Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ξημέρωμα Δευτέρας 7ης Μαΐου 2012, νομίζεις ότι θα γελάς;

Γράφει ο Γαλαξιάρχης

Παραμονές εκλογών Κυριακής 6ης Μαΐου 2012...

Κωμικός ηθοποιός δηλώνει -με άκρα σοβαρότητα- ότι ο Σαμαράς είναι “μεγάλος τιμονιέρης”, χαρίζοντας ένα φαρδύ χαμόγελο στη μούμια του Μάο.

Πρώην κνίτης κρατάει μούτρα σε δύο προέδρους της Νέας Δημοκρατίας που δεν τον άφησαν να μπει στο ψηφοδέλτιο επικράτειας. Αφού κράτησε την αναπνοή του επί μακρόν και κόπηκε εντελώς το οξυγόνο στον εγκέφαλο, ανακάλυψε τον μετασοσιαλιστικό παράδεισο στις λαϊκές δυνάμεις της… ορθοδοξίας.

Πρώην δημοσιογράφος, νυν Βενιζελική, δηλώνει βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και εκδίδει δελτίο τύπου με πράσινο φόντο, για να ανακοινώσει την συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Πρώην, νυν και αεί τηλεβιβλιοπώλης, ελληνορθόδοξος, αρχαιολάτρης, σύζυγος τηλεστάρ και -από χόμπι- δοκιμαστής γιαουρτιών, υιοθετείται από θυρωρό δεξιάς πολυκατοικίας.

Γόνος μιντιακής οικογένειας, μετά την ανακαίνιση του “Μεγάρου” του πατρός του με 95 εκατομμυριάκια του ελληνικού λαού, οργανώνει πάρτι φίλων στο φουαγιέ. Είναι βαριά η καλογερική της Α’ Αθηνών.

Εθνικός συνταγματολόγος και συγγραφέας νόμων (περί ευθύνης υπουργών) ανησυχεί για το μέλλον της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. Έχει συγκυβερνήσει με νοσταλγό της χούντας, αφού τον έχει πρώτα χαρακτηρίσει σοβαρό και αξιόπιστο πολιτικό. Μνήμη αναζητείται…

Πρώην “αρματιστής”, με σύνδρομα σοσιαλιστή, φλερτάρει με την ξανθιά άκρα αριστερά, αλλά παντρεύεται την μελαχρινή άκρα δεξιά.

Πρώην τροτσκιστής, νυν υπουργός, δηλώνει ενοχές για τους νεοναζιστές της Χρυσής Αυγής. Ενοχές, διότι άργησε να υιοθετήσει τις απόψεις τους.

Πρώην εκσυγχρονιστές, σοκολατάκια φέροντες, χτυπούν την εξώπορτα της υπεύθυνης αριστεράς. Πρώην ανανεωτές πηδούν από τα παράθυρα.

Πρώην πλασιέ υποβρυχίων και αεί σοσιαλιστής, σύζυγος “βλαχάρας”, πολιτικός κρατούμενος σε μετασκευασμένο κελί μοναχού, πρώην πλασιέ λιμνών, βουνών, οικοπέδων και ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Σε άλλες ειδήσεις, αγαπημένο παχύδερμο δηλώνει “μη οπαδός”.

Γελάς, ε;

Ωραία.

Τώρα σκέψου: Ξημέρωμα Δευτέρας 7ης Μαΐου 2012, λίγο πριν την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, πρώτη ημέρα εφαρμογής Μνημονίου 2...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Ο προβληματισμος μου ειναι απλος:μου εκμυστηρευτηκε ενας φιλος οτι παλευει με τον εαυτο του να ψηφισει ανατρεπτικα και τιμωρητικα και να φερει στην επιφανεια απραγα παιδαρελια για να ασκησουν πολιτικη σε τετοιες κρισιμες περιοδους; η να ψηφισει συντηρητικα τον δικομματισμο γιατι θελει ομαλοτητα εστω και με φτωχεια [που και οι αλλοι δεν την αποκλειουν] επειδη εχει στο σπιτι του ατομο με ειδικες αναγκες και οι ανακατωσουρες θα αποδομησουν το στενο του περιβαλλον;

    Ομολογω δεν ηξερα τι να του απαντησω και θυμηθηκα ΜΕ ΘΥΜΟ καποιον παλιο πολιτικο που ελεγε: που θα πατε;εδω θαρθειτε παλι.Μα με πολυ θυμο.Δηλαδη για τους νουνεχεις νοικοκυραιους ζητειται η σαλτο μορταλε η σφιξιμο δοντιων και "νηστεια";
    Παρακαλω ας απαντησει καποιος με λογικη και σεβασμο.Δεν ειναι ολοι αρματωμενοι και ετοιμοι για πολεμο αυτη τη στιγμη, ομως δε θελουν και να ριξουν μια ψηφο στο τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φθασαμε στο τελος αδελφε και ΟΛΟΙ θα ματωσουμε .
    Την ψηφο επρεπε να την περναμε απο χιλια μυρια ερωτηματα πριν απο χρονια .
    Τωρα δεν εχει σημασια .
    Αν θελεις ψηφισε Χρυση Αυγη , μιας και προστατευουν εμπρακτως τον φοβισμενο γεροντα .Ετσι σαν ιστατο ευχαριστω και χαστουκι στους ψευτοδημοκρατες .
    Στο κατω κατω , στα δηδεν χουντικα καθεστωντα , χωρις βουλη , το Εθνος ζουσε με υσυχια , ταξη και ασφαλεια . Καθως γεμισε η βουλη απο "δημοκρατικα" καθικια , καταστραφηκαν ΤΑ ΠΑΝΤΑ γυρω μας .
    Αλλα σε καμια περιπτωση κοινοβουλευτικο μαντρι .
    ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΠΑΤΡΙΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι που τα γράφεις, δε γίνεται να μη γελάσω. Είσαι πολύ καλός. Αλλά όχι και πως θα κλάψω στις 7. Θα οργιστώ, ναι. Και το ίδιο ελπίζω να κάνουμε όλοι. Μόνο αν περάσουμε μέσα από το στάδιο της γνώσης και μετά της οργής θα γίνει αυτό το κάτι που οφείλουμε να κάνουμε για να σωθεί ο τόπος και το μέλλον αυτών των παιδιών που παίζουν ανάμεσά μας ανυποψίαστα και αμέριμνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ 21 Απριλίου 2012 2:08 μ.μ.

    Τι διαφορά έχουν όλοι αυτοί οι "έμπειροι" πολιτικοί από τα άπραγα παιδαρέλια;
    ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ, ΝΑ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΖΕΣ!
    Κι όταν τους "αποσύρει" με το ζόρι ο κόσμος, κληροδοτούν τους "νουνεχείς νοικοκυραίους"-ψηφοφόρους στα βλαστάρια τους!
    ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΝΟΥΝΕΧΕΙΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΙΟΙ ΤΗΣ ΔΕΙΛΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΩΤΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    Γιατί γι' αυτή τη συγκεκριμένη ψήφο θα δώσουν λόγο, στο υπόσχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς η κατάσταση είναι άκρως απογοητευτική.
    Από την μία οι δωσίλογοι και ανθέλληνες προδότες ΠΑΣΟΚ-ΝΔ που κατέστρεψαν για όφελος των τοκογλύφων αφεντικών τους αλλά και των ιδίων αυτών, την Ελλάδα μας ίσως την πλουσιώτερη χώρα της Ευρώπης,καταπατώντας και κουρελιάζοντας τα πόσα άρθρα του Δήθεν? Συντάγματος της χώρας και με απύθμενο θράσος απαιτούν να μας ξανακυβερνήσουν ώστε να ολοκληρώσουν την αποστολή τους.
    Γνωρίζετε τι έχει γίνει μέχρι σήμερα και τι έχει προαναγγελθεί (μικρό μέρος μόνο) του τι έχει να γίνει εφόσον ξαναπάρουν την εξουσία.
    Και μόνο που υπάρχουν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και εξαγγέλουν τα οσα βλακώδη, φοβικά, ανερμάτιστα και εκβιαστικά, είναι κατάντια για τον Ελληνικό Λαό που τους ανέχθηκε μέχρι σήμερα.
    Από την άλλη, αντί να υπάρχει ένα κοινό αντιμνημονιακό μέτωπο, που θα τους έστελνε στην αιώνια καταβόθρα της λήθης, ο καθένας αντιμνημονιακός σχηματισμός (κόμμα ή κώμα) ακολουθεί τον δικό του χαβά....
    Απελπισία ....
    ¨Ενα πάντως πρέπει να γνωρίζει ο Έλληνας, να πάνε όλοι να ψηφίσουν και στείλτε με την ψήφο σας στον αγύριστο την προδοτική ΑΕ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και τα δεκανίκια τους και από κει και πέρα ψηφίστε όποιο αντιμνημονιακό κόμμα νομίζετε και ο Θεός βοηθός.
    Αν τυχόν επανέλθουν οι ανθέλληνες προδότες της ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΑΕ, τότε καλύτερα να μην υπάρχουμε πλέον.....
    Πιθανά να υπάρξει προβοκάτσια , μή φοβηθείτε και δεν πάτε να ψηφίσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]