Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ποιό είναι το αληθινό προσωπείο του Αντώνη Σαμαρά;


Γράφει ο Κων/νος Προδρόμου

Κύριε Σαμαρά κάνατε την υποτιθέμενη επανάσταση σας το ´93, την υπέρβασή σας όπως λέγατε ξεκινήσατε από χελιδόνι της πολιτικής άνοιξης για να καταλήξετε, μαυροκόρακας της Νέας Πασοκοδημοκρατίας του επαχθούς και απεχθούς μνημονίου 2. Από αντάρτης στην Τρόϊκα καταντήσατε υποζύγιο στο άρμα των δυναστών - δανειστών της χώρας μας. Πριν αλέκτωρ λαλήσει απαρνηθήκατε τα πιστεύω σας και ασπασθήκατε το Ευαγγέλιο Βενιζέλου του ΠΑ.ΣΟ.Κ από εξαπτέρυγο γίνατε συλλειτουργός και συναυτουργός των "εγκλημάτων" κατά των Ελλήνων.

Αιδώς αργείοι του επαίσχυντου μνημονίου, που έχετε το θράσος να επαγγέλλεστε τη σωτηρία των Ελλήνων και μάλιστα να κατηγορείτε τους ανθιστάμενους στα σχέδια σας ως καταστρoφολόγους και λαϊκιστές.

Κύριε Σαμαρά καταβαλλόμενος από την παράνοια της εξουσίας απωλέσατε κάθε ηθικό φραγμό, οι μάσκες και τα προσωπεία σας έπεσαν. Σας ρωτάμε φιλόδοξε αρχηγέ ποιο είναι το πρόγραμμά σας, όταν με την υπογραφή σας και τη δέσμευσή σας έχετε προδιαγράψει την πορεία σας; Ποια ισοδύναμα μέτρα της κρυφής ατζέντα σας θα πάρετε, ώστε να ακυρώσετε τα επαχθή και απεχθή μεγέθη της συμφωνίας που αποδεχθήκατε; Δεν καταλαβαίνετε ότι ο Ελληνικός λαός χρειάζεται αλλαγή πολιτικής, δηλαδή αντιμνημονιακή και φιλολαϊκή;

Κύριε Σαμαρά με λίγα λόγια είστε ένας ψευτοεπαναστάτης, χαμαιλέοντας και αριβίστας της πολιτικής σκηνής. Αλλιώς μας τα είπες , διαφορετικά ξεκίνησες και στο δρόμο άλλαξες κατεβαίνοντας τα σκαλοπάτια αρχών και αξιών του ανθρωπισμού, μας πρόδωσες!

Η πολιτική κ. Σαμαρά δεν είναι τα παιδία παίζει. Τα απανωτά λάθη σας, ιδιαίτερα δε το τελευταίο είναι καθοριστικό, έχουν ρίξει την κοινωνική σας επιρροή και σας οδηγούν, όπως δείχνουν και οι δημοσκοπήσεις, σε πολιτικό κατήφορο, στο επικείμενο πολιτικό σας τέλος. Δεν θα σας σώσει κανένας από μηχανής θεός, μέρα ήρθατε και νύχτα θα φύγετε το βράδυ των εκλογών.

Επειδή φίλαρχοι της εξουσίας ξεγυμνωθήκατε στον Ελληνικό λαό, ο οποίος σας απεχθάνεται, δεν σας θέλει πλέον, γίνατε ο περίγελος του, θα τον υποσχεθείτε λαγούς με πετραχήλια μέχρι που θα γίνετε δηλωσίες του μνημονίου. Κύριε Σαμαρά πολλές κωλοτούμπες θα κάνεις, αλλά μάταια γιατί ξέπεσες στη συνείδηση του κόσμου, έχασες την εμπιστοσύνη του.

Κύριε Σαμαρά απέπεμψες με άκομψο και αντιδημοκρατικό τρόπο τους αντιρρησίες συνείδησης, τους αγωνιστές της κοινωνικής δικαιοσύνης και αλληλεγγύης σαν άσωτους υιούς αποκηρύσσοντας τις αρχές, τις αξίες, τα όσα υποστήριζες μέχρι το μνημόνιο 2, στο οποίο επένδυσες πολιτικά με σκοπό να αναρρηθείς στο ύπατο αξίωμα.

Το Πάσχα του 2012 ο Ελληνικός λαός δεν θα πάει ως πρόβατο επί σφαγής, αλλά θα στείλει εσάς στη λαιμητόμο της Νέμεσης του.

Κατερίνη 31.03.2012

ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ
(Ένας Πρώην Φίλος σου)
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Ο Ελληνικος λαος ...θα παει σαν προβατο (που ειναι) στην σφαγη.
    Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κύριος Σαμαρας δεν είναι αυτός που συνέτρωγε με τον κο Αλαφούζο... την προηγουμένη της (με το μαρτύριο της σταγόνας) εξόδου Συμπιλίδη...αυτόν που είχε ανοίξει νιτερέσα με την δίωξη λαθρεμπορίας πετρελαίου στο τανκερ "ασπρονησι" και δεν του "κάθησε" (απορώ γιατί!!) ο Μητσοτάκης(που τώρα στηρίζεται απο το κανάλι!!) και εξαπέλυσε Τράγκα, Κακαουνάκη κλπ από τον ΣΚΑΙ γιά να έλθη μια ώρα νωρίτερα ο "σιδερένιος" που "ήγετο και εφέρετο" από το υπερβατολογικό περιβάλλον του;...και που έκανε τον σκληρό στην πρόταση Πινέιρο( δεν την κρίνω) για να εισέλθη η άνοιξη στην βουλή... και μετά πάλι υποστήριξη στον θνήσκοντα Αντρέα με την πρόταση για Στεφανόπουλο( που μας είπε εσχάτως να στηρίζουμε τους Παπαδήμιους!). Σάν ενδοοικογενειακοί καυγάδες φαίνονται όλα αυτά για να κάνει πιένες το πολιτικό θέατρο..κολέγια και κολιγιές!!
    Μπορεί ίσως να τον αδικώ λίγο και να είναι καλλίτερος κατά πολύ από τους άλλους..αλλά εδώ που βρισκόμαστε τώρα δεν ισχύει το μη χείρον βέλτιστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ESTI AKRIBOS EINAI MAS PRODOSE O SAMARAS DYO FORES STIS EKLOGES THA TOY DIKSO TIN EYGNOMOSYNH MOY THA TON MAYRISO TON MAYROKORAKA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]