Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στους ήρωες της χρονιάς ο Γιώργος Παπανδρέου!

Στη δική του ξεχωριστή λίστα για τη χρονιά που φεύγει συμπεριέλαβε τον Γ. Παπανδρέου, η Telegraph. Καθώς το 2011 βαίνει προς το τέλος του, η Telegraph δημοσιεύει τη δική της λίστα με τους ήρωες και τους...κακοποιούς, Ηeroes and Villains, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ανάμεσα στους ήρωες συγκαταλέγεται και ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος εμφανίζεται, τρίτος κατά σειρά. Στην εν λόγω φωτογραφία ο Γ. Παπανδρέου εμφανίζεται να ανάβει ένα κερί ενώ από κάτω η λεζάντα γράφει: "Ο Έλληνας πρωθυπουργός έχασε τη δουλειά του λόγω της κρίσης χρέους, αλλά πριν από αυτό έκανε μία καθοριστική κίνηση ώθησης της δημοκρατίας.

Και η εφημερίδα συνεχίζει λέγοντας πως "Αντιμέτωπος με αυξανόμενη πίεση να αποδεχθεί αυτό που πολλοί χαρακτήριζαν ως δρακόντεια μέτρα λιτότητας, εκείνος είπε: οκ, αλλά μόνο αν περάσουν από δημοψήφισμα".

Παράλληλα, η εφημερίδα σχολιάζει πως ο Γ. Παπανδρέου παραμένει ένας από τους λίγους Ευρωπαίους ηγέτες, που ρίσκαρε να αφήσει τους Έλληνες να αποφασίσουν για το μέλλον τους όσον αφορά το ευρώ.

"Και μπορεί το δημοψήφισμα να μην πραγματοποιήθηκε ποτέ, καθώς η Ε.Ε. επέβαλε τεχνοκρατική κυβέρνηση, ωστόσο η δήλωσή του παραμένει", καταλήγει.

Στους ήρωες της Telegraph εκτός από τον Γ. Παπανδρέου, συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι αγορές ομολόγων και η Κριστίν Λαγκάρντ, ενώ στη μαύρη λίστα συγκαταλέγονται οι Τζέιμς Μέρντοχ, αλλά και το ζεύγος Μερκοζί.



Πηγή

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

8 σχόλια :

  1. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΙΥ ΥΠΕΞ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΠ; ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ JEFRY (THE LIAR) GAP… ΚΑΛΑ ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ; ΖΟΥΜΕ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΧΟΥΝΤΑ ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΙΒΛΑΞ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!
    ΑΧΙΛΛΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλοι γελοίοι ανεγκέφαλοι. Αλήθεια, πιστεύουν ότι ο κόσμος τσιμπάει όταν καθαγιάζουν άτομα που έχουν διασυρθεί ήδη στα μάτια του κόσμου παντού; Όταν λέμε παντού, εννοούμε παντού. Ρωτήστε έναν τυχαίο πολίτη σε οποιαδήποτε χώρα για αυτά τα σεσημασμένα άτομα και θα πάρετε απάντηση, όχι χοντροκομμένη προπαγάνδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γι’ αυτό βράβευσαν τον Παπανδρέου.

    Ήταν ειλικρινής ο Παπανδρέου, όταν έλεγε πως
    "χρήματα υπάρχουν".

    Ειλικρινής όμως μόνον για τους Γερμανούς, εφόσον γι’ αυτούς πράγματι υπάρχουν χρήματα.
    Για τους Έλληνες ήταν ψεύτης.
    Γι’ αυτόν τον λόγο οι Γερμανοί θέλουν να τον βραβεύσουν και οι Έλληνες να τον κρεμάσουν.

    Καταλαβαίνει ο αναγνώστης γιατι ακριβώς μιλάμε;

    Τον ευγνωμονούν οι Γερμανοί τον Παπανδρέου.
    Το ελάχιστο, που θα μπορούσαν να κάνουν, είναι να τον τιμήσουν.
    Όχι βραβείο αλλά έπαυλη στο Βερολίνο πρέπει να του δώσουν.
    Γύφτουλες είναι, που πάνε να τη "γλιτώσουν" με ένα βραβείο.
    Γιατί;
    Γιατί ο Παπανδρέου φέρνει στη Γερμανία περισσότερα κέρδη απ’ όλους τους Καγκελάριους μαζί.

    ---------------------------------------------
    Το 4ο Ράιχ και οι Ναsi-emens
    τίμησαν τον δωσίλογο.
    Ποιοι και γιατί βράβευσαν τον Παπανδρέου;

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΙΑΝΟΥ
    eamb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδή μάλιστα αρέσει στην Ιστορία να κάνει "πλάκα" και να "ειρωνεύεται" τους αφελείς, οι οποίοι δεν την σέβονται και δεν την "συμβουλεύονται", το βραβείο, το οποίο του δόθηκε, είναι ό,τι ακριβώς μπορεί ν’
    "αντιπροσωπεύει" έναν Παπανδρέου.

    Του δόθηκε το βραβείο Quadriga "The Power of
    Veracity".

    Έδωσαν το βραβείο της "%ύναμης της Ειλικρίνειας" σε έναν δειλό μαμάκια, ο οποίος εξελίσσεται στον μεγαλύτερο ψεύτη της μεταπολίτευσης.

    Σ’ αυτόν, ο οποίος έλεγε ότι …"λεφτά υπάρχουν", για να κλέψει τις ψήφους των Ελλήνων και λίγες ημέρες μετά έκλεβε τις συντάξεις των φτωχών.

    Στον "πατριώτη" ηγέτη Παπανδρέου, ο οποίος πήρε το δακτυλίδι της διαδοχής μέσα στην αμερικανική πρεσβεία.

    Στον "ηθοποιό"ηγέτη, ο οποίος πήρε το στέμμα της εξουσίας, κλαίγοντας "ειλικρινά" μέσα στα λιμάνια.

    Στον"αχυράνθρωπο" της παγκόσμιας διακυβέρνησης, ο οποίος επιχειρεί να μετατρέψει την
    πατρίδα του σε "νομαρχία" της Νέας Τάξης.

    Στον "Έλληνα", τον οποίον τον διόρισαν οι
    ισχυροί με κάποιες σκουρόχρωμες πακιστανικές ψήφους.

    Στον "Ευρωπαίο", ο οποίος παίρνει εντολές κατ’ ευθείαν από τη CIA και τη Μοσάντ.

    Το απόλυτο βραβείο.

    Η "Δύναμη της Ειλικρίνειας" για τον παπατζή της μεταπολίτευσης.

    ------------------------------------------
    Το 4ο Ράιχ και οι Ναsi-emens
    τίμησαν τον δωσίλογο.
    Ποιοι και γιατί βράβευσαν τον Παπανδρέου;

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΙΑΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρωτάει λοιπόν ο Τοτός την δασκάλα: “Κυρία, γιατί ο Παπαδήμος δεν κάλεσε και τον Παπανδρέου να μιλήσουν γιά τις εκλογές και το PSI;

    Και μετά από λίγη σκέψη, η δασκάλα του απαντά: “Γιατί ο Παπανδρέου ήδη φέρνει στη Γερμανία περισσότερα κέρδη απ’ όλους τους Καγκελάριους μαζί.”

    Και στην Ελλάδα θα βραβεύσουμε τον Παπανδρέου, μόλις καταλάβουμε πως μας έκανε Γερμανούς. Αλλά μας έκανε πεθαμένους Γερμανούς, με μετά-θάνατον περιουσίες· γιατί νομίζετε εμφανίζεται να ανάβει κερί;

    Άσε που κάποτε θα καταλάβουμε τι θα πει ‘βιωσιμότητα του χρέους’. Όχι, δεν λαλεί κανείς μα κανείς πολιτικός γιά την βιωσιμότητα της Ελλαδας και του ελληνικού μας κόσμου, αλλά όλες και όλοι οι πολιτικοί μιλούν γιά την ‘βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους’.

    Εκτός βέβαια από την ΝΔ. Εκτός από την ‘βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους’, η ΝΔ επίσης μιλά γιά την ‘βιωσιμότητα της ΝΔ’. Λίγο εσωστρεφής η ΝΔ; Μπα...

    Κάποτε λοιπόν είχαμε την Πυθία και το Μαντείο της Δωδώνης. Σήμερα έχουμε τον Καμπουράκη και τον Παΐσιο με λιγάκι Εφραίμ (όχι εκείνον στο κελί 33 ρε παρέα, τον άλλον στην Καλιφόρνια). Πρρρόοδος να 'ούμε δικέ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ''ΗΡΩΑΣ'' ...ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΟΙ ''ΗΡΩΕΣ'' ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΜΑΧΩΜΕΝΩΝ....Ο ''ΗΡΩΑΣ'' ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ''ΗΡΩΑΣ'' ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΜΙΣΗΤΟΣ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ....
    ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΘΕΩΡΕΙΣΑΙ ''ΗΡΩΑΣ''.......
    Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καιρό είχα να χαίσω..πάρτα στην μάπα απαίσιο σκουλίκι Γαπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]