Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μην ξεχνάτε ότι κάποιοι σας έκλεψαν...

Φαίνεται πως η λύση του συγχρόνου Ελληνικού δράματος θα δοθεί εντός του Μαΐου. Χρησιμοποιώ την λέξη «φαίνεται» επειδή δεν είμαι βέβαιος ότι θα υπάρξει λύση.
Η αμφιβολία μου αυτή, δεν προέρχεται από την αβεβαιότητα που επικρατούσε περί του ακριβούς χρόνου διεξαγωγής των εκλογών, αλλά από το εάν και κατά πόσον οι
Έλληνες πολίτες δεν θα παγιδευτούν, για πολλοστή φορά, σε ψευδοδιλήμματα και σε εκβιασμούς, ώστε να ψηφίσουν τα κόμματα που φέρουν ακεραία την ευθύνη για τον ηθικό, κοινωνικό και οικονομικό εκπεσμό της χώρας μας.

Οι δανειστές μας και οι εγχώριοι εκπρόσωποί τους, με δηλώσεις, συνεντεύξεις και παραστάσεις σε διεθνή fora, προσπαθούν να κατευθύνουν την ψήφο των Ελλήνων πολιτών στο μονόδρομο του δικομματισμού, με πρόσχημα άλλοτε την αυτοδυναμία και άλλοτε την κυβερνητική σύμπραξη Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ, και με μπαμπούλα την ακυβερνησία και το χάος. Με δεδομένο ότι οι λεγόμενες δημοσκοπήσεις, έχουν μετατραπεί όχι σε χρηστικά πολιτικά βοηθήματα, αλλά σε πολιτικές ονειρώξεις και ευσεβείς πόθους εκείνων που τις παραγγέλνουν και τις πληρώνουν, δεν μπορώ να ξέρω πως θα συμπεριφερθεί το εκλογικό σώμα. Βεβαίως η καθημερινή επαφή μου με τους πολίτες είναι μια ασφαλής πυξίδα των διαθέσεων και της προθέσεως ψήφου των Ελλήνων.

Όχι στην λήθη

Όμως υπάρχει μία παράμετρος στην οποία θα ήθελα να αναφερθώ και καθορίζει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και τις προτεραιότητες των ψηφοφόρων. Η λήθη και η μνήμη ως νοητικές λειτουργίες δρούν παράλληλα, όμως τις περισσότερες φορές δρούν αντίθετα με αποτέλεσμα την αλληλοεξουδετέρωσή τους. Ως απλός πολίτης, αλλά και ως υποψήφιος βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. στις επικείμενες εκλογές, θέλω να υπενθυμίσω σε όλους τους συμπολίτες μου, την κλοπή του δημοσίου χρήματος που έγινε με σύστημα και μέθοδο από πολιτικούς και δημοσίους λειτουργούς, τα τελευταία πάρα πολλά χρόνια, χωρίς να υπάρξει έστω και μια καταδίκη από την δικαιοσύνη.

Επειδή η λήθη οδηγεί στην ασυδοσία και ορισμένοι από τους εκάστοτε κυβερνήτες μας εγκλημάτησαν σε βάρος του λαού και της πατρίδας, είναι επιτακτική ανάγκη για την περαιτέρω ομαλή πορεία της χώρας, να θυμηθούν οι ψηφοφόροι τις ομολογημένες ή και πλήρως αποδεδειγμένες περιπτώσεις κλοπής, δωροληψίας, απάτης και άλλων εγκλημάτων που διεπράχθησαν από πολιτικούς.

Εγκλήματα τα οποία αναφέρονται στον ποινικό κώδικα, που δυστυχώς όμως πέραν του κατάπτυστου νόμου «περί (μη) ευθύνης υπουργών», τον οποίο δημιούργησε ο σημερινός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μπήκαν στο αρχείο χάρη στα κατά καιρούς φληναφήματα περί «πολιτικών ευθυνών», σε δικολαβίστικα τερτίπια περί παραγραφής και άλλες συναφείς μπουρδολογίες, με αποτέλεσμα, οι ένοχοι να μην τιμωρούνται και τα χρήματα να μην επιστρέφουν στο δημόσιο ταμείο.

Είναι επίσης ομολογημένο, από όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, αλλά και από στελέχη της δικαιοσύνης, ότι τα κλοπιμαία, οι μίζες και η κακοδιαχείριση είναι περισσότερα από το συνολικό χρέος της χώρας. Πράγμα που με απλά λόγια σημαίνει ότι σήμερα δεν θα βρισκόμαστε σε αυτή την τραγική θέση, αν κάποιοι ολίγοι είχαν οδηγηθεί στην δικαιοσύνη και είχαν αναγκαστεί να επιστρέψουν τα κλοπιμαία ή έστω ένα μέρος από αυτά.

Οι παραπάνω σκέψεις με οδήγησαν στην απόφαση να ζητήσω την ψήφο των ελλήνων πολιτών μέσα από το ψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ, στην Α΄ Αθηνών. Ως προεκλογική υπόσχεση, αλλά και μετεκλογική πράξη από τα έδρανα της βουλής, εφ΄ όσον οι πολίτες με τιμήσουν με την εμπιστοσύνη τους, θα είναι η προσπάθειά μου για την κατάργηση του ρυπαρού νόμου «περί (μη) ευθύνης υπουργών», η τιμωρία των καταχραστών και κλεπτών του δημοσίου χρήματος, των υπευθύνων για την σύγχρονη Ελληνική τραγωδία, αλλά και η επιστροφή των κλοπιμαίων στον δημόσιο κορβανά.

Άλλωστε, ως απλός πολίτης, με την ιδιότητά μου ως προέδρου της Πρωτοβουλίας Πολιτών κατά της διαφθοράς, αγωνίζομαι για την παραπομπή στην δικαιοσύνη επίορκων δημοσίων λειτουργών, και περιστατικών διαφθοράς. Υπήρξαν μάλιστα περιπτώσεις που έγινα στόχος από συγκεκριμένους δημόσιους λειτουργούς, επειδή τους «χάλασα την πιάτσα».
Όμως η προσπάθειά μου ουδέποτε ανακόπηκε, εάν μάλιστα οι πολίτες αποφασίσουν να συνεχίσω τις προσπάθειές μου και μέσα από την βουλή, είναι βέβαιο ότι ο αγώνας μου θα είναι αποτελεσματικότερος.
Σε ένα μήνα περίπου, έχουμε την τελευταία ευκαιρία να αναστήσουμε τις ελπίδες μας και την Ελλάδα.

Μην το ξεχνάτε...
Χριστός Ανέστη

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΒΙΓΚΑΣ
Υποψήφιος βουλευτής ΛΑ.Ο.Σ. Α΄ Αθηνών
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Μην ανησυχείτε κύριε για τη μνήμη μας. Δεν ξεχνάμε ούτε ότι το ΛΑΟΣ "συγκυβέρνησε" με αυτούς που μας έκλεψαν, ούτε ότι ο αρχηγός σας κοκορεύοταν πως οδηγεί τις εξελίξεις στο ΔΝΤ!!!!
    Εσείς μάλλον έχετε πρόβλημα μνήμης, αφού για απόδοση δικαιοσύνης αποφασίσατε να πολιτευτείτε με το ΛΑΟΣ. Να το κοιτάξετε, είναι σοβαρό. Μπορεί να είναι αρχή Αλτσχάιμερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το "προβλημα" της Ελλαδος ειναι... εσεις ολοι οι σωτηρες .
    Στα σκουπιδια λοιπον τα εκτρωματα και παρακομματα και να η λυσις !
    ΧΑΙΡΕ Ω ΧΑΙΡΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ορε τι μας λεει δεν ξεχναμε με τι κολοτουμπα πολιτευεσε δεν ξεχναμε που ο κολοτουμας συμετιχε στην ποληση του ελληνα και της ελλας δεν ξεχναμε που μαζει με τα αδεσποτα κολογυριζε και υπογραφε και μας εφερε τον παπαδημιο που κατηγκελνε πρωτα στην βουλι ως ανθρωπο τος τριμερους τοων ροτσι και μοργκαν και μετα μας τον σβερκοσε αφου παραβιασαν και οι τρεις το συνταγμα και γαμησαν την ελλαδα και τους ελληνες πως μπορο να ξεχασω που μου κατηργησες την δημοκρατια και το συνταγμα πως μπωρο να ξεχασω που για την μουμια τον αγωνηστη τον προεδρο που περημενη τα δανικα απο τον δοσηλογο τον τζεφρι που ειχε δωσει στον πατερατου να τα παρει πισω πως να ξεχασω που παμε για εκλογες και δεν κανατε υπηρεσιακη κυβερνηση οπως οριζει το συνταγμα πως να τα ξεχασω ολα αυτα και αλα που εχει κανει ο κολοτουμπας ο ζαπλουτος δεν ξεχνω τιποτα και απο κανενασας προδωτες γερμανοτσολιαδες κωννος αγραφιωτης καμενο για να σας κ α ψ ω ο λ ο υ ς καθικια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]