Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ανοιχτή επιστολή στον Χάρρυ Κλυνν


Κύριε Κλύνν,

είστε από τους ελαχίστους επωνύμους πού λένε τα πράγματα με το όνομα τους. Ίσως να αποτελεί ειρωνία το γεγονός ότι ο πιο ταλαντούχος ΚΩΜΙΚΟΣ της χώρας περιγράφει όσο κανείς άλλος την ΤΡΑΓΙΚΗ κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει. Όλοι οι 'αγωνιστές' και 'επαναστάτες' πού τόσα χρόνια είχαμε 'λουστεί' και οι οποίοι μας πουλούσαν αγάπη και φούμαρα για την πατρίδα είναι εξαφανισμένοι, μερικοί μάλιστα είναι και υποστηριχτές αυτής της δοσίλογης και προδοτικής κυβερνήσεως (νταλάρας, σαββόπουλος, κλπ).

Εκατομμύρια Ελλήνων περιμένουμε το σύνθημα, εκατομμύρια Ελλήνων περιμένουμε κάποιος να ανάψει το φυτίλι της βόμβας πού θα ανατινάξει από τα θεμέλια αυτό το σαθρό κομματικό σύστημα και θα στείλει στο Γουδή όλους τους δοσιλόγους και πουλημένους πολιτικούς.

Η κυβέρνηση μας έχει πουλήσει και προδόσει προ πολλού επιβάλλοντας τις δικτατορικές τις αποφάσεις μέσω βίας και καταστολής, η αντιπολίτευση και ειδικά η αξιωματική αντιπολίτευση σφυρίζει αδιάφορα, τα συνδικάτα και η δικαστική εξουσία εκτελούν τις εντολές της κυβερνήσεως, η εκκλησία είναι προκλητικά απούσα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι μία άθλια μαριονέτα πού λαμβάνει ετήσιο μισθό 350,000 ευρώ ενώ τα ΜΜΕ εκτελούν πειθήνια τον προπαγανδιστικό τους ρόλο.

Κι ύστερα απορούμε γιατί οι Έλληνες δεν ξεσηκώνονται; Πώς; Ο καθένας μόνος του; Αφού είμαστε προδομένοι από παντού! To καλοκαίρι έγινε μία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα προσπάθεια μέσω των 'αγανακτισμένων' , αλλά σύντομα το σύστημα την διέλυσε και την εξαφάνισε.

Κανονικά θα έπρεπε ΟΛΑ τα κόμματα της αντιπολιτεύσεως να οργανώσουν μία συγκέντρωση όπου θα καλούσαν όλους τους Έλληνες να διαδηλώσουν μέχρι να πέσει αυτή η χούντα πού μας καταδυναστεύει. Θα έπρεπε όλα τα συνδικάτα να κυρήξουν συνεχομένη γενική απεργία μέχρι να πέσουν τα ανδρείκελα πού μας κυβερνούν. Και οι δύο αυτές υποθέσεις αποτελούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας αφού απλούστατα είμαστε προδομένοι από παντού.

Ας είστε λοιπόν εσείς πού θα κάνετε την αρχή. Ο τρόπος είναι πολύ απλός. Μία συναυλία αρκεί! Μία συναυλία όπου θα μετέχουν όσοι σαν κι εσάς έχουν εκφραστεί ανοιχτά εναντίον αυτής της κατοχικής κυβερνήσεως, όπως ο Γιάννης Κότσιρας, ο Γιάννης Μηλιώκας, ο Βασίλης Λέκκας, ο Δημήτρης Ιατρόπουλος, ο Νίκος Καλογερόπουλος και άλλοι.

Μία συναυλία πού θα λάβει μέρος στο Ολυμπιακό Στάδιο όπου από πριν θα γνωρίζουμε ότι μετά το πέρας αυτής θα κατηφορίσουμε όλοι για να περικυκλώσουμε την Βουλή και να τους στείλουμε στον αγύριστο. Η συναυλία θα αποτελέσει την αρχή του χειμάρρου πού θα τους πνίξει αφού στο πλήθος πού θα ξεκινήσει από το Ολυμπιακό Στάδιο θα προστίθεται συνέχεια κόσμος μέχρι να φτάσουμε έξω από την Βουλή. Εκείνο το βράδυ όλοι οι δρόμοι θα οδηγούν στο Σύνταγμα! Εκείνο το βράδυ κανείς Έλληνας δεν θα μείνει στο σπίτι του και κανείς δεν θα επιστρέψει στο σπίτι του μέχρι να καταρρεύσει η κυβέρνηση των δοσιλόγων.

Ίσως τελικά στην μουσική να κρύβεται και η σωτηρία μας. Εξάλλου, μέσω των τραγουδιών ανέκαθεν εμείς οι Έλληνες αντλούσαμε δύναμη για να δώσουμε τους αγώνες μας και μέσω αυτής κρατήσαμε ζωντανή μέχρι σήμερα την παράδοση μας, παράδοση πού έχουν λυσσάξει αυτά τα αντρείκελα να μας σβήσουν άπαξ δια παντός.

Μερικές φορές όταν τα πράγματα φαίνονται δύσκολα, η λύση είναι πολύ απλή.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]