Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή και Ελληνικές μυστικές υπηρεσίες

Ο Ιωάννης Κοραντής βουλευτής του ΛΑΟΣ και πρώην διοικητής της ΕΥΠ μιλώντας στο αποκαλυπτικό δελτίο και στον Άκη Παυλόπουλο στο EXTRA 3, επιβεβαίωσε ότι υπήρχαν πληροφορίες για οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή.

Μάλιστα έκανε λόγο και για μια απόπειρα που έγινε το Μάρτιο του 2009. Αποκάλυψε ότι εμπλέκονταν Έλληνες και δυτικές μυστικές υπηρεσίες, ενώ χαρακτήρισε την πηγή της πληροφορίας ως “πολύ έγκυρη που είχε δείξει στο παρελθόν ότι είναι καλά ενημερωμένη”.



Μία έρευνα στο διαδίκτυο, στα φωτισμένα αλλά και στα "σκιερά" του μονοπάτια, μπορεί να φέρει στο φως πολλές περισσότερες και σοβαρότερες πληροφορίες (οι οποίες είναι πάρα πολύ δύσκολο να διασταυρωθούν) σχετικά με την περίοδο διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, τις κάθε είδους πιέσεις που ασκούνταν στο πρόσωπό του και στην πρωθυπουργία του. Μία από τις "διαρρέουσες" πληροφορίες, αναφέρεται ακόμη και σε υφαρπαγή πληροφοριών που ήταν αποκλειστικά για τον εκάστοτε πρωθυπουργό. Μάλιστα, αυτές οι διάσπαρτες πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό γινόταν συστηματικά και οι πληροφορίες αυτές μέσω πολιτικού προσώπου που δεν ανήκε στην κυβέρνηση Καραμανλή, έφταναν στα χέρια άλλου ισχυρού πολιτικού...

Ίσως η Ελληνική Δικαιοσύνη θα έπρεπε να μεριμνήσει στο συγκεκριμένο θέμα και να εξαντλήσει κάθε νόμιμη οδό για να διαπιστώσει την πολύ σοβαρή πιθανότητα υποκλοπής άκρως απόρρητων πληροφοριών οι οποίες είχαν ως αποδέκτη τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Καρχιδάκι για πες αλεύρι... Ο Εισαγγελέας σε γυρεύει... Και σου θυμίζω το σύνθημα μήπως και το ξέχασες... "Αγγελικούλα ζάχαρη, Αγγελικούλα μέλι Αγγελικούλα κρύο νερό που πίνουν οι Αγγέλοι"... Και που είσαι μη ξεχάσεις εσύ και τα τσιράκια σου να ξεσκονίσετε καλά τα βιβλία για το σκάνδαλο "Watergate"... Που ξέρεις μπορεί να σας χρειαστούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΣΚΑΤΟΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι όλο κλαίνε,τα χρυσοπαπουτσοκαρχιδάκια στης Κατεχάκη τα σκαλάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]