Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η χούντα Παπαδήμου δεν ανέχεται τις συγκεντρώσεις

  • Απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις
  • Υπηρέτες φασιστικών πρακτικών Παπουτσής και Παπαδήμος, τσακίζουν Έλληνες πολίτες επειδή τολμούν να διαμαρτυρηθούν!!!
Από το μεσημέρι της Κυριακής οι αγανακτισμένοι επέστρεψαν στο Σύνταγμα. Περίπου 3.000 αγωνιούντες Έλληνες πολίτες κατέβηκαν στην πλατεία του Συντάγματος για να διαμαρτυρηθούν για τα όσα συμβαίνουν, για τα όσα τους ετοιμάζουν οι λαθροκυβερνώντες. Όμως, η χούντα (συνέχεια της προηγούμενης του Γ. Παπανδρέου) επειδή φοβάται, τρέμει στην ιδέα πως οι Έλληνες μπορεί να ενωθούν και να διεκδικήσουν να τους επιστρέψουν όλα όσα τους έχουν κλέψει οι επιτήδειοι δοτοί και ολίγιστοι πολιτικοί και οι υπάλληλοι των τραπεζών, απάντησε δυναμικά. Κατέβασε δυσανάλογα πολλές διμοιρίες των άλογων ΜΑΤ για να διαλύσει τον συγκεντρωμένο κόσμο. Μέχρις τις 9 μ.μ. το βράδυ της Κυριακής τα ΜΑΤ προκαλούσαν, ενώ περί τα 500 άτομα παραμένουν στο χώρο της πλατείας.

Ταυτόχρονα ένα παράξενο περιστατικό γινόταν στην κάτω πλατεία, που προτίμησε να κάνει συνέλευση ενώ τα ΜΑΤ (του γνωστού χειροφιληματία της Μιμής, Χρήστου Παπουτσή, υπουργού Προστασίας του Πολίτη) επιχειρούσαν κατά πολιτών στην πάνω πλατεία…!
Ακούστηκαν μάλιστα και τα εξής απίθανα από ομιλητή της συνέλευσης: "Είναι καλύτερα να μιλάμε εδώ, παρά να μουντζώνουμε στην πάνω πλατεία..."!!! (εμείς σημειώνουμε πως δεν υπήρξαν παρά μόνο πολιτικά συνθήματα στην πάνω πλατεία, αλλά φαίνεται πως για κάποιους(;) η συζήτηση είναι προτιμότερη)

Ο λαλίστατος ομιλητής όμως δεν έμεινε σε αυτή του την δήλωση και συνέχισε με το εξής απαράδεκτο: "…άλλωστε τα ΜΑΤ δεν κάνουν κάτι παράλογο!!! Είναι φυσικό να θέλουν να ανοίξουν το δρόμο αφού είναι λίγος ο κόσμος"!!! Πραγματικά, αν μιλούσε ο Παπαδήμος, ο Παπανδρέου, ο Γεν. Αστυνομικός Διευθυντής ή ακόμη και ο… Καρατζαφέρης, θα το καταλάβαινα… αλλά να μιλάει έτσι ένας της «κάτω πλατείας»; Πραγματικά αναρωτιέμαι, γιατί δεν θέλω να συμπεράνω…

Αξιοπερίεργο(!) επίσης είναι πως την ομήγυρη των «συνομιλούντων» της κάτω πλατείας, δεν ενοχλήθηκε καθόλου όταν διαδήλωναν δίπλα τους οι πληρωμένοι από την CIA "αντικαθεστωτικοί" Σύριοι εναντίον του Άσαντ!!!

Αισιόδοξη νότα της συγκέντρωσης ο πιστός στα ραντεβού του Συντάγματος ηρωικός διαδηλωτής λουκάνικος, που έδωσε από νωρίς το παρόν στην πάνω πλατεία.

Σε αντίθεση με τους χιλιάδες καναπεδάκηδες που απολάμβαναν την ζεστή ατμόσφαιρα της κολάσεως, στην οποία τους καλεί η χούντα του Παπαδήμου να ζήσουν χωρίς να αντιδρούν, περιμένοντας υπομονετικά την εξαθλίωση και την πείνα!!!

Τι να πούμε στους "ήρωες του καναπέ";

Απλώς "περαστικά και καλό ξύπνημα...", στην κόλαση που σας ετοιμάζουν.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Μα δεν βλεπεις , ανθρωπε , οτι στο Συνταγμα μας κανουν οτι θελουν ; Ασε να πανε εκει τα πιονια τους .
    Εμεις θα πρεπει να βγουμε εξω απο τα σπιτια μας και να καθησουμε ΟΛΟΙ οι Ελληνες , στους δρομους μας στις γειτονιες μας , μεχρι να καταρευση το χουντικο εκτρωμα που δηδεν κυβερναει.
    Κανεις σε καμια δουλεια , για μερικες μερες και ο εφιαλτης(ες) θα παρουν τον δρομο της φυλακης .
    Δεν ειμαστε , ποτε δεν ειμασταν , αγανακτησμενες ξεφωνισμενες . Ειμαστε αηδιασμενοι και που τους βλεπουμε αυτους και τα προβατα-κουκια και τους προσκυνημενους , ταχα αγανακτησμενους .

    ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ . Δεν υπαρχουν πριγκιπες να μας σωσουν απο το τερας .
    Η θα τους φυλακισουμε η θα μας παραδοσουν δεμενους ,στα διαβολικα αφεντικα τους και θα καταστρεψουν καθε ΙΕΡΟ και ΟΣΙΟ του γενους .
    ΕΑΛΩ Η ΕΛΛΑΣ για οσους δεν το καταλαβαν .
    Οχι τωρα , αλλα εδω και παρα πολλα χρονια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παπαδήμο πές αλεύρι. Ο εισαγγελέας σε γυρεύει. (για προδοσία). Και η σχιστομάτα ευαγγελίστρια γυναίκα σου που σε έβαλε στο θρήσκευμα αυτό, να πάει να κάνει καμιά λειτουργία εις υγείαν σου. Εμπλέκω την γυναίκα σου γιατί δεν καταλαβαίνεις από πατρίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]