Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Καμμένος ξεβρακώνει τη χούντα Παπαδήμου


Τους μαστίγωσε και τους ξεβράκωσε... Ο Πάνος Καμμένος έκανε άψογα τη δουλειά του. Σε εμάς τώρα, μένει να αποτελειώσουμε το έργο που ο Καμμένος άρχισε...

Να βγούμε στους δρόμους και να τους βάλουμε τους φασίστες εκεί που τους αξίζει...

Μήπως, τελικά, ο Καμμένος αδικείται στη Νέα Δημοκρατία;



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Μποτίλια στο Πέλαγος15 Νοεμβρίου 2011 στις 6:46 μ.μ.

    Άψογος, Εύγε!
    Πάνο κρατά γερά, μαζί σου μέχρις εσχάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ΝΑ που ο Καμμενος και ο Τσιπρας μπορουν μαζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φυγε απο την φιδοφωλια κ.Καμμενε και ΙΣΩΣ ο λαος "ξεχαση" οτι ησουν μερος του κακου.
    Δεν μπορω αληθεια να καταλαβω τι κανεις με τους προδοτες στο μαντρι της νδ και στην κατοχικη-παρανομη βουλη.
    Δεν χρειαζεσαι βουλευτικη ασυλια,αν εισαι καθαρος,διοτι εχεις την λαϊκη ασυλια.Παραταξου διπλα μας και μην φοβασε ΤΙΠΟΤΑ.
    Ξερεις πολυ καλα οτι σε λιγο ΟΛΟΙ αυτοι οι γραικυλοι θα παρακαλουν για την αθλια ζωη τους.Τι κανεις λοιπον εκει μεσα και λες λες λες.Αφου δεν ακουνε δεν βλεπουν δεν καταλαβαινουν οτι το μονο μελλον μπροστα τους ειναι σκοτεινο.Οι πιο τυχεροι σε κλουβια,οι αλλοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O κύριος Καμμένος το παίζει εθνοσωτήρας εκ του ασφαλούς.....θα ήθελα να τον δω να μιλάει τετ α τετ με την τρόικα και να προτείνει λύσεις και όχι λαϊκίστικα συνθήματα....όταν γινόταν το μεγάλο πάρτυ με τα σκάνδαλα που ήταν ο εθνικά ευαίσθητος κ. Καμμένος....δεν ήξερε τότε δεν έβλεπε; τώρα ξύπνησε; Χορτάσαμε από τέτοιου είδους υποκρισίες...και ανευθυνότητες και λαικισμούς....Δυστυχώς την Ελλάδα δεν την αγάπησε κανείς...αν την αγαπούσαμε δεν θα την φτάναμε εδώ που την φτάσαμε και είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι γι΄αυτό άλλοι με τις επιλογές και άλλοι με τις πράξεις τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιζουν καλα το παιγνιδι οι τσοπανηδες.
    Τα προβατα ακομη τους εμπιστευονται.
    Ο αλλος λεει οτι ο Καμμενος με τον Τσιπρα! μαζι, θα σωσουν την Ελλαδα!
    Ποιος;ο Τσιπρας. Που οποιον δολοφονο καλως οριζαν, στις αυλες μας(οχι στις δικες τους) οι δεξιοι,αυτος και τα απλυτα ανθελληνικα σκουπιδια του,τα προστατευαν.
    Ημαρτον Κυριε!
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ.Ξυπνατε γιατι ο καθε Καμμενος,εχει τα κουμαντα του και δεν θα τον δουμε τουμπανιασμενο απο πεινα στους δρομους.
    Ο Καμμενος λεει,οτι δεν πουλαει την Πατριδα του, αλλα ο προδοτης, Σαμαρας, φιλος του και αγαπητος του!!!! Τον σεβεται τον εκτιμα και τον προσκυναει,τον τεμπελη και ανεργο προδοτη, σαν αργηγο του. Το δε γαλαζιο μαντρι ειναι το σπιτι του....!!!
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]