Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Φάκελος Κύπρου (video)


Τα απόρρητα έγγραφα, οι μαρτυρίες των πρωταγωνιστών

Στις 20 Ιουλίου του 1974 οι Τούρκοι έκαναν απόβαση στην Κύπρο. Σήμερα όλα τα στοιχεία μάλλον αποδεικνύουν πως απλώς αποβιβάστηκαν. Οι ελληνικές δυνάμεις κυνηγούσαν να σκοτώσουν τον Μακάριο στην Πάφο, την ώρα που τα τουρκικά αποβατικά χωρίς αντίσταση έβγαιναν στην Κερύνεια.

Το πραξικόπημα στην Κύπρο, άνοιξε πολιτικά και στρατιωτικά την κερκόπορτα στους Τούρκους. Οι προφάσεις για έναν αγώνα που θα οδηγούσε σε μια Κυπρο ελληνική και όχι Μακαριακή, μία βδομάδα μετά το πραξικόπημα, εξανεμίστηκαν πάνω στη φωτιά του πολέμου.

Προδοσία, ανοησία ή μια παγίδα στην οποία μαζί με τα «ποντίκια» της φιλοδοξίας έπεσε και ολόκληρη η Κύπρος και η Ελλάδα;

Τι έγινε στην Κύπρο στο πραξικόπημα και στην τουρκική εισβολή;

Η κρυφή ατζέντα του Χένρι Κίσινγκερ και τα σχέδια των Αμερικανών.

Πόσο ήρωες ήταν αυτοί που διεκδίκησαν αργότερα τα μετάλλια και τις δάφνες από τα πεδία των μαχών που εγκατέλειψαν;

Το «Κουτί της Πανδώρας» ανοίγει τον Φάκελο της Κύπρου.




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Μαζική εξόρμηση στην Ελλάδα της καρδιάς – Αυτό το καλοκαίρι ξαναψηφίζουμε Ελλάδα.

    O οικονομικός διασυρμός της Ελλάδος έχει δώσει την αφορμή στους διάφορους καλοθελητές να εξαπολύσουν ένα πολυδιάστατο κύμα εξευτελισμού κατά της αξιοπρέπειας μας σαν έθνος. Οι ανόητες έως εγκληματικές ενέργειες ορισμένων έχουν καταδικάσει ένα περήφανο λαό στην δίνη των εξοντωτικών μέτρων της ΤΡΌΙΚΑΣ που επιδράμει πλέον κατά των συνελλήνων μας ανενόχλητη. Ο Ελληνισμός εκτός συνόρων δεν πρέπει να μείνει απαθής γιατί έφτασε η ώρα που πρέπει να λειτουργήσει σαν δεύτερος πνεύμονας της πατρίδος.

    Οι Κύπριοι έκαναν την αρχή και ψήφισαν Ελλάδα για το καλοκαίρι που μας πέρασε ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο στην στοχευμένη μαζικότητα αναχωρήσεων προς την Μητρόπολη από το νησί. Οφείλουν όλοι οι Έλληνες ανά το παγκόσμιο να πράξουν αναλόγως και παράλληλα σε πιο πολυμέτωπη μορφή να εντείνουν τις ενέργειες συμπαράστασης προς τους δοκιμαζόμενους Ελλαδίτες, δίνοντας τους έτσι ανάσες ζωής. Παράλληλα με την χειροτέρευση των μέτρων που πλήττουν τους αδελφούς μας αυξητική πρέπει να είναι και η ένταση της αλληλεγγύης μας προς τον Ελληνισμό που σφυροκοπείται.

    Ο κατακλυσμός της Ελλάδος από τους πανέλληνες πρέπει να θεωρείται καθήκον όλων και δεν πρέπει να μείνουμε μέχρι εκεί. Αυτή την χρονιά οι τεχνητές αναπνοές πρέπει να στοχεύουν απευθείας αυτούς που το έχουν πραγματική ανάγκη, τον απλό λαό μακρυά από τις ρουφήχτρες εξόδου χρημάτων από την χώρα. Φέτος στοχεύουμε 100% με την καρδιά μας στηρίζοντας Ελληνικά προϊόντα και την τοπική μικροεπιχείρηση αναλόγως προορισμού ώστε να γίνει πιο αποτελεσματική η συμπαράσταση μας.

    Η οικονομική εξόντωση των εν Ελλάδι αδελφών μας που αποτελούν το τελευταίο υγιή κομμάτι του σύγχρονου μας κράτους πρέπει να ανακοπεί. Η μαζική εξόρμηση στην Ελλάδα της καρδιάς μας και η ποιοτική επιλογή του τρόπου ζωής μας κατά την παραμονή μας εκεί θα είναι μια μικρή αλλά έμπρακτη προσπάθεια αναζωογόνησης των συμπατριωτών μας .Η Ελλάδα που διαβάσαμε και ακούσαμε λείπει σε όλους μας και η αλληλεγγύη είναι το μόνο μας όπλο για να σταθούμε εμπόδιο στην περαιτέρω προσβολή της εθνικής μας αξιοπρέπειας .

    Σχετική εικόνα http://imageshack.us/photo/my-images/814/40131003.jpg/

    Ωραίος Έλληνας
    Κύπρος, Λευκωσία
    Μάϊος 2011

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]