Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΓΕΣ: Εγκαίνια νέου φυλακίου στην Καλόλιμνο

Την Παρασκευή 09 Μαρτίου 2012 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου Φυλακίου του Αγ. Νικολάου στην Νήσο Καλόλιμνο (στο βάθος της διπλανής φωτογραφίας τα Ίμια), παρουσία του Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγου κ. Κωνσταντίνου Ζιαζιά.

Το φυλάκιο άρχισε να κατασκευάζεται το 2011 και ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο του ίδιου έτους, όταν Αρχηγός ΓΕΣ ήταν ο Στρατηγός κ. Φραγκούλης Φράγκος.

Με την λειτουργία του νέου φυλακίου, εξασφαλίζονται στο προσωπικό που το επανδρώνει, σύγχρονες συνθήκες διαβίωσης.

Η παροχή ρεύματος των εγκαταστάσεων εξασφαλίζεται από Φωτοβολταϊκά τόξα και ανεμογεννήτριες, ενώ η τροφοδοσία του με νερό γίνεται από σύγχρονη Μονάδα αφαλάτωσης, όπως και σε άλλα νησιά.

Στη συνέχεια ο κ. Αρχηγός επισκέφτηκε Στρατόπεδα και Φυλάκια στις Νήσους Λέρο και Ψέριμο, όπου ενημερώθηκε για επιχειρησιακά θέματα και θέματα που αφορούν το προσωπικό.

Πηγή: ΓΕΣ



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Αυτά τα παιδιά των Ενόπλων Δυνάμεων είναι η μόνη μας ελπίδα! Μακάρι το φρόνημά τους να μην καμφθεί ποτέ από την αδιαφορία και τα ανελέητα χτυπήματα του καθεστώτος εναντίον αυτού του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]