Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τελικά ποιό ακριβώς είναι το πείραμα που έγινε στην Ελλάδα;

Έχουν βάλει έναν λαό να αδειάσει την... θάλασσα!

Το ερώτημα, για πολλούς μπορεί να μοιάζει ρητορικό, αφού έχουν ήδη πεισθεί από τους διάφορους οικονομολόγους (ναι, από όλους αυτούς που όχι μόνο δεν μπόρεσαν να προβλέψουν την κρίση, αλλά επιμένουν μέχρι και σήμερα να αποδέχονται την λάθος συνταγή εξόδου από αυτήν) πως το πείραμα που έγινε στην Ελλάδα αφορούσε τον τρόπο διάσωσης της οικονομίας της με το ελάχιστο δυνατό κόστος για την Ευρώπη. Να με συγχωρήσουν πολύ οι ειδικοί οικονομολόγοι και οι οικονομολογούντες, αλλά μήπως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι όπως μας έχουν παρουσιαστεί;

Μήπως αμφιβάλει κανείς πως εάν η Ευρώπη ήθελε να κλείσει άμεσα το πρόβλημα της Ελλάδας θα το έκανε άμεσα και χωρίς επικίνδυνους σχεδιασμούς - πειραματισμούς που ενδεχομένως (αν όχι σίγουρα) θα έβαζαν σε κίνδυνο οικονομίες και άλλων κρατών και θα απειλούσαν την ίδια την ύπαρξη της Ευρωζώνης; Η λύση στο πρόβλημα της μικρής οικονομίας της Ελλάδας, με το μικρό χρέος σε σχέση με τα χρέη των υπόλοιπων κρατών – μελών της Ε.Ε., θα μπορούσε να δοθεί άμεσα. Χωρίς πολλές κουβέντες. Και όμως δεν δόθηκε η απαιτούμενη λύση (η κοπή χρήματος), λόγω μη κατανόησης του μεγέθους του προβλήματος, λόγω αναξιόπιστης πολιτικής ηγεσίας της Ελλάδας, λόγω πιθανής συνέχισης ροπής προς τη δημιουργία ελλειμμάτων και από άλλα κράτη - μέλη… Αυτές (και άλλες πολλές) ήταν οι δικαιολογίες, οι προφάσεις, που επικαλέστηκαν και έσυραν την Ελλάδα σε ένα «σχέδιο εξόντωσής» της, μέσα από συνεχή «λάθη» που τελικά κατόρθωσαν αυτό ακριβώς που θα μπορούσε να αποφευχθεί μέσα σε 2-3 ημέρες εκτύπωσης ευρώ…! Μάλιστα, για να γίνουν πειστικότεροι οι ηγέτες (βλ. Μέρκελ και Σαρκοζί) πέταξαν και την λέξη «πείραμα», θέλοντας έτσι να δραματοποιήσουν ακόμη περισσότερο το όλο εγχείρημά τους. Είναι άραγε τόσο αποτυχημένοι και τόσο ανίκανοι, που δεν μπόρεσαν να κατανοήσουν πως από την αρχή οι αριθμοί δεν «έβγαιναν» και η κατάσταση της Ελλάδας θα δημιουργούσε (ή θα ξεσκέπαζε το ήδη υπάρχον) πρόβλημα στην ευρύτερη οικονομίας της Ευρωζώνης; Όποιος πιστεύει πως τα οικονομικά επιτελεία των ισχυρών οικονομικά κρατών της Ευρώπης (Γαλλίας και Γερμανίας) απέτυχαν να δούνε το οφθαλμοφανές, προφανώς πιστεύει και πως ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν ένας έξυπνος, ικανός και παντοδύναμος πρωθυπουργός…!

Τι συνέβη λοιπόν; Αφού το σχέδιο δεν πήγε λάθος, αφού το πείραμα δεν απέτυχε, πώς βρεθήκαμε ως Ελλάδα (αλλά και ως Ευρώπη) στο τραγικό σημείο που βρισκόμαστε σήμερα; Δυστυχώς, για εμάς τους Έλληνες, το πείραμα δεν απέτυχε. Το πείραμα πέτυχε απολύτως έναν προς έναν όλους τους στόχους του και όπως όλα δείχνουν, είναι πολύ κοντά και στην επίτευξη εκείνου του σκοπού που το δημιούργησε. Πείραμα όντως έγινε, αλλά δεν αφορούσε την διάσωση της Ελλάδας. Το πείραμα αφορούσε την καταρράκωση της οικονομίας και της κοινωνίας της χώρας μας. Αφορούσε την σημαντική μείωση (σχεδόν κατά το ήμισυ και ίσως περισσότερο) του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων πολιτών. Και το πείραμα αυτό πραγματοποιήθηκε βήμα προς βήμα με ένα συγκεκριμένο πλάνο, με εργαλεία και παρατηρητές που συγκέντρωναν στοιχεία πίεσης και αντίδρασης των πολιτών. Το ζητούμενο στο πείραμα αυτό ήταν να κατορθωθεί η απώλεια δικαιωμάτων από τους Έλληνες πολίτες, χωρίς όμως να υπάρξουν επαρκείς αντιδράσεις που θα κατέστρεφαν το όλο εγχείρημα.

Ουσιαστικά, το πείραμα αυτό είναι η πρακτική εφαρμογή του γνωστού πειράματος με τον βάτραχο, τον οποίο βάζουμε στο νερό και ανεβάζουμε σταδιακά την θερμοκρασία του νερού κάνοντας τον βάτραχο να συνηθίζει σε αυτό το περιβάλλον και όταν το νερό γίνει επικίνδυνο για τον βάτραχο, αυτός δεν μπορεί να αντιδράσει, επειδή αν και κατανοεί τον κίνδυνο δεν έχει πλέον τις φυσικές δυνάμεις ή τα εργαλεία για να το κάνει αυτό. Οι Έλληνες, λοιπόν, γίναμε ένα πείραμα μέτρησης αντιδράσεων στην επιβολή πολιτικών και οικονομικών μέτρων που αφαιρούν δικαιώματα και εξαναγκάζουν στην εξαθλίωση. Το πείραμα έγινε και πέτυχε απολύτως. Μόνο που κανένας δεν έχει την διάθεση να σταματήσει το πείραμα αυτό. Το πείραμα πρέπει εντέχνως να αποτύχει, προς παραδειγματισμό των υπολοίπων ευρωπαϊκών λαών. Ο βάτραχος (βλ. Έλληνας πολίτης) πρέπει να «βράσει», πρέπει να καταστραφεί ολοσχερώς, για να γίνει παράδειγμα προς αποφυγή για όλους τους άλλους.

Βέβαια, κάποιος πολύ φυσιολογικά και λογικά μπορεί να αναρωτηθεί. Και γιατί κάνουν αυτό το πείραμα στην Ελλάδα; Γιατί όχι σε κάποιον άλλο ευρωπαϊκό λαό; Η απάντηση είναι πολύ απλή. Επειδή εδώ βρήκαν πρόθυμες πολιτικές ηγεσίες (και όχι μόνο την τραγική κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου), οι οποίες συναίνεσαν στο συγκεκριμένο εγχείρημα και ψήφισαν και συνεχίζουν να ψηφίζουν νόμους (που παραβαίνουν το Σύνταγμα της χώρας) κατά των συμφερόντων και των δικαίων των πολιτών. Βλέπετε, οι χρόνιες σχέσεις του παρόντος Ελληνικού πολιτικού συστήματος με την διαπλοκή, την διαφθορά και οι εξαρτήσεις από τους ισχυρούς της Ευρώπης αλλά και πέραν αυτής, δημιούργησαν πολιτικούς πρεζόνια, που είχαν μάθει να ζούνε μόνο από την εξουσία και δεν μπορούσαν να ζήσουν χωρίς αυτή. Ίσως, μάλιστα, ένιωθαν (ή νιώθουν) πολύ επικίνδυνα μακριά από τους θώκους της υποτυπώδους εξουσίας που τους είχε δοθεί… Στην ίδια ακριβώς θέση βρέθηκαν και άλλοι Ευρωπαίοι πολιτικοί αρχηγοί, οι οποίοι προφανώς ήταν πολύ μικρότεροι των περιστάσεων και σαφέστατα χωρίς ισχυρές προσωπικότητες. Έτσι, συναίνεσαν στο πείραμα της Ελλάδας, το οποίο όμως σηματοδοτούσε και την μετέπειτα μερική εφαρμογή του ίδιου πειράματος και στις δικές τους χώρες, στους δικούς τους λαούς.

Και ποιος είναι αυτός που τελικά σχεδίασε το πείραμα; Και τι θέλει να αποκομίσει από όλο αυτό; Απαντώντας στο δεύτερο σκέλος, τονίζω πως το ζητούμενο δεν είναι το χρήμα. Το χρήμα είναι χαρτί και ως εκ τούτου ένα προϊόν που κατασκευάζεται και παίρνει μία ονομαστική αξία. Και το χρήμα παράγεται τυπώνεται από τις τράπεζες. Από τις μεγάλες τράπεζες. Και φυσικά, καμία χασούρα δεν θα έχουν οι τράπεζες αυτές, από οποιαδήποτε κρίση. Και δεν θα έχουν χασούρα, επειδή όποτε θέλουν μπορούν να τυπώσουν χρήμα και να το ρίξουν στην αγορά. Οι μεγαλοτραπεζίτες σχεδίασαν το όλο «κόλπο». Και δεν το σχεδίασαν για να κερδίσουν χρήμα, αφού αυτό το έχουν ήδη ή το παράγουν οποιαδήποτε στιγμή σε οποιαδήποτε ποσότητα θελήσουν… Οι τράπεζες αποφάσισαν να αναλάβουν την εξουσία. Αυτές χρηματοδότησαν επί σειρά δεκαετιών τους πολιτικούς και τους έκαναν πρεζόνια της εξουσίας. Οι τράπεζες έριξαν το χρήμα στην αγορά γνωρίζοντας πως οποτεδήποτε θελήσουν θα μπορέσουν να εξαναγκάσουν στην επιστροφή του. Μόνο, που, ο τόκος που πρόσθεταν στο παραγόμενο χρήμα δεν είχε ποτέ αντίκρυσμα. Και αυτή τη στιγμή πιέζουν τους πάντες για να επιστραφεί το χρήμα μαζί με τον τόκο, ο οποίος δεν υπάρχει επειδή ποτέ δεν τυπώθηκε. Έτσι, προχωρούν στην εξαγορά κρατών (βλ. Ελλάδα και Ιταλία μέχρι τώρα…) και στην άσκηση μεγαλύτερης πίεσης στους υπόλοιπους. Μίας πίεσης που μπορεί να σταματήσει ανά πάσα στιγμή εάν οι πολιτικοί αρχηγοί αποφασίσουν να βάλουν ένα τέρμα στο αδιέξοδο, στον εκβιασμό και στο ξεπούλημα των πάντων. Μόνο, που, οι σημερινοί πολιτικοί αρχηγοί της Ευρώπης είναι κατά πολύ κατώτεροι των περιστάσεων και ανίκανοι να προστατεύσουν τους λαούς που εκπροσωπούν. Έτσι, επιτρέπουν τον βιασμό της δημοκρατίας, έτσι μετατρέπονται (ευχαρίστως για τους ίδιους) σε φασίστες πρώτου μεγέθους και απειλούν ευθέως όχι μόνο την οικονομία, αλλά και την αυτοκυριαρχία των Ευρωπαϊκών κρατών.

Το πείραμα, λοιπόν, όντως έγινε στην Ελλάδα και πράγματι συνεχίζεται. Τόσο εδώ (είπαμε πως στόχος είναι η απόλυτη εξαθλίωση και η παραδειγματική κατάπτώση της ανυπάκουης Ελλάδας) όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Για κάποιον λόγο, έχει αρχίσει να υπάρχει κάποια ανησυχία στην υλοποίηση του πειράματος. Οι εγκέφαλοι που το σχεδίασαν και που το παρακολουθούν, έχουν αυξήσει τις ταχύτητες εφαρμογής του (συνεπικουρούμενοι από τα συγγενικά κεφάλαια πέραν του Ατλαντικού) αγνοώντας υπεροπτικά τον κίνδυνο να χαλάσει η «δουλειά». Ο φόβος αυτός προήλθε την ημέρα που οι Έλληνες πολίτες κατέβηκαν από το πεζοδρόμιο, βγήκαν στον δρόμο και έστειλαν ένα σαφές μήνυμα στην «εξουσία» - «κυβέρνηση» μαριονέτα του Γιώργου Παπανδρέου. Και το μήνυμα ήταν σαφές: «Σας τελειώνουμε μέσα σε δύο ώρες, συμμορφωθείτε».

Τελικά, σήμερα, αν και το πείραμα πέρασε στο επόμενο στάδιό του (βλ. κυβέρνηση Παπαδήμου), αποφασίσθηκε η μεταφορά του και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Το ενδεχόμενο να αντιδράσουν τα κυρίως πειραματόζωα (βλ. Έλληνες πολίτες) στην πορεία του χρόνου και πριν «υποταχθούν» τα υπόλοιπα Ευρωπαϊκά κράτη, έχει δημιουργήσει ένα κλίμα ανασφάλειας στους σχεδιαστές. Και αυτό ακριβώς είναι τα κομβικό σημείο που αποτελεί και την Αχίλλειο πτέρνα του όλου εγχειρήματος. Αυτό ακριβώς είναι το σημείο που εμείς πρέπει να αντιδράσουμε για να ανατρέψουμε τον σχεδιασμένο επικείμενο θάνατό μας (δυστυχώς για πολλούς θα είναι και φυσικός θάνατος).

Η σχεδιαζόμενη επιβολή της εξόντωσης ενός λαού προχωρά χωρίς κανένα απολύτως εμπόδιο. Άραγε, η ερχόμενη απόλυτη εξαθλίωση θα σταθεί ικανή να ξυπνήσει όλους αυτούς που σήμερα είναι κλεισμένοι στον μικρόκοσμό τους και αδυνατούν να κατανοήσουν το σχέδιο και την εφαρμογή του που στοχεύει στην απόλυτη υποταγή των πολιτών; Η αρχή γίνεται στην δική μας την πατρίδα. Και είναι η μοναδική ευκαιρία να καταστραφεί αυτό το τερατούργημα στον τόπο που σχεδιάστηκε να εφαρμοστεί στον απόλυτο βαθμό... Είτε θέλουμε να το πιστέψουμε, είτε όχι, εμείς κρατάμε τα κλειδιά της καταστροφής μας, ή της... καταστροφής εκείνων που μας αντιμετωπίζουν χειρότερα και από ζώα...







Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

17 σχόλια :

  1. Παράκληση:
    Ξαναβάλετε το χθεσινό βίντεο που ανεβάσατε με ομιλία (χωρίς όνομα)περίπου 18 λεπτά με θέμα τι γυρεύουν από εμάς λεφτά ή μάλλον να μας εξουσιάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απολύτως. Πιστεύω επίσης ότι περίμεναν αντιδράσεις από τον κόσμο στην Ελλάδα τις οποίες σκόπευαν να προβάλουν σαν εικόνες χάους/μπάχαλου από τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ, ώστε σε συνδυασμό με τη φτωχοποίηση μας, να παρουσιάσουν ένα σκιάχτρο στους Ευρωπαίους πολίτες για να περιορίσουν τις αντιδράσεις του κόσμου στα σχέδια τους. Ήταν προφανώς βέβαιοι ότι η κατάσταση στην Ελλάδα θα παραμείνει υπό έλεγχο γιατί το τελευταίο που ήθελαν είναι έναν αντάρτη εντός ΕΕ. Η μπαχαλοποίηση της ελληνικής κοινωνίας δεν είναι για την ώρα στο ύψος των προσδοκιών τους παρόλο που κάνουν ότι μπορούν, είμαι πάντως πεπεισμένος ότι η κόκκινη γραμμή για τις ελίτ Ελλάδας και ΕΕ είναι το ενδεχόμενο η Ελλάδα να φύγει από το μαντρί της ΕΕ. Αν αυτό συμβεί θα είναι τεράστια ήτα γι'αυτούς που εκπόνησαν αυτό το σχέδιο.
    Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λυπάμαι που θα χαλάσω την μαγεία περί πειράματος που επιμένουν οι πολλοί των ΜΜΕ να μας πασάρουν εδώ και κάμποσο διάστημα όμως η αλήθεια είναι πώς δεν πρόκειτε περί πειράματος αλλά περί υλοποίησης σχεδίου πραγματικότατου και προδοτικότατου.....διότι όταν ο νεο-ρωμιός ακούει περί πειραμάτων, τότε θα περιμένει να δεί και το κυρίως πιάτο του πειράματος σε όλη την Ευρώπη με αποτέλεσμα να χάσει το τρένο που ονομάζεται ΕΛΛΑΣ ! Εξού και ο θόρυβος των ΜΜΕ για το αποτέλεσμα της είδησης

    Ούτως ή άλλως άς πιστέψει ο καθένας ότι θέλει και συμφέρει εφόσον το επόμενο χρονικό διάστημα θα μαρτυρήσει υπέρ ή εναντίων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πείραμα όχι μόνο άρχισε, αλλά συνεχίζεται, όπως ακριβώς αναλύει με ακρίβεια ο Κωνσταντίνος. Όλο που έχει να κάνει κανείς είναι να ψάξει πληροφορίες για Αργεντινή, Ισημερινό, Ρουμανία, Λετονία και άλλες χώρες και να μελετήσει λεπτομέρειες. Κάθε μια ήταν ένας δοκιμαστικός σωλήνας. Το "έξτρα σπέσιαλ" με εμάς είναι ότι...

    α) Είμαστε η πρώτη χώρα της ευρωζώνης που έγινε το πείραμα. Αυτό παλιότερα δεν θα περνούσε από το μυαλό κανενός. ("Ε, δεν θα τολμήσουν" λέγαμε, νομίζοντας ότι η ΕΕ μας "θωρακίζει").

    β) Είμαστε η χώρα όπου προωθούνται και άλλα "πειράματα" της Νέας Τάξης, όπως η ηλεκτρονική διακυβέρνηση, η "φοροκάρτα", η "κάρτα του πολίτη", η υποχρεωτική δωρεά οργάνων, των οποίων η εφαρμογή σε άλλες χώρες του πυρήνα της ΕΕ των 15 θα είχε ξεσηκώσει θύελλες, θα είχε συναντήσει ισχυρή αντίσταση και το πιθανότερο είναι να μην είχε πετύχει.

    Να, λοιπόν, τι κάνει η τακτική του σοκ. Την ίδια ώρα αυτοί προχωρούν τα σχέδιά τους για το ξεπούλημά μας.

    Επομένως, αντί να αμφισβητούμε το αν είμαστε πειραματόζωα ή όχι, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να δούμε πώς θα σπάσουμε τον δοκιμαστικό σωλήνα που μας έχουν βάλει, με το χλιαρό νερό που όλο και ζεσταίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχως δεν ειναι πειραμα.Γιατι το πειραμα μπορει και να αποτυχη!
    Σχεδιο διαβολικο ειναι και τα ρεμαλια με τα κομματα τους και τα προβατα το εκτελουν ,κατα γραμμα.
    Καθαρα μπορει να δει καποιος οτι δεν μας πολεμουν.Φουρνελα βαζουν εδω και εκει,με σχεδιο φυσικα και κρεμιζουν σιγα σιγα τους πυργους των τειχων.
    Εμεις πρεπει να ονομασουμε ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ τους εφιαλτες που ανοιγαν τις πορτες.
    Δηλαδη τους 300+1 επι 11 κυβερνησεων συν τους τοπικους δηδεν αρχοντες.
    Προσοχη, τωρα που μαθαμε τους εφιαλτες,στο ρεμπελο.Αυτοι οι ασιατες και αφρικανοι υπανθρωποι και βαρβαροι,ειναι ο στρατος που θα αποτελειωση τον βατραχο!
    Ενα ντουφεκι θα σωση ως και 100 ψυχες! μας προειπε ο Μεγας συμμαχος μας ,αλλα και Μοναδικος.
    Θα τον καλεσουμε σε βοηθεια,ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ 3 ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ;
    Το οτι θα μας διωξουν με τις κλωτσιες οι "πολιτισμενοι συμμαχοι" της δυσεως,το ξερουμε.
    Το οτι θα πεινασουμε λογω του Γ'ΠΠ και λογω του οτι για μερικα ευρω,καταστρεψαμε ΟΛΗ την γεωργια, ειναι γεγονος.
    Αλλα ποσοι θα σφαχτουν; Αγνωστο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ Κωνσταντίνε, αυτό το άρθρο θα έπρεπε να μεταφραστεί και να βγει στο εξωτερικό. Εαν επιθυμείτε μπορώ να το κάνω αυτό αφιλοκερδώς, το email μου είναι margielazou@gmail.com.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φυσικά έχετε το ελεύθερο για μετάφραση του άρθρου και για την διακίνησή του όπου εσείς νομίζετε πως πρέπει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΛΥΠΑΣΤΕ ΑΝ ΦΟΡΕΙ ΕΝΔΥΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΥΦΑΝΕ. ΑΝ ΤΡΩΕΙ ΨΩΜΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΔΕΙΑ ΤΟΥ. ΚΡΑΣΙ ΑΝ ΠΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΗΤΗΡΙ ΤΟΥ. ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΛΥΠΑΣΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΨΩΝΕΙ ΦΩΝΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΗΝ ΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΚΗΔΕΙΑΣ. ΠΟΥ ΔΕ ΣΥΜΦΙΛΙΩΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕΣ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΟΥ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΑΝΑΣΤΑΤΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΣΑΝ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΛΑΙΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑ. ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΛΥΠΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΕΠΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ. ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΛΥΠΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΟΦΟΥΣ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΥΒΑΜΕΝΟΥΣ. ΧΑΛΙΛ ΓΚΙΜΠΡΑΝ, Ο ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ (1923)! ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ!

    προσωπικώς τέτοιον λαό δεν τον αναγνωρίζω ώς Έθνος και δι αυτό και δεν τον λυπάμαι!

    όταν θα έρθουν πίσω οι: "της διασποράς" τότε θα γίνει ΞΑΝΑ ΕΘΝΟΣ και τότε όποιος θέλει άς λυπηθεί τους εχθρούς του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κωνσταντινε, συμφωνούμε πως υπάρχει σχέδιο. Οι 10-15 μεγάλες εβραϊκές οικογένειες που ελέγχουν τις κεντρικές κσι μεγάλες τράπεζες ειναι αυτές που στήνουν τον χορό. Σωστά πάλι, στόχος τους δεν ειναι το χρήμα, διαθέτουν άφθονο.
    Θεωρώ πως η εξουσία ειναι όντως ο απώτερος σκοπός τους και προκειμένου να την αποκτήσουν δεν ενδιαφέρονται ούτε στο ελάχιστο για 'ηθικα' ζητήματα όπως πχ η εξόντωση του 1/3 του παγκοσμιου πληθυσμού. ΤΤο τι θα την κάνουν την εξουσία άπαξ και την συγκεντρώσουν σε ένα πρόσωπο όπως επιθυμούν ειναι άλλη τεράστια συζήτηση και εμπεριέχει αποκρυφισμό.
    Η παρέμβαση μου ειναι η εξής. Στρατηγικό εμπόδιο για την εκπλήρωση των σχεδίων τους ειναι η ύπαρξη εθνών κρατών διότι διαθέτουν ένα αυτοδιοίκητο και οι οποίοι κυβερνήτες τους δεν ειναι παρά εφήμεροι. Πέρα από τους χρηματισμους αυτών, πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να ανέβει στην εξουσία κάποιων από αυτών ο 'άπιαστος', ο καλώς εννοουμενος τρελός που θα ανατρέψει σχεδιασμούς ετών. Αυτό, όπως αντιλαμβάνεσαι δεν μπορεί να το επιτρέψει ο 'κακός που θέλει να κυβερνήσει τον κόσμο' (πόσο κλισέ πια).
    Επομένως, πριν φτάσουμε σε αυτό το τελικό βήμα, η πραγματική δυσκολία στα σχέδια τους βρίσκεται και μόνο στην ύπαρξη των εθνών κρατών. Επομένως, αυτό που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΈ να τους αφήσουμε να επιτύχουν είναι Η ΔΙΆΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΏΝ ΚΡΑΤΏΝ. Προσοχή λοιπόν στις αντιδράσεις μας, γιατί το μόνο μεγάλο εμπόδιο στην παγκοσμιοποίηση (ήτοι συγκέντρωση της εξουσίας) είναι η ύπαρξη των κρατών που εκλεγούν δικιά τους κυβέρνηση. Όσο υπάρχει αυτό, το σχέδιο τους έχει κολλήσει σε αυτό το βήμα και θα κάνουν τα πάντα για να προχωρήσουν. Για παράδειγμα θα μπορουσαν δικοί τους άνθρωποι (πράκτορες) να μας πείσουν να ανατρέψουμε τους θεσμούς των κυβερνήσεων μας (όχι τα πρόσωπα) ως διεφθαρμένα(αληθες, αλλά αυτοί τα διαφθείρουν). Ο λιγότερο δύσκολος και επικίνδυνος δρόμος είναι να μας βάλουν να το κάνουμε μόνοι μας, γι αυτό και καλλιεργούν τόσα χρόνια τον εθνομηδενισμο.
    Το μόνο που ελέγχουν αυτοί είναι η θερμοκρασία του νερού (χρημα). Αυτην όμως μπορούμε να την ελέγξουμε και εμείς. Σίγουρα μπορούμε να πηδηξουμε από το καζάνι που βράζει ως μια επιλογή αλλά σκεφτείτε το εξής. Ειστε σίγουροι πως μόλις πηδήξει ο βατραχος μας, δεν θα τον περιμένουν από κάτω οι κροκόδειλοι της παγκοσμιοποίησης που ελέγχουν τώρα τα πάντα; Μήπως το μόνο που δεν μπορούν να κάνουν οι κροκόδειλοι είναι να ανατρέψουν το καζάνι επειδή απλούστατα δεν το φτάνουν να το ελέγξουν; Μήπως το καζάνι αποτελεί την έσχατη προστασία μας, το φρούριο της ακρόπολης μας; Είμαστε σίγουροι πως θέλουμε να το σπάσουμε επειδή οι συνθήκες είναι (της έκαναν επίτηδες) αφόρητες μέσα σε αυτό;
    Είμαι σιγουρος πως πριν φτάσουμε στο σημείο να επιχειρήσουμε την έξοδο του Μεσολογγίου επειδή μας στερεύουν τα τρόφιμα οι απέξω, έχουμε πλήθος άλλων επιλογών, παραμένοντας πάντα εντός των τειχών.
    StoXastis
    ΥΓ. Κωνσταντινε συνέχισε την καλή δουλειά. Η σύνθεση των απόψεων ανθρώπων ίδιου μήκους κύματος, αποτελεί πάντα τον ασφαλέστερο δρόμο. Γι αυτό προσπαθώ συχνά να σε διαβάζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. KAI , OMWS , H ELLADA THA KATASTRAFH OLOSXERWS ..DYSTYXWS.
    KAI AYTO GIATI OI ELLHNES DEN THELOYN NA DOYN THN PRAGMATIKOTHTA KAI SYNEXIZOYN NA ZOYN SE ENAN PLASMATIKO
    KOSMO POY TOYS PROSFERAN OI MEGALOI.
    KAI OI MEGALOI , OI KRYFOI ARXONTES , EINAI PANISXHROI
    KAI EXOYN TO APOLYTO KONTROL TWN OSWN EXOYN SXEDIASEI.
    ALLOIWS PWS THA EKPLHRWTHOYN OI PROFHTEIES TOY LOGOY TOY
    THEOY MAS GIA THN ANABOIWSH THS RWMAIKHS AYTOKRATORIAS ,
    (EYRWPAIKH ENWSH) , H OPOIA PROKEITAI NA BASILEPSH GIA
    "MIA WRA KAI NA PAEI SE APWLEIA" ;
    H SHMERINH EPOXH MAS , EINAI H EPOXH AYTH .
    EINAI O KAIROS TOY TELOYS KAI KALITERA NA TO PISTEPSWME
    KAI NA PRAKSWMW ANALLOGWS PRIN EINAI POLY ARGA .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είμαστε λαος της υπερβολής.Υπερβολικη αισιοδοξία (χρηματιστήριο) ,υπερβολική απαισιοδοξία (χρεωκοπία).
    Βρισκόμαστε σε πόλεμο και με εξωτερικό και με εσωτερικό εχθρό. Υπάρχουν άνθρωποι αυτή τη στιγμή που μαχονται για μας και εμείς αντι να τους στηρίζουμε τους πετροβολούμε .
    Όπως την εποχή του χρηματιστηρίου είχαμε γίνει όλοι εξπερ των μετοχων έτσι και σήμερα γίναμε όλοι οικονομολόγοι ,κοινωνιολόγοι ,επαναστάτες.
    Δέν διάβασα πουθενά για τα καλά παιδάκια που συλλαμβάνονται να χρωστάνε τα εκατομμύρια ,τους δημόσιους υπαλλήλους με τις ογκώδεις καταθέσεις στις τράπεζες ,τις βρωμιές στα ασφαλιστικά ταμεία τις απάτες όπου και να γυρίσει κανείς το κεφάλι του .

    Βρισκόμαστε σε πόλεμο.Τέρμα η καταναλωτική μανία μας ,τέρμα τα ξένα προϊόντα ,όπου είναι δυνατό ,ελληνικό ας φαίνεται ακριβότερο ,όμως το χρήμα μας ανακυκλώνεται στην Ελλάδα.Ο Εβραίος ,απο παράδοση, ταξιδεύει χιλιόμετρα για να αγορασει απο Εβραίο,ενώ εμείς κάναμε πλούσιους τούς Βούλγαρους τους Αλβανούς τους Κινέζους τους Γερμανούς αφού έχουμε σαν έθνος ανεύθυνων την δικαιολογία .ΟΙ άλλοι φταίνε , ο Σημίτης φταίει για το χρηματιστήριο , ο Καραμανλής ο Παπανδρέου ο Βενιζέλος για την χρεωκοπία.
    Εμείς είμαστε το Έθνος , δεν φταίμε.
    Λοιπόν ώρα είναι να φυτεύψουμε τον κήπο μας ,εμείς όχι ο Αλβανός ,να βάψουμε το σπιτάκι μας εμείς όχι ο Αλβανός ,να στηρίξουμε τα Ελληνικά προϊόντα και μπόρα είναι θα περάσει.Η Μέρκελ είναι σκληρή αλλά κάθε Γερμανός χρωστάει 50.000 ευρώ ,στον Ελληνα αναλογεί μόνο 30.000 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολύ μαυρίλα ακούω. Οι τραπεζίτες που ελέγχουν τους πάντες έχουν όνομα. Δεν νομίζω ότι ξαφνικά τρελάθηκαν να θέλουν να κυβερνούν αφού μας έχουν στο χέρι. Δοκιμάστε να δείτε ποια ονόματα είναι πίσω από όλα αυτά τα συγκροτήματα και διάφορους οργανισμούς, ποιος χρηματοδοτεί ποιον? Πόσοι είναι και τι θέλουν? Ποιος λαός ιστορικά αγοράζει τους άρχοντες και γιατί? Δείτε την καταγωγή αυτών που τους βρίσκεις πίσω από κάθε πέτρα. Rotschild, Rockefeller, Kissinger... και κάποιοι άλλοι. Τι θέλουν? Τι ήθελαν όταν χρηματοδότησαν τον Λενιν - η μάνα του ήταν Εβραία- κάποιοι από αυτούς? Από πότε σχεδιάζουν και τι? Θα έλεγα να σκεφτούμε και την δική μας καταγωγή, την δική μας ιστορία. Πότε μας βοήθησαν και ποιοι? Ένας λόρδος Byron, κανένας άλλος και ποτέ. Όταν έρθει η ώρα να ψηφίσουμε ας σκεφτούμε με το μυαλό μας, και ας θυμηθούμε ότι ο μόνος λαός που ανέφερε ο Χριστός με καλά λόγια ήμαστε εμείς- εμείς θα τον δοξάσουμε κατά τα λεγόμενά του, και αω κάποιοι από μας δεν πιστεύουν,αυτό δεν αλλάζει τίποτα, γιατί οι Εβραίοι πιστεύουν και τον Χριστό τον θέλουν όσο εμείς την τρόικα. ΜΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολλά και ωραία ακούστηκαν από τους φίλους. Σχεδόν όλοι όμως επιρρήπτουμε ευθύνες στους άλλους (πολιτικούς-ξένους-γερμανούς-εβραίους). Δεν θα διαφωνήσω σε αυτό, οι πολιτικοί άλλα υπόσχονται και άλλα πράτουν, οι ξένοι γερμανοί μή ζητάνε χωρίς να τους ενδιαφέρει ότι πίσω από κάθε αριθμητική τους πράξη κρύβονται ανθρώπινες ψυχές και ότι οι εβραίοι είναι πίσω από όλα. Η δικιά μας ευθύνη όμως πού είναι? Ο ωχαδερφισμός του Έλληνα μας έφερε σε αυτή την κατάσταση. Ποιός από εμάς ακολούθησε το κίνημα τον αγανακτισμένων, ποιος από εμάς βγήκε στους δρόμους να διαμαρτηρηθεί, ποιος από εμάς δεν θα ξανά δώσει δύναμη σε αυτούς τους αλήτες που λέγονται πολιτικοί (βλέπε δημοσκοπήσεις) και άλλα πολλά. Σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχουμε εμείς αλλά και τη μεγαλύτερη δύναμη να τα αλλάξουμε όλα. Εαν ακούσει ο καθένας μας τον πόνο του άλλου σαν δικό του και δεν προσπαθήσει να βγάλει κέρδος από αυτόν τότε θα πάμε όλοι μαζί και θα τα αλλάξουμε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία Χρυσοστομίδου17 Φεβρουαρίου 2012 στις 4:24 μ.μ.

      Το βιντεο λέει ξεκάθαρα ποιος και πώς ελέγχει την οικονομία παγκοσμίως. Δεν ευθύνεται κανένας απλός πολίτης. Είναι ξεκάθαρο. Την αλήθεια δεν την γνωρίζουν ούτε όλοι οι κυβερνητικοί των ΗΠΑ, που να το γνωρίζει ο απλός λαός? Οι πολιτικοί των ΗΠΑ, όλου του κόσμου και εδώ στην στην Ελλάδα οφείλουν να γνωρίζουν, οφείλουν να ενημερώσουν τον λαό, οφείλουν να μας προστατεύουν από την ηγεμονία των άπληστων και διεφθαρμένων τραπεζιτών των Rotschild. Με άλλα λόγια εμείς θα είμαστε υπεύθυνοι από εδώ και πέρα αν δεν κάνουμε τίποτα να σταματήσουμε αυτή την παράλογη κατάσταση. Οι τραπεζίτες ελέγχουν τις τύχες όλου του κόσμου. Είναι τρελό, ούτε στον χειρότερο μου εφιάλτη δεν το φαντάστηκα. Ευθύνη είναι όλη στις κυβερνήσεις μας. Κάποιοι από αυτούς σίγουρα γνώριζαν,και συνεργάστηκαν και πουλήθηκαν, και μας πουλάνε όλους. Δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτε από αυτούς τους πολιτικούς, πρέπει να ενημερωθούν όλοι οι σκεπτόμενοι πολίτες της Ελλάδας και όχι μόνο. Πρέπει να πάρουμε στα χέρια μας τις τύχες μας. Οι κρατικές τράπεζες πρέπει να είναι στην ουσία κρατικές και ελεγχόμενες από τα δημοκρατικά κοινοβούλια. Να μην έχουν δικαίωμα να τυπώνουν χρήμα ιδιωτικές τράπεζες. Τόσος πλούτος σε ιδιωτικά χέρια είναι επικίνδυνος για την ζωή μας, για την ελευθερία μας. Οι Rotschilds και όσοι άλλοι έχουν τέτοια δικαιώματα πάνω στην ζωή μας πρέπει να φύγουν από την μέση. Δεν είμαστε οι δούλοι τους, οι χώρες μας δεν είναι αποικίες τους. Τους νόμους θα τους κάνουμε εμείς για να συμφέρει εμάς τους λαούς. Εμείς δεν τους χρωστάμε, και όσοι τους χρωστάνε να πάνε μαζί τους στα δικαστήρια, γιατί είναι παράνομοι. Η δύναμη είναι στα χέρια μας, δεν πρέπει να τους αφήσουμε να μας ελέγχουν. Το υπογράφω με το όνομά μου, δεν τους φοβάμαι, δεν έχω τι να χάσω, ούτε προσκυνώ το χρήμα. Προσκυνώ τον Θεό τον αληθινό, τον Θεό τον Λόγο, το Φως, την μόνη αλήθεια, και ας γελάνε μαζί μου όσοι έχουν μάτια και δεν βλέπουν, και όσοι έχουν αυτιά και δεν ακούν... Η ζωή είναι δώρο του Θεού στον άνθρωπο, ας τον ζήσει ελεύθερα, γεμάτος αγάπη και σεβασμό για όλη την ανθρωπότητα. Τα δικαιώματα μας ας φτάνουν μέχρι εκεί που δεν βλάπτουμε την ζωή και την ελευθερία των άλλων.

      Διαγραφή
  15. Ωραία όλα αυτά, λίγο έως πολύ, είσαστε στο πνεύμα των αιτιών των συνθηκών και των υπευθύνων. Όμως λύσεις απτές
    πρακτικές, άμεσες έστω και δύσκολες δεν βλέπω.
    Καλόν θα ήταν να γράφονται και να αποθηκεύονται σε χωριστό
    χώρο , να διαβάζονται να διαμορφώνονται και ίσος κάποια ή καποιο μείγμα υλοποιηθεί.Πάντως κι εγω πιστεύω πως δεν θα το πετύχουν , αλλά από αντίδραση της φύσης που ισοροπεί τα πάντα κι όχι από σωτήρες και υπερμυαλά. Με Αυτό σε καμμία περίπτωση δεν εννοώ να καθήσουμε άπραγοι.Απλά η λύση θα έρθει μέσα απο διεργασίες φυσικές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η διαφθορά αρχίζει απο τα πανεπιστήμια όταν τα μυαλά είναι ακόμα στην ανωριμοτητα. Εκει δημιουργούνται οι ομάδες που ελέγχουν τα κόμματα. Το κράτος πληρώνει τα κόμματα για να μαντρωνονται οι πολίτες του!!!
    Στην ουσία δηλαδή πληρώνουν οι φορολογούμενοι όλους τους καταχραστές και προδότες της τύχης του. Και δεν είναι λίγες οι φορές που απο φανατισμό τσακονονται οι απλοί πολίτες για το ποιος θα τους κλέβει. Τι ελπίδα υπάρχει πια για να μας κρατά;
    Πως με όλους αυτούς τους καθηγητές πανεπιστημίων δεν ξεχώρισαν δέκα τίμιοι ανθρώποι να οργανώσουν και να ηγηθουν παιδιών που να μάθουν να σκέφτονται με την λογική και όχι τι τους λέει ένα άθλιο κόμμα; Είναι δυνατόν; Και όμως είναι.
    Όταν θυμάμαι αυτούς που σε διάστημα ωρών κατέστρεψαν και έκαψαν την Αθήνα στην διάρκεια διαδήλωσης και δεν έχει συλληφθεί κανείς τρομαζω πόσο μπήκε η διαφθορά στα σπίτια μας.
    Όντας απαισιοδοξη ρωτώ αν υπάρχει σωτηρία για μας πια.
    Όταν η νέα τάξη είναι έτοιμη να εξαγοράσει τον κάθε πολιτικο με αμέτρητα μετρητά και εαν αρνηθεί να απειλείται η
    ζωη του πόσοι απο αυτούς μπορούν να αρνηθούν; Εάν κάποιος απειληση την ζωη κάποιου απο εδω που μιλάμε πόση δύναμη έχει να αρνηθεί; Ειδικά που τα πιο πολλα παιδια είναι καλομαθημενα. Στην ιστοσελίδα ntokimanter.gr είδα πως εγινε η ίδια ιστορία στην Βενεζουέλα απο τις ίδιες δυνάμεις. Δεν ξέρω πόσο αληθινό είναι αλλα εαν είναι μόνο μια επανάσταση μας σώζει.
    ΜΜ12ΛΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]