Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Απασφάλισε η Πιπιλή κατά Παπουτσή


  • Κόλαφος κατά Παπουτσή: "Αυτός δεν έχει δουλέψει ούτε μία ώρα στη ζωή του"

Προειδοποίησε ότι από τη Δευτέρα θα συνεχίσει το θέμα χωρίς να διευκρινίσει με ποιόν τρόπο.

Απασφάλισε κυριολεκτικά η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φωτεινή Πιπιλή εναντίον του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή μιλώντας στο «Marconi Radio 96,1 F.M.» του Βόλου και στην εκπομπή «Συμβαίνει Τώρα» του Αντώνη Κουμιώτη.

Η κα Πιπιλή συνεχίζοντας την κόντρα της με τον κ. Παπουτσή, αποκάλυψε ότι η Ε.Ε. θα χρηματοδοτήσει με 440 εκατομμύρια ευρώ την Τουρκία, ενώ σε εμάς δεν δίνει ούτε ευρώ εξαιτίας του συγκεκριμένου υπουργού.

Μιλώντας με πολύ έντονο και άκρως σκληρό τρόπο, η κα Πιπιλή δήλωσε χαρακτηριστικά πως «έχει το θράσος να βγάλει αυτό τον γελοίο, συμπλεγματικό λίβελο εναντίον μου, υπονοώντας ότι συμμετείχα στο φιλανθρωπικό «Dancing With The Stars», δεν είχε δηλαδή το αντριλίκι να το πει ευθέως…

Την Δευτέρα το συνεχίζω το θέμα. Δεν πρόκειται εγώ να αφήσω την πατρίδα μου στο έλεος ενός επαγγελματία πολιτικού, που, το τονίζω, 30 χρόνια δεν έχει εργαστεί 1 ώρα στην ζωή του, γι’ αυτό και το μόνο που τον απασχολεί είναι το μέλλον του ΠΑΣΟΚ και το προσωπικό του μέλλον στην αρχηγεία του ΠΑΣΟΚ».

Όπως είπε έχει πλήρη συναίσθηση των λεγομένων της και διευκρίνισε πως δεν τον είπε μόνο ανίκανο, αλλά και επικίνδυνο, ενώ τον κατηγόρησε πως δεν έχει εργαστεί ποτέ στη ζωή του.

Να θυμίσουμε πως η κ. Πιπιλή είχε ζητήσει από τον κ. Παπαδήμο να απολύσει τον κ. Παπουτσή.

Η απάντηση του Παπουτσή

Αιχμηρή απάντηση έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, στη Φωτεινή Πιπιλή μετά τις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα η βουλευτής της Ν.Δ.

Ο υπουργός την κατηγόρησε - στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσια Τάξης και Δικαιοσύνης - ότι παραποιεί την αλήθεια μέσω προσωπικών επιθέσεων ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δυστυχώς η κ. Πιπιλή αντί της Βουλής και του κοινοβουλευτικού διαλόγου, επιλέγει να κάνει επικοινωνιακές πιρουέτες στο πάλκο της πολιτικής ανευθυνότητας».


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. «Η δική μας διετής διακυβέρνηση οδήγησε σε αδιέξοδα, κοινωνικά, οι­κονομικά, εθνικά. Οδήγησε σε φτώ­χεια και κοινωνική αποσύνθεση, πρω­τοφανή οικονομική ύφεση που φτάνει το τουλάχιστον 8% και πλέον, σε εθνική ταπείνω­ση, εθνική αναξιοπρέπεια και κρατική αποδιοργάνωση»
    ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, και συνέβαλαν από της 3ης Δεκεμβρίου 1944, γενικότερα και ειδικώότερα στην εθνι­κή ταπείνωση και την εθνική αναξιο­πρέπεια. Η ανατροπή του ΠΡΑΞΗΚΟΠΗΜΑΤΙΚΟΥ κα­θεστώτος της υποτέλειας, της πτώχευ­σης και της εξαθλίωσης ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. (ΑΚΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ).
    (ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΙΝΗ !).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στην Πιπιλή, νομίζει ο Παπουτσής ότι θα ξεφύγει από το κάδρο της εσχάτης προδοσίας -μέγα λάθος είναι μέσα και στο κέντρο μάλιστα.Νομίζουν ότι ο κόσμος θα ασχοληθεί ξανά με το ΠΑΣΟΚ και τις απατεωνιές τους. Η απάντηση είναι μία -μονοψήφιο στις εκλογές 3ο κόμμα και ουστ μια και καλή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρχισαν οι υαινες να δαγκωνουν δεξια ,καταλαβαινοντας το τελος τους να ερχεται ταχεως.
    Μερικα ποντικια πηδηξαν και νομιζουν οτι τωρα ειναι ενταξει!Οτι γλυτωσαν!
    Αλλα λυπηρον ειναι ο δευτερος σχολιαστης να μιλαει για κομματα!!! και ποσοστα!!!!!!!!!!
    Λεει μαλιστα και μπραβο!!!
    Να γιατι θα δουμε τουμπανιασμενους στους δρομους εν ετη 2011!
    Να πως μπορεσαν οι φασιστες και τυραννοι κοινοβουλευτικοι να μας σκλαβωσουν.
    Οι γραικυλοι και προσκυνημενοι ακομη τους πιστευουν!
    Δεν σας αξιζει ΛΕΥΤΕΡΙΑ.Αλλα μαζι με τον βασιλικο,ποτιζεται και η γλαστρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ βρε Φωτεινή, εσύ δεν είσαι Μιμή... Για σκέψου αντί για μιμίκο να τον λέγανε φωτεινούκο; Πλάκα θάχε... Αλλά βρε Φωτεινή τι περίμενες από άεργους γελοίους; Γελοίες τοποθετήσεις μόνο... Δεν έχουν δυνατότητα για κάτι άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν λέμε ότι το γυναικείο φύλο έχει έντονη την έκτη αίσθηση, δεν είναι τυχαίο. Ο Παπουτσής δεν είναι μάγκας. Μεγάλη η έλλειψη από μάγκες με μπέσα και φιλότιμο σήμερα. Ο Παπουτσής είναι τζάμπα μάγκας και νταής. Έχει κάτι το έντονα απωθητικό που σε κάνει να θέλεις να του δώσεις μια με το τακούνι για να σε θυμάται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]