Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Είναι πολύ αργά για... δάκρυα, κύριε Χρυσοχοΐδη


Τα τρωκτικά της εξουσίας, οι υπεύθυνοι του κατά συρροή εγκλήματος κατά της πατρίδας μας, οι ινστρούχτορες της διαπλοκής, της αδιαφάνειας και του σλόγκαν "πρώτα το κόμμα", νιώθουν πλέον πως το οικτρό τέλος τους πλησιάζει. Και την ύστατη στιγμή προσπαθούν να δείξουν την δημοκρατική τους ευαισθησία, ενώ την ίδια στιγμή υπογράφουν υπέρ της οικονομικής χούντας, υπέρ της κατοχής της Ελλάδας από τους τραπεζίτες, υπέρ της πώλησης των πάντων... Έτσι υποσχέθηκαν, έτσι πράττουν. Τιμούν τον λόγο τους στους τοκογλύφους και οικονομικούς τρομοκράτες της Ελλάδας, αλλά ξεχνούν τα όσα υποσχέθηκαν στον Ελληνικό λαό.

Αυτά που είπε σήμερα το πρωϊ στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA ο κ. Χρυσοχοϊδης για τον κ. Παπανδρέου, ήταν τόσο ισχυρά που απορούμε γιατί μέχρι στιγμής δεν έχει ακουστεί κάτι για κομματικές κυρώσεις κατά του κ. Χρυσοχοϊδη, όπως φυσικά θα γινόταν σε άλλες εποχές ηγετικής ολοκληρωτικής δόξας!!!

Ο κ. Χρυσοχοϊδης κάλεσε τον κ. Παπανδρέου να αποχωρήσει τώρα αμέσως, χθες αν ήταν δυνατόν, γιατί αυτό έχει καθυστερήσει πολύ και του καταλόγισε ό,τι κακό έχει συμβεί στα δύο τελευταία χρόνια διακυβέρνησης. Αφού είπε ότι δεν εκπροσωπεί πλέον το ΠΑΣΟΚ στον ελληνικό λαό αλλά ούτε και στο εξωτερικό, είπε το πιο ισχυρό ότι: «Μόνο σε αποικία θα ήταν υποψήφιος αρχηγός ο Γ. Παπανδρέου με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα». Είπε φυσικά και άλλα πολλά, τα οποία εύκολα μπορείτε να πληροφορηθείτε.

Εκείνο όμως που εμείς παρατηρούμε και το οποίο θα το δούμε στη συνέχεια είναι…. πως αν ο κ. Παπανδρέου δεν ζητήσει άμεσα κομματικές κυρώσεις κατά του κ. Χρυσοχοϊδη, αυτό σημαίνει αυτόματα ότι ήδη έχει παυτεί από αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Δεν έχει πλέον καμία εξουσία μέσα στο κόμμα του πατέρα του και από σήμερα ουσιαστικά άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου, ώστε ο καθένας να πυροβολεί τον κ. Παπανδρέου, χωρίς καμία συνέπεια, σημειώνοντας μάλιστα και μπόνους υπέρ του καταγγέλλοντος.

Το καλύτερο πλέον για τον κ. Παπανδρέου είναι να παραιτηθεί και τυπικά (γιατί ουσιαστικά τον έχουν παύσει) άμεσα και με πολιτική ασφάλεια, γιατί σε λίγο τα πράγματα θα αγριέψουν και ίσως να αρχίσουν να αναζητούνται εκτός από πολιτικές και ποινικές ευθύνες.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Να μας πει πρώτα, ο κ. Χρυσοχοίδης, για τη σχέση του με τους Αμερικανούς όπως αποκάλυψαν τα WIKILEAKS και μετά βλέπουμε… Όσο για τ´ άλλα έχεις απόλυτο δίκιο Κωνσταντίνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζει, ο Μιχαλάκης, ότι έχουμε ξεχάσει ότι ήταν από τους πιο καθοριστικούς παράγοντες στην επικράτηση GAP το 2007 και ότι ήταν από τους φανατικότερους υποστηρικτές της πολιτικής του μνημονίου; Αλλά ας ξεκαθαρίσει πρώτα τη σχέση του με τους Αμερκανούς που είχαν αποκαλύψει τα Wikileaks, όπως λέει στο σχόλιο και ο ανώνυμος φίλος και τότε, πράγματι, θα δούμε…
    ΑΧΙΛΛΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κων/νε έριξα μια ματιά στο Διαδίκτυο και νομίζω ότι μόνο εσύ έχεις πιάσει την αληθινή διάσταση του θέματος, ότι δηλαδή από το πρωί ο Χρυσοχοίδης έπρεπε ήδη να ήταν παρελθόν για το ΠΑΣΟΚ... Εκτός κι αν ο Jefry είναι κρυμένος σε κανένα γυμναστήριο και δεν μπορεί να τον βρει ο Καρχιμάκης!!! Θάχουμε πολύ πλάκα πάντως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φασιστακια ηλθε η ωρα σας.
    Οτι και να λετε ειναι αργα.Μας πουλησατε ΟΛΟΙ σας και τωρα η Νεμεσις θα σας τιμωρηση οπως πρεπει.
    Ειδικα για σενα γελοιε Χρυσοχοϊδη,το Εθνος σου εχει ΜΕΓΑΛΟ φακελο,οπως και του αρχηγου σου.
    Με αλλα λαίκα λογια,την γαμησατε μεγαλε.
    Ειστε αξιολυπητοι και αρχισατε ο ενας να βγαζει τα ματια του αλλου!Αλλα το Εθνος δεν ΞΕΧΝΑ.
    ΕΝΟΧΟΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.
    Και οταν λεμε ΓΟΥΔΙ εννοουμε ΓΟΥΔΙ ΜΕ ΚΡΕΜΑΛΕΣ.
    Εμεις θα πεινασουμε,το ξερουμε στα χαλια που μας φερατε,αλλα η ΜΕΓΑΛΗ παρηγορια μας ειναι οτι ΟΛΟΙ εσεις δεν θα ειστε εδω για να δειτε τα εργα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]