Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η ανηθικότητα του Άκη

Πέρα από την εξέλιξη που θα έχει η υπόθεση της «υπερμίζας» που έλαβε ο πρώην ΥΕΘΑ και πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, από μόλις δύο τρία εξοπλιστικά προγράμματα, από τα δεκάδες που εγκρίθηκαν επί υπουργίας του είναι και το κομμάτι εκείνο που σχετίζεται με την ηθική ή καλύτερα με την ανηθικότητα της πολιτικής του παρουσίας ως αντιπρόσωπος του λαού.

Την ανηθικότητα του «παίρνω μίζα» σε βάρος της πατρίδος μου προς την οποία ορκίστηκα ως υπουργός να τηρώ το Σύνταγμά της, ενώπιον του προέδρου της Δημοκρατίας.

Την ανηθικότητα του «παίρνω μίζα» σε βάρος της πατρίδος μου και στις εθνικές επετείους βρίσκομαι στην εξέδρα των επισήμων και μπροστά μου παρελαύνουν ένστολα τμήματα και εγώ καμαρώνω τον εαυτόν μου.

Την ανηθικότητα του «παίρνω μίζα» σε βάρος της πατρίδος μου και ενώ επιθεωρώ στρατιωτικά τμήματα που μου αποδίδουν τιμές, ως ΥΕΘΑ ενώ παίζονται εμβατήρια.

Την ανηθικότητα του «παίρνω μίζα» σε βάρος της πατρίδος μου και υποκλίνομαι μπροστά στη γαλανόλευκη ενώ η στρατιωτική μπάντα παίζει τον εθνικό ύμνο της πατρίδος μου.

Την ανηθικότητα του «παίρνω μίζα» σε βάρος της πατρίδος μου και έχω το θράσος να απευθύνομαι στους ένστολους προτρέποντάς τους να είναι πιστοί στα καθήκοντά τους.

Την ανηθικότητα του «παίρνω μίζα» σε βάρος της πατρίδος μου και είμαι αυτός που διαμορφώνει τις μελλοντικές ηγεσίες των Ενόπλων Δυνάμεων με τις κομματικές κρίσεις ή κρίσεις σύμφωνα με τις υποδείξεις των εταιρειών. Μπορεί κάποιος να φανταστεί πόσοι άξιοι αξιωματικοί αποστρατεύτηκαν ή πόσοι άλλοι «σκερβελέδες», κυρίως «γλύφτες» των εξοπλιστικών του προγραμμάτων αναδείχθηκαν και πλούτισαν επί υπουργίας του με ότι αυτό συνεπάγεται;

Η Ηθική απαιτεί με προεδρικό διάταγμα να σβηστεί το όνομά του από τις στήλες που αναφέρουν το όνομά του, στους διατελέσαντες υπουργούς και πρώτα από αυτό της Εθνικής Άμυνας και να αφαιρεθούν όλες οι φωτογραφίες του. Το ίδιο να γίνει και από τα μουσεία και φωτογραφικά αρχεία των μονάδων των τριών όπλων.

Παίρνω μίζα =κλέβω

“Το όνομα του ρόδου”

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Μονο αυτου ;
    Εγω θα ελεγα να μπουν παντου οι φωτογραφιες τους με την επιγραφη , ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ .Απο το '74 .
    Και να ζητηση το Εθνος ενα μεγαλο συγνωμη απο αυτους που σαπισαν στην φυλακη , παρ'οτι μας εδωσαν ενα κρατος ζηλευτο απο πολλους .
    Οι αριθμοι και η ευημερια δεν κρυβονται .
    Την βουλη την εκλεισαν και προοδευσε το κρατος . Και για να ξαναγεννηθουμε θα πρεπει να κλειση .
    Δημο-κρατια με φαυλους , ψευτες , προδοτες και αλητες λαοπλανους , ειναι σαν να βαζουμε να μας κυβερνησουν απαταιωνες , βγαλμενοι απο τις φυλακες .
    Ο λαος ειναι αμορφωτος και διεφθαρμενος , αρα ΑΝΙΚΑΝΟΙ να ψηφισουν ΑΡΙΣΤΟΥΣ .
    Οποιος δε νομιζει οτι οι αντιμνημονιακοι ειναι η λυσι , ειναι ασχετος και επικινδυνος και αυτο θα το δουμε ΟΣΟΝΟΥΠΩ .
    Διοτι ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ μια αποικια να ελευθερωθη με προδοτες του ΣΑΠΙΟΥ συστηματος και να εμφανιζονται σαν ελευθερωτες και να υποσχονται ΛΕΥΤΕΡΙΑ .
    Και ειναι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΟΙ. Και αυτοι που "κυβερνησαν" και αυτοι που τους στηριξαν με την σιωπη τους ολα αυτα τα μαυρα χρονια μετα την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ "χουντα" .
    Ο ΜΕΤΑΞΑΣ εβαλε τις βασεις και ο Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ με τους συν αυτω , εκανε το ΘΑΥΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς ο 5.38, όσο ακραία και να αναφέρει,έχει βασικά δίκιο.
    Φταίει και ο Λαός που κυρίως τους ανέχεται ακόμη, αλλά όταν συστηματικά τον απαξιώνουν από ηθικές αξίες, παιδεία,Θρησκεία κλπ,τι να κάνει ???
    Πατριώτες χρειάζονται, και πατριώτες με πυγμή !!!
    Όσο για τον βρωμερό και χυδαίο Τσοχατζόπουλο και τους ομοίους του(περιμένουμε να δούμε μερικούς έστω από αυτούς)η τιμωρία του πρέπει να είναι παραδειγματική, όχι μόνο δήμευση των υπαρχόντων στην Ελλάδα περιουσιακών του στοιχείων, αλλά και αυτών τα οποία έχει στο Εξωτερικό και εικάζω πως είναι πολύ περισσότερα των εδώ υπαρχόντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]