Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πλαστά διλήμματα ευλίγιστων πωλητικών


Κανείς δεν αμφιβάλλει πως έχουμε δει τα πάντα (ή σχεδόν τα πάντα, αφού οι επερχόμενες εξελίξεις πρόκειται να εμπλουτίσουν σε μέγιστο βαθμό τις εμπειρίες του Ελληνικού λαού) στην Ελλάδα, τη χώρα που κάποτε γέννησε την Δημοκρατία, την χώρα που γέννησε τις τέχνες, τις επιστήμες και τα γράμματα, την χώρα στην οποία γεννήθηκε από τους φιλοσόφους η έννοια του ενός και μοναδικού θεού.

Έτσι, μετά το πλαστό πολίτευμα, τους πλαστούς πολιτικούς και τα πλαστά κόμματα, μετά από το πλαστό χρήμα και τους πλαστούς πατριώτες και νεο-πατριώτες, μετά από τους πλαστούς εισαγόμενους πολίτες, ζήσαμε για να μάθουμε πως κυκλοφορούν και πλαστά προφυλακτικά!!!

Όμως, η επομένη ημέρα των εκλογών δεν πρόκειται να είναι πλαστή. Κάθε άλλο μάλιστα, θα είναι (ίσως και πλέον του δέοντος) απολύτως νόμιμη, αφού ο λαός με την ψήφο του θα επιτρέψει ή θα απαγορεύσει να τον διακορεύσουν με ή χωρίς προφυλακτικό. Η επομένη ημέρα των -υψίστης σπουδαιότητας- εκλογών, θα είναι η απαρχή μίας νέας πορείας. Μίας πορείας που εμείς σαν λαός θα πρέπει να αποφασίσουμε εάν θα είναι καθοδική ή ανοδική.

Βέβαια, έχουν πέσει τα "κοράκια" και τρομοκρατούν (όπως είχαμε επισημάνει προ μηνός πως θα συμβεί), ευελπιστώντας να "μαντρώσουν" τα πρόβατα και να τα καθοδηγήσουν να ψηφίσουν εκείνον που στα κοράκια βολεύει. Προς Θεού, μην φανταστείτε πως τα "κοράκια" αυτά, έχουν επενδύσει στη μία μόνο πλευρά. Ποτέ δεν θα ρίσκαραν να χάσουν στο ποντάρισμά τους (ποντάρισμα που αποσκοπεί στην υφαρπαγή του συνόλου του πλούτου της χώρας, είτε αυτός είναι κρατικός, είτε είναι ιδιωτικός, είτε είναι υπέργειος, υπόγειος, θαλάσσιος ή υποθαλάσσιος) εκείνοι που με τόση μεθοδικότητα οδήγησαν την Ελλάδα στον δρόμο της εξαθλίωσης.

Πλαστά είναι τα διλήμματα που αφορούν τα προβαλλόμενα πρόσωπα. Και είναι πλαστά, επειδή σε αυτά τα πρόσωπα έχουν επενδύσει για κέρδη οι οικονομικοί μας δολοφόνοι. Οι εκτελεστές των λαών καθοδηγούν (με την βοήθεια των καταχρεωμένων ΜΜΕ) την ψήφο των Ελλήνων εκεί που επιθυμούν οι ίδιοι. Γι αυτό ο μνημονιακός Σαμαράς βρίσκεται (ή προβάλλεται πως βρίσκεται) σε θέση ισχύος, γι αυτό και το ανύπαρκτο Σύριζα ξεπήδησε από το πουθενά και τάζοντας λαγούς με πετραχήλια και στηριζόμενο σε εκθέσεις ιδεών, χρησιμοποιώντας την ψυχολογία του λαού, τοποθετήθηκε στη θέση του διεκδικητή ή στο κεντρικό σημείο της πολιτικής σκηνής.

Η αλήθεια δεν βρίσκεται στο "δάχτυλο", ούτε όμως κι εκεί που θέλουν να κοιτάξουμε (γνωρίζουμε ήδη τίνος είναι το "δάχτυλο" και ποιούς θέλει να δούμε). Η αλήθεια βρίσκεται πίσω από το "δάχτυλο", σε αυτόν που μας καθοδηγεί που να κοιτάξουμε, αλλά και σε αυτά (ή σε αυτόν) που δεν θέλει να στρέψουμε το βλέμμα μας και να εμπιστευθούμε την ψήφο μας. Δυστυχώς ή ευτυχώς, είτε θέλουμε να το πιστέψουμε είτε όχι, ομάδες ειδικών επιστημόνων εργάζονται για να μας "προσανατολίσουν", έτσι ώστε να μην υπάρξει καμία απολύτως περίπτωση να δούμε το πρόσωπο που μας συμφέρει πραγματικά.

Κι επειδή αυτές οι Ελληνικές εκλογές ενδέχεται να γίνουν η απαρχή κατάρρευσης της Ευρωζώνης (και όχι μόνο), αλλά κι επειδή ταυτόχρονα ενδέχεται να γίνουν αιτία καταστροφής της χώρας μας η οποία θα συνεχίσει "απλώς να υπάρχει" γενόμενη το παράδειγμα προς αποφυγή για τους υπόλοιπους ευρωπαϊκούς (και όχι μόνο) λαούς, εμείς οι Έλληνες πολίτες θα πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων που αρνήθηκαν να σταθούν οι "ταγοί" μας. Θα πρέπει, επιτέλους, να κατανοήσουμε πως εμείς έχουμε την ισχύ την Κυριακή να ανατρέψουμε άρδην τους σχεδιασμούς των "φίλων", των "εταίρων" και των "συμμάχων", ψηφίζοντας με κριτήριο το "εμείς και το αύριο" και όχι με βάση το "εγώ και το κόμμα μου".

Μπορούμε να το κάνουμε αυτό και να ανατρέψουμε τους σχεδιασμούς των τοκογλύφων και των οικονομικών μας εκτελεστών; Αν ναι, η ημέρα της ψήφου θα είναι ημέρα δικής μας νίκης. Αν όχι, αυτή η ημέρα θα μετατραπεί σε μνημόσυνο ενός ολόκληρου λαού... Γιατί, προσέξτε, ο διάβολος για να κερδίσει την ψυχή μας, προσφέρει χωρίς να αναφέρει το... αντάλλαγμα.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Από την μία οι δωσίλογοι αισχροί προδότες ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-Τσόντες και από την άλλη οι ιδεοληπτικοί και εθνικά επικίνδυνοι Συριζαίοι, κι στη μέση ο ταλαιπωρημένος, τρομοκρατημένος, πολωμένος και άπελπις Ελληνικός Λαός.....
    Τι να κάνουμε , ποιόν να ψηφίσουμε, τα μικρά κόμματα θά έχουν λόγο ?
    Δυστυχώς τα πραγματικά αφεντικά, τα έχουν σχεδιάσει όλα καλά, ώστε ότι και να προκύψει αυτοί θα είναι οι μόνοι κερδισμένοι....
    Η μόνη λύση αυτή την στιγμή, να μη υπάρξει αυτοδύναμη κυβέρνηση, ούτε φυσικά συγκυβέρνησεις στις οποίες θα μετέχει ειδικά το ΠΑΣΟΚ (το φαντάζεσθε να έχουμε μιά από τα ίδια ?) αλλά να γίνει Οκουμενική Κυβέρνηση από ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ.
    Διαφορετικά δεν υπάρχει ελπίδα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει ένας τρόπος αντίδρασης στο "στημένο" άνωθεν εκλογικό γαιτανάκι...η μή πολιτική νομιμοποίηση!
    Αυτή μπορεί ο λαός να την "επιβάλει" αφαιρώντας την δυνατότητα απο τον σύγχρονο δικομματισμό να προσεγγίσει μεγάλα ποσοστά (άνω του 25%), απαλλασόμενος από το άγχος ποιό θα είναι το πρώτο κόμμα, αφού θα ελέγχεται ούτως ή άλλως από πολλαπλές συνεργασίες αδυνατώντας έτσι να εκτελεί, "αβρόχοις ποσί" τις άνωθεν εντολές,..ψήφος στούς "μικρούς".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tι καταλαβαίνει ο πιο πολύς κόσμος; Ότι με κάθε μνημόνιο που υπογράφεται μπορεί να παίρνει η χώρα ένα νέο σούπερ δάνειο για να μπορεί να εξακολουθεί να πληρώνει τους δημόσιους υπαλλήλους. Αν γίνει ένα γκάλοπ, αλλά να μην είναι διαδικτυακό - εδώ συχνάζουν κάπως πιο ψαγμένοι - θα βρεθούμε προ εκπλήξεως. Το τι ακριβώς σημαίνει το κάθε μνημόνιο, με πόση μαεστρία συντάχθηκε η κάθε παράγραφος, και το τι θα σημάνει το 3ο που έρχεται το αγνοοεί ο μέσος ψηφοφόρος. Εγώ θα κάνω μια προσευχή, αφού μόνο αυτή μας έμεινε πια. Τα σημεία του άρθρου του Κωνσταντίνου να φτάσουν σε όσο γίνεται περισσότερα μάτια πριν πάνε στην κάλπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]