Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αστυνομία και κουκουλοφόροι τα... βρήκαν;!!!


  • Μια περίεργη ευφορία επικρατεί στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας τις τελευταίες ώρες. Μια ευφορία η οποία έχει να κάνει με την πληροφορία ότι οι «αναρχικοί» δεν θα χτυπήσουν τις ημέρες εορτασμού της επετείου του Πολυτεχνείου!

Η πληροφορία αυτή που… διακινείται στους διαδρόμους τόσο του μεγάρου της ΓΑΔΑ όσο και αυτού της οδού Κανελλοπούλου (όπου στεγάζεται και η πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ), δημιουργεί πολλά ερωτήματα και απορίες. Πώς είναι σε θέση οι αστυνομικοί να γνωρίζουν τις προθέσεις των «αναρχικών» και μάλιστα να εκφράζουν και σιγουριά για τις προθέσεις τους;

Πόση σχέση τελικά υπάρχει ανάμεσα στις κρατικές δυνάμεις καταστολής και στους «γνωστούς – αγνώστους»; Το τι ια πρέπει πραγματικά να περιμένουμε από τις 15 έως και τις 17 Νοεμβρίου παραμένει άγνωστο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, η Βουλή θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπαδήμου. Υπό διαφορετικές συνθήκες (εάν δηλαδή δεν υπήρχαν υπόνοιες περί συγκοινωνούντων δοχείων) η κατάσταση θα ήταν ήδη δραματική.

Όμως κανείς δεν μιλά για το ενδεχόμενο επεισοδίων και δράσης κουκουλοφόρων σαν όλοι να γνωρίζουν κάτι. Το τί πραγματικά θα συμβεί είναι κάτι του οποίου θα γίνουμε μάρτυρες όλοι τα επόμενα 24ωρα.

Τώρα, αν βρεθεί κάποιος και μου πει πως δεν μπορεί η Αστυνομία να τα βρει με τους κουκουλοφόρους, αφού δεν γνωρίζει ποιοί είναι, θα του πω ότι έχει δίκιο. Αν βρεθεί κάποιος άλλος να μου πει πως δεν μπορεί η Αστυνομία να τα βρίσκει με τους κουκουλοφόρους, επειδή αν τους ήξερε θα έπρεπε να τους συλλαμβάνει προληπτικά πριν από μεγάλες διαδηλώσεις των Ελλήνων πολιτών. Και αφού δεν τους συλλαμβάνει, συνεπάγεται πως δεν τους γνωρίζει..., θα του πω πως έχει δίκιο... Αν βρεθεί κάποιος και μου πει πως συνεργασία ή συμφωνία μεταξύ κουκουλοφόρων και Αστυνομίας εξισώνει τους δύο και τους καθιστά συνεργάτες εγκληματικά φερόμενους κατά των πολιτών που διαμαρτύρονται... θα του πω ότι έχει κι αυτός δίκιο.

Επειδή, όμως, η εικοτολογία (εκ του εικάζω = υποθέτω) φέρνει μεγάλες αντιφάσεις και οδηγεί εκτός πραγματικότητας, καλό είναι να κοιτάζουμε τι γίνεται όταν συναντιούνται αστυνομικοί και κουκουλοφόροι. Όσοι έχουν δει το "έργο", απορούν για το ποιοί είναι τελικά οι αστυνομικοί και τι ακριβώς ή ποιοί ακριβώς είναι οι κουκουλοφόροι.

Αλήθεια, για τους νεκρούς σε διαδηλώσεις, έχει συλληφθεί κανείς; Γίνονται έρευνες και σε ποιό σημείο βρίσκονται; Έχει αποταχθεί κανείς αστυνομικός για χρήση υπέρμετρης βίας; Έχει συλληφθεί κανείς κουκουλοφόρος (όχι βέβαια από την ομάδα των γνωστών 100) και έχει οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη; Για όσο διάστημα το αίμα των νεκρών θα παραμένει χωρίς δικαίωση, η Αστυνομία θα αντιμετωπίζεται ως συνεργάτης (ή και εργοδότης) των κουκουλοφόρων. Όλα τα άλλα είναι για να λέγονται, να γράφονται και να... περνά ανούσια ο χρόνος.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Και η μέγιστη ευφορία να υποθέσουμε ότι επικρατεί στις τάξεις του πολιτικού συστήματος. Τα μαγείρεψαν και εξασφάλισαν τον τρόπο που θα μας εξοντώσουν για να τα δώσουν στις τράπεζες, χωρίς να είναι ανάγκη να εκβιάζουν τον ένα ή τον άλλο βο(υ)λευτή. Με σούπερ ενισχυμένη υπερψήφιση όλων των εκτρωμάτων-νομοσχεδίων και συμφωνιών από τους πουλημένους της Βουλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το να χερι νιβει τ αλλο και τα δυο το προσωπο...
    παντως ειναι βρωμικη δουλεια.το χει το ανθυγειινο της.
    δεν φανταζομαι να τους το κοψανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μας ειναι γνωστα αυτα!
    Εγω πιστευω οτι ειναι κωλοπαιδα της αστυνομιας μονο και μονο για να εξυπηρετουν τα συμφεροντα των αμιγως τραπεζικων κυβερνησεων!
    Αν και τωρα τελευταια το ρολο "προστασιας" τον εχει αναλαβει το ΠΑΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποια είναι η απόδειξη των όσων ισχυριζόμαστε;

    Το προφανές χάρισμα της "προφητείας", που είχαν για άλλη μία φορά οι ξένοι ιμπεριαλιστές.

    Η εκνευριστική ακρίβεια αυτού, που "προφητεύει" τις δικές του πράξεις.
    Αυτό δεν είναι κάτι το πρωτοφανές. Οι Άγγλοι και οι Αμερικανοί είναι ειδικοί στις "προφητείες", που αφορούν την Ελλάδα.

    "Προφητεύουν" πράγματα που θα κάνουν οι Έλληνες, πριν καν τα σκεφτούν οι ίδιοι.
    Οι Γερμανοί, ακόμα δεν είχαν φύγει από την Ελλάδα και οι Άγγλοι "προφήτες" προέβλεπαν εμφύλιο.

    Έναν εμφύλιο, που στη συνέχεια ξεκίνησε με αγγλικές σφαίρες.
    Γιατί "προφήτευαν";
    Γιατί είχαν σκοπό να εισβάλουν στρατιωτικά σε μια συμμαχική χώρα και έπρεπε να προετοιμάσουν τη διεθνή κοινή γνώμη, για να μην αντιδράσει.

    Έπρεπε να "πείσουν" τους λαούς ότι δεν εισβάλουν στρατιωτικά στην Ελλάδα για δικά τους συμφέροντα, αλλά ότι εισβάλουν για το "καλό" του ελληνικού λαού.

    Για το "καλό" της δημοκρατίας και της ελευθερίας.

    Τα ανάλογα κάνουν σε άλλες κλίμακες, όποτε τους χρειάζεται.
    Όποτε χρειάζονται διορθωτικές κινήσεις, οι οποίες πρέπει να δικαιολογηθούν στη διεθνή κοινή γνώμη, αυτοί "προφητεύουν".
    Στην περίπτωση του Πολυτεχνείου, για παράδειγμα, είχαμε και πάλι τα ίδια φαινόμενα κληρονομικού "χαρίσματος".
    Τα τηλεοπτικά τους συνεργεία είχαν φτάσει στην Ελλάδα πολύ πριν ξεκινήσουν τα επεισόδια.

    Πολύ πριν οι Έλληνες καταλάβουν ότι θα "ξεσηκωθούν", το γνώριζαν οι Άγγλοι και οι Αμερικανοί.

    Όταν στη συνέχεια "δικαιώθηκαν" και τα επεισόδια ξεκίνησαν και πάλι δεν φέρθηκαν φυσιολογικά.
    Τα γεγονότα διαδραματίζονταν στους χώρους της Νομικής και τα τηλεοπτικά τους συνεργεία τα "έστησαν" απέναντι από την πύλη του Πολυτεχνείου.

    Γνώριζαν οι Άγγλοι και οι Αμερικανοί ότι κάποιοι Έλληνες θα "δοξαστούν" στην πύλη του Πολυτεχνείου, πριν το καταλάβουν και οι ίδιοι και πάνε σ' αυτό.

    Σήμερα γινόμαστε μάρτυρες μιας ίδιας τακτικής. Σε μια Αθήνα, όπου ακόμα μυρίζει το καμένο "κιόσκι" του φρουρού στον "Άγνωστο Στρατιώτη" από τα προηγούμενα επεισόδια με τους φοιτητές, αυτοί κατάλαβαν αμέσως ότι τα σημερινά επεισόδια θα είναι διαφορετικά και πολύ πιο σημαντικά.

    Τα τηλεοπτικά τους συνεργεία είχαν αρχίσει να καταφθάνουν στην Αθήνα πριν την έναρξη των επεισοδίων. Από τη δεύτερη κιόλας ημέρα των επεισοδίων το CNN "προφήτευε" ότι αυτά τα επεισόδια δεν θα τερματιστούν άμεσα, αλλά θα έχουν συνέχεια.

    Ποιοι είναι τέλος πάντων;

    Τα παιδιά του Απόλλωνα και προϊστάμενοι της Πυθίας;

    Πρώτο θέμα των αγγλοαμερικανικών συμφερόντων —και εβραϊκής ιδιοκτησίας— διεθνών ΜΜΕ έγινε η "ταραχή" στην Αθήνα. Προφανώς συγκλονίστηκαν.

    Το είπαν άλλωστε και οι ίδιοι, όταν δυσφημούσαν την "ανίκανη" και "διεφθαρμένη" αστυνομία, που ήταν και "δολοφονική".

    Η δολοφονία του Αλέξη τους συγκλόνισε όλους αυτούς, γιατί αυτοί προφανώς είναι αγνοί και "άβγαλτοι".
    Δεν ξέρουν απ' αυτά.

    --------------------------------------------
    Δεκεμβριανά 2008
    ΕΑΜ Β
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΏΣΤΕ ΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ΚΚΕ, δυστυχώς, επανέλαβε τον ίδιο τον εαυτό του. Το απόλυτο "εργαλείο" του παρακράτους.

    Απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι είναι ο πιο πιστός και κρυφός χαφιές του.
    Σε μια περίοδο που φαίνεται —ακόμα και από τον πιο αδαή— ότι το παρακράτος βρίσκεται σε δύσκολη θέση και επιδιώκει πάση θυσία μια "σωτήρια" γι' αυτό προβοκάτσια, το ΚΚΕ προσπάθησε να βγάλει τον κόσμο στο δρόμο.
    Με τον τρόπο αυτόν έδωσε στο παρακράτος "αντικείμενο" να δραστηριοποιηθεί.
    Του έδωσε ελπίδα επιβίωσης.

    Γι' αυτόν τον λόγο κάναμε την ιδιαίτερα μεγάλη ανάλυση για τη διαχείριση της μαζικής διαμαρτυρίας του λαού.

    Μόνον με αυτήν τη γνώση μπορεί να καταλάβει κάποιος τον μόνιμα βρομερό ρόλο του ΚΚΕ.

    ---------------------------------------------
    Δεκεμβριανά 2008
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
    ΕΑΜ Β
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΏΣΤΕ ΤΑ



    Όταν δεν έπρεπε να βγάλει τον κόσμο στο δρόμο στα Δεκεμβριανά, τον έβγαλε για να τον "σφάξουν". Όταν έπρεπε να τον ενθαρρύνει να πάει και με τη δύναμη της ψήφου να "λιώσει" τους προδότες και τους δοσίλογους, πρότεινε στον κόσμο "Αποχή" από τις εκλογές. Ό,τι μπορούσε να κάνει εις βάρος του λαού το έκανε. Όπου ο λαός ήταν αδύναμος, τον έβαζε να εκτίθεται και όπου ήταν δυνατός τον απέτρεπε να κάνει χρήση της δύναμής του. Το ίδιο έκανε και σήμερα. Αυτό ήταν το πρώτο ισχυρό "υποστύλωμα" της έντασης, προκειμένου αυτή να μην "ξεφουσκώσει" μετά τη δολοφονία. Αυτό ήταν το δώρο του ΚΚΕ στο παρακράτος.


    Το αμέσως επόμενο "υποστύλωμα" έντασης ήταν δώρο του ίδιου του παρακράτους στον εαυτό του. Η ελληνική δικαιοσύνη είναι ο απόλυτος ορισμός της αναβολής και της καθυστέρησης. Οι περισσότερες υποθέσεις της εκδικάζονται από τον "χρόνο". Και όμως αυτή η αργή και αναβλητική δικαιοσύνη εκδίκασε την υπόθεση στον πλέον ακατάλληλο χρόνο και στον πλέον ακατάλληλο χώρο. Μια υπόθεση, η οποία ήταν βέβαιο ότι θα συνοδευτεί από βίαιες αντιδράσεις ανεγκέφαλων οπαδών, εκδικάστηκε στον χώρο όπου είχε "ορίσει" ως δικό του το "αντάρτικο" της πόλης. Πρόσθεσαν "αναίτια" ένταση στην ένταση. Προσπάθησαν να προσθέσουν στο "αίμα" του Αλέξη και το "αίμα" του Φιλόπουλου. Προσπάθησαν στα μίση, που εκδηλώθηκαν εκείνη την περίοδο, να προσθέσουν και τα οπαδικά μίση. Προσπάθησαν, στο αντιαστυνομικό μένος των αντιεξουσιαστών, να προσθέσουν και αυτό των οπαδών. Η ελληνική δικαιοσύνη, που ως γνωστόν δουλεύει με την ακρίβεια ελβετικού ρολογιού, δεν μπορούσε να αναβάλει την εκδίκαση της υπόθεσης. Δεν μπορούσε να τη "μεταφέρει" εκτός της κρίσιμης χρονικής ζώνης.


    Στο ίδιο πλαίσιο συμφερόντων κινείται και η προβοκατόρικη αίτηση αποφυλάκισης των δραστών. Αποτελεί "υποστύλωμα" διατήρησης της έντασης. Γιατί την θεωρούμε εκ των δεδομένων προβοκατόρικη; Γιατί διατυπώθηκε στον χρόνο και με τον τρόπο που ευνοεί το παρακράτος. Ούτε καν τους ίδιους τους δράστες. Διατυπώθηκε την ίδια ημέρα που δημοσιοποιούταν το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου και άρα εξυπηρετούσε όλους εκείνους που ήθελαν να στρέψουν τα φώτα της δημοσιότητας μακριά από το πόρισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μπείτε στο σίτε τους και δείτε απλό είναι.. ο κόσμος το έχει τούμπανο και τα μμε (βάλε και τα καθεστωτικά μπλογκς) ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ!! http://athens.indymedia.org/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]