Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καμμένος: "Το καλύτερο παιδί του Σόιμπλε έγινε ο Α. Σαμαράς"!

Νέα σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος κατά του Αντώνη Σαμαρά. «Ο κ. Σαμαράς έκανε τη μεγαλύτερη κωλοτούμπα στη Μεταπολίτευση» είπε ο Π. Καμμένος αναφερόμενος στην ψήφιση από τη Νέα Δημοκρατία του δεύτερου μνημονίου!

Πρόσθεσε, επίσης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ: «Έγινε το καλύτερο παιδί του Σόιμπλε, έγινε συνέταιρος με το ΠΑΣΟΚ και με τον κ. Γ. Παπανδρέου τον οποίο θα τον πάει για πολιτικές ευθύνες και δεν θα τον τιμωρήσει τώρα. Τον δε Παπακωνσταντίνου από εκεί που θα τον έκλεινε στη φυλακή για τα στατιστικά στοιχεία, τώρα έχει γίνει εκείνος που του δίνει ψήφο εμπιστοσύνης».

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]