Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Απειλές κατά του σημαιοφόρου της Ευελπίδων, επειδή επέμενε να παρελάσει!!! (video)


  • Ο σημαιοφόρος της Ευελπίδων απαιτούσε να παρελάσει για τους Έλληνες πολίτες
  • "Εκτελούμε εντολές" ομολόγησε ο στρατιωτικός υπεύθυνος του αγήματος της Ευελπίδων, ξεγυμνώνοντας την μικρότητα της πολιτικής ηγεσίας
  • Μαθήματα ήθους και χρέους προς την πατρίδα παρέδωσε η Σχολή Ευελπίδων στην Θεσσαλονίκη
Τα όσα διαδραματίστηκαν στο παρασκήνιο της ακύρωσης της στρατιωτικής παρέλασης στην Θεσσαλονίκη, είναι γνωστά σε πολύ λίγους. Η αναφορά μας γίνεται στην επιμονή της Σχολής Ευελπίδων να παρελάσει. Και αυτή η επιμονή έφτασε σε τέτοιο σημείο που τόσο ο αρχηγός του αγήματος της Ευελπίδων, όσο και ο σημαιοφόρος, απειλήθηκαν με αποπομπή από το στράτευμα.

Ήταν πραγματικά συγκινητικό, για όσους είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν αυτούς τους νέους, να ανθίστανται στην κυβερνητική διαταγή να αποχωρήσουν και να μην παρελάσουν. Ο σημαιοφόρος, μάλιστα, τεταρτοετής Εύελπις ήταν σαφέστατος λέγοντας προς τον ανώτερό του: «Ήρθαμε εδώ για να παρελάσουμε, για να τιμήσουμε τους νεκρούς ήρωες. Δεν αποχωρούμε. Θα παρελάσουμε»… Ακόμη και όταν απειλήθηκε με αποπομπή από την Σχολή, επέμενε λέγοντας: «δεν με ενδιαφέρει, διώξτε με, εγώ θα παρελάσω»…

Με αποπομπή από το στράτευμα απειλήθηκε και ο υπεύθυνος του αγήματος της Ευελπίδων και μόνο στο ηθικό αυτό δίλημμα (συμπαράστασης στον ανώτερό τους) υποχώρησαν οι Ευέλπιδες και δεν παρέλασαν και αποχώρησαν συντεταγμένα από τον χώρο αναμονής. Πριν από αυτό όμως, με Ελληνικό ήθος και με την δύναμη της ψυχής τους τραγούδησαν το απαγορευμένο «Μακεδονία Ξακουστή». Να θυμίσουμε πως σε προηγούμενα έτη υπήρξαν και ποινές κατά Ευελπίδων που «τόλμησαν» να τραγουδήσουν την «Μακεδονία»…

Αυτή η κυβέρνηση, τολμά να απειλεί τους καλύτερους νέους μας, προκειμένου να… ακυρώσει την τιμή προς τους ήρωες προγόνους, προκειμένου να αμαυρώσει μία εθνική επέτειο και προκειμένου να επιβάλει τον εθνομηδενισμό της…

Θαυμάστε το Ελληνικό ήθος, που τόσους αγώνες έχουν δώσει οι νέο-πατριώτες να εξαφανίσουν… Πολλοί παρευρισκόμενοι δάκρυσαν και ένιωσαν εκείνο το δέος που οι ανίκανοι πολιτικοί βρωμίζουν με την παρουσία τους… Μαρτυρίες πολιτών αναφέρουν πως τόσο ο διοικητής της Σχολής Ευελπίδων, όσο και αρκετοί Ευέλπιδες δάκρυσαν… για την πατρίδα και το χρέος τους, ενώ κάποιοι άλλοι ένιωθαν άβολα και αποχωρούσαν με «βαρυσήμαντες» δηλώσεις από την τιμή που οφείλουν, επικαλούμενοι το… παρελθόν τους! Άλλωστε, δεν είχαν τίποτε απολύτως να επικαλεστούν από το τραγικό τους παρόν… απέναντι στην ψυχή των Ευέλπιδων, που είναι γεμάτη Ελλάδα...



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

35 σχόλια :

  1. εμ βεβαια ποιος αλλος θα απειλούσε τον Αρχηγό της Σχολής Ευελπίδων?Ο γνωστός Άλκης , αυτός που είναι τσάτσος του συστήματος κ οι μεταθέσεις του είναι μετρημένες κ συγκεκριμένες!!! μόνο να τρομοκρατεί τους κατωτέρους του ξέρει κ να τους εκμεταλλεύεται για ιδίο όφελος!! ΡΕ ΟΥΣΤ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κανατε κατι που θα το θυμαστε σε ολη σας τη ζωη.σας ζηλευω παληκαρια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ σωστά τα γράφετε αλλά..

    1. δεν ακούγεται πουθενά στο βίντεο το σκηνικό που αρνείται να εκτελέσει τη εν λόγω διαταγή να αποχωρήσει ή ότι άλλο γράφετε στο πόστ σας. αν δεν σκοπεύετε να ανεβάσετε σχετικό βίντεο με αυτά, οι αναγνώστες θα πρέπει να εμπιστευθούν το αληθές,καλοπροαίρετο και ειλικρινές των αναγραφόμενών σας.

    2. ο αρχηγός της σχολής είναι εξαιρετικά δύσκολο εώς αδύνατο να αποπεμφθεί. αν θέλετε, ανεβάστε να το δούν όλοι το απόσπασμα του οργανισμού λειτουργίας της σχολής (που είναι και ΣΚ, στρατιωτικός κανονισμός, δηλαδή νόμος ψηφισμένος από τη βουλή)που αναφέρει σχετικά για αυτή την περίπτωση. οπότε ναι μέν γενναία η ιδεολογία του αρχηγού αλλά μιλούσε και από θέση ισχύος. αρχηγός σχολής ΔΕΝ αποπέμπεται. ειδικά όταν συντρέχουν τέτοιοι λόγοι και ακόμα πιο ειδικά όταν τυγχάνει αρχηγός έτους για 4 συνεχόμενα χρόνια. θα έπρεπε όμως να ελεγχθεί πειθαρχικά για την "απειθαρχία" του, κι αυτή θα ήταν μια ποινή που περήφανα θα είχε στο φάκελό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα ξεκινήσω από το δεύτερο. Δεν απειλήθηκε ο διοικητής της σχολής με αποπομπή, αλλά ο υπεύθυνος του αγήματος.
    όσον αφορά το πρώτο, επειδή ήμουν αυτήκοος μάρτυρας, μαζί με γονείς Εύελπι, ίσως να μην σας αρκεί. Σε κάποια στιγμή προς το τέλος του βίντεο, διακρίνεται η εξάδα της σημαίας και κάποιοι που έχουν συγκεντρωθεί εκεί. Σε αυτό το σημείο έγινε και η συζήτηση με τον σημαιοφόρο.
    Αν δεν με πιστεύετε, ψάξτε να βρείτε έναν Εύελπι του αγήματος να σας διαβεβαιώσει για το αληθές. Μάλιστα, η στάση του "αρχηγού" όπως αποκαλούν τον σημαιοφόρο, ικανοποίησε πλήρως τους υπόλοιπους Ευέλπιδες. Και για να τα γράφω, κάτι ξέρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ...ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ..ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ...ΚΕΡΒΕΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν είχαν έστω λίγη ευφυία (αλλά πού να βρεθεί σε τέτοιο καθεστώς) δεν θα έσπρωχναν τα πράγματα στα άκρα. Θα καταλήξουν να έχουν το τέλος που έχουν όλοι οι δικτάτορες. Γιαυτό από εδώ και μπρος το λιγότερο που έχουν να κάνουν είναι να πάψουν τις δημόσιες εμφανίσεις και τα φιρμάνια που προκαλούν και προσβάλλουν το εθνικό αίσθημα του λαού μας.

    Μπράβο στους Ευέλπιδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν καταλαβαίνουν ότι είναι και οι ίδιοι (οι κυβερνώντες) αναλώσιμοι. Ενδιαφέρον έχουν οι απόψεις του κ. Αϋφαντή εδώ:
    1) http://www.youtube.com/watch?v=OKBs73MzWFY&feature=related
    2) http://www.youtube.com/watch?v=6m8X-6GvzQg&feature=related
    3) http://www.youtube.com/watch?v=GtJnsWPNaSY&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα ήταν καλό αν όποιος έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει και να μας ενημερώσει για οποιαδήποτε ποινή επιβληθεί, αν επιβληθεί, στον αρχηγό η άλλον και από ποιόν επιβλήθηκε. Να γνωρίζουμε ικαι αναλόγως να δράσουμε όλοι μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ

    ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΕ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κι εγώ με τη σειρά μου θέλω να εκφράσω την ανησυχία μου για αυτά τα παληκάρια γιατί είναι άδικο να υποστούν οποιαδήποτε 'τιμωρία' απο το καθεστώς ΓΑΠ για αυτή τους την απειθαρχία. Κάπως πρέπει να μάθουμε έαν θα έχουν αποιδήποτε επίπτωση για αυτή τη τόσο γενναία στάση που κράτησαν. Να ενημερωθούμε για να πράξουμε αναλόγως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πὶστευα μὲχρι τὼρα ὸτι η σημερινὴ νεολαὶα δεν ὲχει τσαγανὸ(το ὲχουμε αυτὸ εμεὶς οι παληοσειρὲς),αλλὰ η Ευελπὶδων δεὶχνει το αντὶθετο.
    ῈΥΓΕ ΠΑΙΔΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΗΜΗΤΡΗΣ Π

    ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ. ΕΝΟΙΩΣΑ ΕΛΛΗΝΑΣ . ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΑΞΗ, ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η κυβέρνηση του πασοκ κυβερνάει με απειλές, εκβιασμούς και εκβιαστικά διλήμματα.
    Καμία έκπληξη λοιπόν η χρήση του εκβιασμού σαν «όπλο».
    Τα εκβιαστικά διλήμματα των πασόκων δεν «περνάνε» πλέον.
    Όταν σήμερα αναφέρθηκε σε κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας πως με δικαιολογίες το κούρεμα, (+ την μείωση των εισφορών και τα επιδόματα ανεργείας) το πασοκ θα προχωρήσει άμεσα στο δραστικό κόψιμο των συντάξεων μέσω της νέας δανειακής σύμβασης, πανικοβλημένοι ο παρουσιαστής και ο πασόκος αναφώνησαν «και τι θέλετε να πτωχεύσουμε;».

    Τα καραμελοκλισέ του πασοκ είναι «δουλεμένα» στις ενδοκομματικές συνεδριάσεις των βουλευτών και των υπουργών του πασοκ αλλά πλέον έχουν παλιώσει και έχουμε βαρεθεί να τα ακούμε.

    Τα καραμελοκλισέ είναι άλλη μια τακτική του πασοκ είναι η ψευδής αναφορά στοιχείων του παρελθόντος ή στοιχείων με μισές αλήθειες ενώ όταν στριμώχνονται πετάνε εκβιαστικά διλήμματα π.χ. «και τι θέλετε να πτωχεύσουμε;»
    και ειρωνείες π.χ. εσείς τι θα κάνατε;

    Μια άλλη μέθοδος προπαγανδιστικής υποβολής υποσυνείδητων μηνυμάτων είναι το «μαζί τα φάγαμε».
    Τα λαμογιοκάναλα παπαγαλίζουν τα κυβερνητικά ανακοινωθέντα περί «μαϊμού» συντάξεων εφαρμόζοντας προπαγανδιστικά την συλλογική ευθύνη και το «μαζί τα φάγαμε».
    Το πέταγμα λάσπης στους συνταξιούχους χαρακτηρίζοντάς τους σαν κλέφτες περνάει προπαγανδιστικά υποσυνείδητα μηνύματα - επιχειρήματα για τον συλλήβδην χαρακτηρισμό των συνταξιούχων ως κλεφτών.
    Έχουν ξεκινήσει την προπαγάνδα εφαρμόζοντας όλες τις μεθόδους (την σπίλωση στοχευμέμων ομάδων, τα ολοφάνερα ψέματα, την αποσιώπηση, την παραπλάνηση, την υπερπληροφόρηση με άχρηστες πληροφορίες)

    «Οι κλέφτες των ταμείων» θα είναι το «αναισθητικό».
    Το «αντιπαραγωγικό βάρος» των συνταξιούχων για τον προϋπολογισμό όμως είναι το βαθύτερο αίτιο στην «μάχη» που δίνουν οι νεοταξίτες προδότες για την εξαθλίωσή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θα τους κλάσουν τ'αρχιδια,όπως θα σχολίαζε ο Καραϊσκάκης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ήμουν εκεί. Χειροκρότησα, τραγούδησα, βούρκωσα.Εγώ και εκατοντάδες πολίτες της Θεσσαλονίκης που είχαν περικυκλώσει το σώμα των Ευέλπιδων. Επιτέλους μετά από τρείς μέρες αναφέρεται το ΚΟΡΥΦΑΙΟ γεγονός της Θεσσαλονίκης.ΑΞΙΟΙ οι Ευέλπιδες .Όποιος τολμίσει και αγγίξει έστω και μία τρίχα από αυτούς θα ανοίξει τον ασκό του αιόλου της λαικής οργής.

    ΑΞΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητέ Κωνσταντίνε, δεν είναι ακριβώς έτσι...
    "Αυτή η κυβέρνηση, ΔΕΝ τολμά ΑΠΛΩΣ να απειλεί τους καλύτερους νέους μας, προκειμένου να… ακυρώσει" κτλ...
    Αυτή η κυβέρνηση τόλμησε τη ΔΙΑΛΥΣΗ της Χώρας και απειλεί να αφανίσει το Ελληνικό γένος και ΕΘΝΟΣ...!!!
    Ας ξυπνήσουμε επιτέλους και ας ζητήσουμε τα αυτονόητα.....
    Έπρεπε να υπάρχουν παντού πανό με το εξής σύνθημα:
    1)Οι στρατοί όλων τών Χωρών του κόσμου (βάσει συντάγματος και όρκου) οφείλουν να υπερασπίζονται τους λαούς τους και τα σύνορα, και όχι τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ....
    2)Ο στρατός οφείλει να υπερασπίζεται το σύνταγμα της Χώρας, που έχει κατακρεουργηθεί από τους πολιτικούς ΠΡΟΔΟΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Θεός να σας έχει καλά αδέρφια μου..είναι συγκινητικό και ανατριχιαστικό αυτό που κάνατε!!Εύγε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρε παιδιά κάτι δεν έχω καταλάβει στην όλη υπόθεση.
    Εσείς που τόσο ωραία τα λέτε εδώ (& αλλού) ποιόν
    ακριβώς υποστηρίζεται τελικά; "Είσαστε" με αυτούς
    που παρεμπόδισαν την παρέλαση, "είσαστε" με τους
    Ευέλπιδες που αντέδρασαν & ήθελαν να παρελάσουν,
    με ποιό μέρος "είσαστε" τέλος πάντων; Ρωτώ & απαντώ:
    "Μπεεεεεεε"... (ή αλλιώς, με όποιο σας πούνε...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Άκου προβατάκι (αφού αυτή τη γλώσσα μιλάς...) ή προβοκατοράκο (την άλλη γλώσσα που χρησιμοποιείς. Εμείς είμαστε με τους Έλληνες. Και αν δεν κατάλαβες οι Έλληνες θέλανε την παρέλαση. Αυτοί που δεν την θέλανε, αποχώρησαν. Το κατάλαβες ή το θέλες και ζωγραφιστό. Άντε γιατί πολλά μας τα κάνατε όλοι οι πρώην σακουλάδες που τώρα μάθατε και την δουλειά με το πληκτρολόγιο. Πήγαινε παρα πέρα... κάνε καμιά ΕΔΕ, μπλέξε με τα συνδικαλιστικά σου και οργάνωσε την επόμενη ημέρα σου (πάλι ξέρεις εσύ τι σου λέω). Το ιστολόγιο αυτό καταθέτει κάτι. Εσύ προσπαθείς να το γυρίσεις αλλού. Κατανοητό. Πρέπει να βγάλεις μεροκάματο. Αλλά σταμάτα να το βγάζεις σε βάρος των Ελλήνων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κωνσταντίνε, μην χαλιέσαι παλικάρι μου. Τους έτσουξε. Και πολύ μάλιστα. Αυτή η παρέλαση που έγινε για τους Έλληνες και δεν έγινε για τους άλλους, είναι η απόδειξη πως τόσες δεκαετίες πλύσης εγκεφάλου δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Ακόμη και σε αυτό ήταν άχρηστοι. Όσο για τον "περιφερόμενο", μην σκοτίζεσαι. Αφου ήρθε εδώ, σημαίνει πως είσαι σε καλό δρόμο. Οι Έλληνες είμαστε μαζί. Αυτός και το συνάφι του, έχουν διαλέξει να είναι απέναντί μας. Η πλάκα - δυσάρεστο είναι πως αργότερα θα επικαλούνται τους αγώνες που έδωσαν για να πέσει η χούντα του Παπανδρέου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. μπε και στο μαντρί σου άχρηστε. καρφώνεσαι πως είσαι προβοκατοράκος. Είσαι κι εσύ στους 100 της πλατείας Συντάγματος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ήμουν εκεί εκείνη τη στιγμή. η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ιδιαίτερη. γονείς και παιδιά έκλαιγαν. άλλοι έδειχναν την περηφάνια τους για αυτά τα παιδιά φωνάζοντας για να τους ενθαρρύνουν. εγώ είχα ανατριχιάσει ολόκληρος. ο σημαιοφόρος έκλαιγε στην αγκαλιά του πατέρα του. γιατί ακόμα και οι πιο σκληροί λυγίζουν. μπράβο στα παλικάρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σας γραφει μια μανα που ειδε ξαφνικα μπροστα της το παιδι της να ανδρωνεται, να αποκτα πυγμη, να ορθωνει το αναστημα του για να υπερασπιστει θεσμους και αξιες που εμεις οι νεοελληνες ειχαμε ξεχασει.Ειμαι περηφανη οχι μονο για το δικο μου παλικαρι αλλα και για ολα τα παιδια που ηταν εκει και διεκδικησαν το αυτονοητο.Να αποδοσουν φορο τιμης σε ολους αυτους που θυσιαστηκαν για το εθνος μας.Μπραβο Ευελπιδες μας δωσατε ενα μαθημα ηθους και αξιοπρεπειας. ΜΑΡΙΑ Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ξέρεις τι μου θυμίζεις ρε "φίλε"; Την Ιερά Εξέταση.
    Όποιος διαφωνεί μαζί σου είναι προβοκάτορας & βαλτός
    & πρέπει να "καεί". Όχι ότι διαφώνησα με κανέναν
    δηλαδή, μια εύλογη απορία εξέφρασα & μου την λύσατε
    πάραυτα. Δεν ήξερα σε ποιόν χώρο "κινείται" αυτό
    το ιστολόγιο αλλά οκ, κατάλαβα. Σας αφήνω & καλή
    συνέχεια σε ό,τι κάνετε.
    Άντε & καλή λευτεριά, επαναστάτες του καναπέους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εύγε στους νέους που αποτελούν το μέλλον της πατρίδας μας. Ξεσκέπασαν τη βρωμιά των "αγωνιστών" που αυτοαποκαλούνται "ήρωες" και ξεχνούν ότι ο σεβασμός κερδίζεται και όποιος θέλει να αποκαλείται "αγωνιστής" δεν ζητά 1000 ευρώ τη μέρα για να εξαργυρώσει την προσφορά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. οσο μεγαλώνουν τα γαλόνια μικραίνουν τα αρχιδια. ψοφο στους ανθέλληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Φιλάρα, το ιστολόγιο κινείται μιά χαρά, αφού δημοσιεύει σχόλια σαν το δικό σου. Αν εσύ κινείσαι σε χώρους και αποχωρητήρια είναι δικό σου θέμα. Κωνσταντίνε, μην τσιμπάς. Απλά στεναχωρήθηκε που καρφώθηκε και είπε να την κάνει με ευπρέπεια. Άντε μωρέ σακκουλάδες που ξυπνήσατε μία των ημερών και την είδατε 007... άντε σα κει κι ακόμα παραπέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΜΠΡΑΒΟ!!!ΕΥΓΕ!!!Σας συγχαιρω όλους απτα βαθη της ψυχής μου,μα κυρίως τον ΑΞΙΟ αρχηγό σας που αν και μικρός στην ηλικία ήταν ΜΕΓΑΛΟΣ σε ανδρεια!!!ΠΑΝΑΞΙΟΣ!Χαιρομαι πολύ που εχω αιμα μου στην Ευελπίδων,που φυλατει ακομα Θερμοπυλες!ΜΑ ότι σας επιβάλλουν θα το μαθουμε,ναναι σιγουροι!Μη φοβαστε!Συγχαρητηρια σολους σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Είπαμε ...πόρτα-πόρτα τα τουρκο-πασόκια καιεδώ και στο εξωτερικό........για όσους νομίζουν ότι την γλύτωσαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. μπραβο παλικαρια,χιλια μπραβο..αυτο που κανατε θ τ θυμομαστε για παντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Συνγκινήσατε με τη σταση σας όλη την Ελλάδα. Τελικά υπάρχει ακόμα ελπίδα... οι Ευέλπιδες το έδειξαν.
    χίλια μπράβο παιδιά της Ελλάδας.Εκφράσατε την συνείδηση του Ελληνικού λαού, απέναντι στα ανδρείκελα της πολιτικής του ηγεσίας...Μπράβο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Οι πολίτες δεν ήταν κατά της παρέλασης και των συμμετεχόντων σε αυτή.
    Κατά των "τιμώμενων" προσώπων στην παρέλαση ήταν.
    Τώρα αυτά τα "τιμώμενα" πρόσωπα επέλεξαν την ροχάλα προς το πρόσωπο τους και μόνο, να την εμφανίζουν δήθεν ως ροχάλα στους δημοκρατικούς θεσμούς.
    Έτσι τους βολεύει αλλά απέχει μακράν από την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΕΥΓΕ ΜΕΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΝΟΙΩΣΩ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τι να πω ρε παιδια.........Παντα ουτε το ενα μας αρρεσει ουτε το αλλο....νομιζω οτι εχουμε χασει την μπάλα...καλο θα ηταν παντως νομιζω,,για κάθε τι που το βλέπουμε στραβό και λάθος ή αν δεν μας αρέσει κατι να ,αντιπροτείνουμε κατι αλλο σωστότερο αλλα και δυνατό να πραγματοποιηθεί..Ετσι, νομιζω παλι ,θα σκεφτόμαστε λογικότερα δεν θα λέμε αρλούμπες και θα μπορέσουμε και εμείς να συνησφέρουμε στην πατρίδα...Οι πιο πολοι μαλλον θα με παραξηγησετε αλλα σκεφτειτε και λιγο... Δημήτρης Θεσσαλονικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ωραια η ενημερωση,διασκεδαστικος ο εγκαθετος,ας μη στενοχωριουντε τα παλληκαρια της Ευελπιδων,μια παρελαση ητανε.Το νου μας να τα βοηθησουμε στη προελαση.Εκει θα φανει ποιος ειναι τι.νικος 108 σειρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]