Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Απαγορευτικό Βορίδη προς Χρυσοχοΐδη για την Αμυγδαλέζα


Φαίνεται πως ο Βορίδης είναι αποφασισμένος να σταματήσει τα προεκλογικά επικίνδυνα πυροτεχνήματα του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη σχετικά με την λαθρομετανάστευση και την (ψευδο)λαθρο-αντιμετώπισή της.

Έτσι, με το σκεπτικό ενός πραγματικού σχεδιασμού, αλλά και με κίνηση ρουά-ματ, ο Βορίδης βγαίνει δεξιά από τον Golden Maik, ο οποίος νόμισε πως βρήκε πρόσφορο έδαφος να υποκλέψει ψήφους από τα δεξιά "οικόπεδα", ξεχνώντας πως τόσο ο ίδιος όσο και το κόμμα του (ΠΑΣΟΚ) ήταν υπέρ της εισόδου των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα. Από τότε μέχρι τώρα αποδείχτηκε πως είτε δεν υπήρχε κανένας σχεδιασμός αντιμετώπισης του τεράστιου εισερχόμενου κύματος, είτε οι αρμόδιοι πολιτικοί (του ΠΑΣΟΚ) γνώριζαν πολύ καλά τι προβλήματα θα δημιουργούσε στην Ελληνική κοινωνία η ανεξέλεγκτη είσοδος ανθρώπων αγνώστου ταυτότητας, αγνώστου προέλευσης και αγνώστων προθέσεων... Ενδέχεται όμως ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης να μην είχε διαβάσει ποτέ για τις συνθήκες που υπέγραψε το κόμμα του σχετικά με την απαγόρευση μετακίνησης προς την υπόλοιπη Ευρώπη των λαθρομεταναστών που εισέρχονται στην Ελλάδα. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνεται "αδιάβαστος" ο εν λόγω υπουργός...

Ο Μάκης Βορίδης, λοιπόν, βρέθηκε το πρωί στο Μενίδι στην λιτανεία της Ζωοδόχου πηγής και συναντήθηκε με δεκάδες κατοίκους της περιοχής όπου του τέθηκε το θέμα του κέντρου κράτησης στην Αμυγδαλέζα που δημιουργείται στην περιοχή ως προεκλογικό τρικ του Χρυσοχοίδη.
Οι κάτοικοι είπαν τα παραπόνα τους στον υπουργό και του έδωσαν μια πλήρη περιγραφή για το πόσο επιβαρυμένη είναι ήδη η περιοχή από χιλιάδες λαθρομεταναστες, ναρκωτικά, εγκληματικότητα κ.α.

Ο Υπουργός σύμφωνα με πληροφορίες ήδη ξεκίνησε ενέργειες ώστε η Νέα Δημοκρατία να "μπλοκάρει" την δημιουργία του κέντρου και να καταστήσει σαφές πως ότι θα γίνει θα γίνει μετά τις εκλογές μόνο κατόπιν σωστού σχεδιασμού και όχι σε περιοχές που ήδη είναι τόσο επιβαρυμένες.

Πώς θα απαντήσει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στον Μάκη Βορίδη; Μήπως θα αντιτείνει την άμεση πρόσληψη λαθρομεταναστών στην ΕΥΠ; Γιατί όχι; Ο προκάτοχός του (Χρ. Παπουτσής) είχε δώσει αγώνα για να κατορθώσει την πρόσληψη λαθρομεταναστών στις κρατικές υπηρεσίες ασφάλειας και κατόρθωσε να γίνει αυτό δυνατό μετά την πάροδο 5 ετών απόκτησης της Ελληνικής ιθαγένειας...!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ο Βοριδης ρωτησε την ξενοφερτη κατοχικη "κυβερνηση";
    Γιατι ο εταιρος εφιαλτης χρυσοχοίδης σιγουρα πηρε το Ο.Κ να κοροϊδεψη τα κουκια .
    Ειναι απιστευτο αυτο που γινεται και ακριβως επειδη ειναι απιστευτο , ο κοσμος εχει την ψευδαισθηση οτι κυβερνουν οι αχυρανθρωποι !
    Δεν εξηγηται διαφορετικα οτι μπορουν ακομη να φορουν κοστουμια και γραβατες και να το παιζουν υπουργοι κτλ.
    Καλα λενε οι Γεροντες να πεταξουμε τα διαβολοκουτια απο τα σπιτια μας .
    Αλλα ποιος ακουει ;
    Δεν πειραζει , θα την ακουσουν μια και καλη την εκρηξη και οσοι γλυτωσουν θα ζησουν σε ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]