Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αποχώρησε το ΛΑΟΣ από την συζήτηση για τα υποβρύχια


Δεν πρόκειται να συμμετάσχει ο ΛΑ.Ο.Σ. στην συζήτηση αλλά και στην πιθανή σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση των υποβρυχίων. Αυτό, το ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, κύριος Γιώργος Καρατζαφέρης.

Προκαταρτική για όλους και για όλα (και για το ΚΥΣΕΑ) ζήτησε ο ΛΑ.Ο.Σ. και δια στόματος του κυρίου Καρατζαφέρη, δεν πρόκειται να συμπράξει σε καμία συγκάλυψη (όπως του Χρηματιστηρίου), επειδή επειθυμεί την ανάδειξη και όχι την απόκρυψη της αλήθειας. Στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ. αναφερόμενα στο συγκεκριμένο θέμα λένε χαρακτηριστικά πως η ηθική τους δεν τους επιτρέπει να συνεισφέρουν στην δημιουργία προσχηματικών πολιτικών ενεργειών και την ταυτόχρονη ουσιαστική "παράβλεψη" των κύριων ευθυνών από κάποιους που μόνο ως κύριοι δεν ενήργησαν.

Για συγκάλυψη όμως μίλησε και ο Πάνος Καμμένος, εάν τελικά γίνει η προανακριτική επιτροπή ασχολούμενη μόνο με το πρόσωπο του Άκη Τσοχατζόπουλου...



Την ίδια στιγμή, ο Άκης Τσοχατζόπουλος δηλώνει πως ο ίδιος είναι καθαρός και πως πρέπει να βρεθούν τα άλλα εμπλεκόμενα πρόσωπα, επαναλαμβάνοντας περίπου προγενέστερη δήλωσή του που αναφερόταν στο ΚΥΣΕΑ της τότε κυβέρνησης...





Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Μα γιατί ασχολείστε με τούτα τα λαμόγια τόσο πολύ; Δεν φτάνει που κατακλέβουν τον ελληνικό λαό, τους κάνετε και διαφήμηση από πάνω.

    Όχι μόνον το ΠΑΣΟΚ, αλλά η όλη δεσποτική κομματοκρατία στην Ελλάδα (ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΚΚΕ κλπ) μοιάζει με εκείνους τους τερμίτες που... "ληστεύουν" το υποκατάστημα της Κρατικής Τράπεζας της Ινδίας στην πολιτεία Ούταρ Πραντές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ αργα για δακρυα!
    Παρα πολυ αργα!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω παντως απο την εμπειρια μου ειμαι βεβαιος οτι σε λιγα χρονια ο Καρατζαφερης θα καταληξει στον Κορυδαλο!
    Αν ρωτησεις εναν εγκληματολογο ο πατερφαμιλιας του ΛΑΟΣ εχει το τελειο προφιλ ενος κοινου απατεωνα!
    Εχουν ακουστει και πολλα για τη διασυνδεση του με Αμερικανικες μυστικες υπηρεσιες οταν επι Ψυχρου πολεμου εκανε συχνα ταξιδακια στον Καναδα!
    Νομιζετε οτι ετσι τυχαια ο αμερικανοδουλος Μητσοτακης του εδωσε αδεια για λειτουργια τηλεοπτικου σταθμου στις αρχες ΄90?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΧ! ΑΥΤΗ Η ΜΑΝΤΑΜ ΟΡΤΑΝΣ!!! ΟΛΟ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ......-ΕΛΛΗΝΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]