθηκεύουν το μέλλον των κατοίκων της Π.Ε. Κοζάνης.

Με την επιστολή αυτή καταγγέλλουμε την ενέργεια του κ. Δακή να ζητά από Γερμανό απεσταλμένο την παρέμβαση του για θέματα που αφορούν καθαρά την Ελληνική κυβέρνηση.
Τέτοιες ενέργειες δεν συνάδουν ούτε με τις σχέσεις μεταξύ ίσων κρατών και μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ούτε με ένα εθνικά κυρίαρχο κράτος, αλλά παραπέμπουν σε άλλες σκοτεινές εποχές.

Οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας και γενικά όλοι οι Έλληνες πολίτες, δεν θα ανεχτούν καμιά υποχώρηση αλλά και καμία καταπάτηση των δικαιωμάτων τους, κάτι το οποίο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα εγγυηθούν μάχιμα εκτός και εντός Βουλής.

Προειδοποιούμε, τον εντολοδόχο του ξεπουλήματος της ελληνικής περιουσίας Περιφερειάρχη Γιώργο Δακή, για τις πολιτικές και ποινικές ευθύνες του ως ηθικού αυτουργού ή συναυτουργού στο ξεπούλημα Κρατικής Περιουσίας και για χειρισμούς αντίθετους με τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών.

Την όλη υπόθεση θα παρακολουθεί η Βουλευτής Κοζάνης κα Ραχήλ Μακρή.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. OI ξεπουλημένοι Νδουλοι ψήφισαν ΝΔ για να μην βγεί ο Τσίπρας και να μην παρει μεγάλα ποσοστά ο Καμμένος. Βραστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. ΚΑΛΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΙΣΤΑ. ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ (ΕΟΖ).ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΩΜΟΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ Ο ΡΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά, αυτός ο περήφανος λαός πως κότεψε έτσι...
    Είμαστε τελείως βλαχομπαρόκ κότες με τα μυαλά σούπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κοζανη ε εκει δωσαν την δεη το 42 στον παπου του παπακωννου οι τσονακογλου και ο γκοτσαμανης κατα εντολη του γκεμπελ και του δοιηκητη τη ςθεσνικης τοτε τυχαιο δεν νομηζω το εγροστασιο της δεη στην πτολεμαιδα κατι παιζει οι οικογενια παπακωννου ηταν συνεργατες των γερμανων δοσηλογοι δηλαδη διαβασε βιβλιο κουκουνα χρωστανε πολα στους γερμαναραδες για αυτο στιριζουν 4 ραιχ μεχρι θανατου οι μπασταρδοι κωννος αγραφιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και... ο αρθρογραφος ρωταει αν βρισκομαστε υπο Γερμανικη κατοχη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]