Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα "σέρνει" στον Σαμαρά ο Χάρρυ Κλυνν


Είναι γνωστό ότι όπου βρεθεί και όπου σταθεί ο Χάρρυ Κλυνν, περνά «γενεές δεκατέσσερις» τον Γιώργο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ.

Όμως μετά την συναίνεση στο νομοσχέδιο της Άννας Διαμαντοπούλου, ο ταλαντούχος δημιουργός έγραψε πολύ καυστικά σχόλια στον λογαριασμό του στο twitter:

«Αντώνη Σαμαρά, η κατάρρευση του Καραμανλή και της ΝΔ ουσιαστικά άρχισε με τα τερτίπια της Μαριέττας Γιαννάκου σε σχέση με εκείνο το σχολικό βιβλίο ιστορίας «περί συνωστισμού» της κυρίας Ρεπούση…

Το κατ΄αρχήν «ναι» στο νομοσχέδιο της Διαμαντοπούλου ήταν δική σου επιλογή ή σας ξέφυγε, που δεν το πιστεύω για ένα κόμμα με «σιδερένια γραμμή»…

Θα μου πεις όλα παίζουν στην πολιτική.

Συμφωνώ, τελικά, όλα παίζουν… Και η «συναίνεση» και η «κωλοτούμπα»…»



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. η ΑΝΕΠΑΡΚΙΑ της κοινης & αταλαντευτης ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ..λειτουργει οπως η μικρη τρυπα στο πουλοβερ..απ"οπου ξεκινα το ξειλωμα του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]