Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι τορναδόροι και οι... κομπιναδόροι

  • Όταν ένα e-mail καταστρέφει ένα Χρηματιστήριο τότε κάτι πολύ άσχημο συμβαίνει ή κάτι πολύ άσχημο ξεσκεπάζεται…
Το σατανικό σχέδιο του ανθελληνικού παιχνιδιού των κερδοσκόπων, στην πρώτη φάση του, θα έχει δείξει τα πρώτα αποτελέσματα του στις αρχές Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στις 10 Ιουνίου. Είναι οι ημερομηνίες που θα πληρωθούν τα ασφαλιστήρια πιστωτικών κινδύνων (σχετική αναφορά - CDS – Credit Default Swaps). Από ότι υπολογίζεται 72 δις έχουν παιχθεί σε αυτή τη τραγωδία της εθνικής μας υπόστασης με την κατάρρευση της οικονομίας μας.

Η ανεπάρκεια της πολιτικής μας ηγεσίας και του οικονομικού επιτελείου της μας έχει φέρει σε απόγνωση. Ο φόβος μας έχει προκαλέσει σοκ (σχετική αναφορά). Οι Έλληνες πολίτες από την συνήθη "πολιτική του καφενείου" θήτευσαν στις "οικονομικές επιστήμες" των τηλεπαραθύρων των ΜΜΕδων. Η καθημερινότητα έγινε μία κόλαση... η αβεβαιότητα για το αύριο κυριαρχεί και μας θλίβει. Ζούμε σε ένα κακό εφιάλτη...

Ελπίζουμε ότι μετά το καλοκαίρι όλα να ΄χουν αλλάξει και δυστυχώς θα πρέπει να περιμένουμε το επόμενο χτύπημα. Οι κερδοσκόποι έχουν στρατηγική και έχουν βρει και τους κατάλληλους άπατρις επίορκους συνωμότες - συνεργάτες.

Για παράδειγμα διαβάζουμε για τη ζωή του John Davison Rockefeller: "Όπως αποδείχτηκε αργότερα μέσω της εταιρείας του είχε εξαγοράσει πολλούς δικαστές και πολιτικούς ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που τον κατηγορούσαν για υπερβολικά σκληρή μεταχείριση προς τους χιλιάδες εργαζομένους του..."

Όπως και για την οικογένεια Rothschild (σχετικά για οικογένεια) από τη μάχη του "Βαρερλό", τα δάνεια της επανάστασης του 1821, έως τη δημιουργία του κράτους του Ισραήλ (σχετικά στοιχεία).

Τελευταίο παράδειγμα, που μας αφορά άμεσα είναι η περίπτωση György Schwartz. Έχουν γραφτεί πάρα πολλά, στο διαδίκτυο υπάρχουν αρκετές ενδιαφέρουσες αναφορές "με τα έργα και τις ημέρες" του, τα περισσότερα και ίσως αυτά που θα έπρεπε να πληροφορηθεί ο μέσος πολίτης, ο οποίος δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο, δεν θα φτάσουν ποτέ σε αυτόν.

Η διαπλοκή των ΜΜΕδων στην Ελλάδα έχει χτίσει το απαγορευτικό τείχος του αίσχους της ενημέρωσης. Οι δημοσιογράφοι κατάντησαν υποχείρια ενός βρώμικου συστήματος αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης και ξέπεσαν σε ένα εφήμερο νιρβάνα αργυρώνητης και προδοτικής συναλλαγής με τη σιωπή τους (πολλοί και με την προπαγάνδα τους).

Αυτοί που τυχόν μιλάνε... τους απορρίπτει το σύστημα. Ευτυχώς υπάρχουν μερικοί και μας δίνουν κάποια στοιχεία που τα αναπαράγουμε στους ιστοχώρους μας...

Ο κ. Σόρος, λοιπόν, αυτός που γονάτισε το χρηματιστήριο στην Αγγλία και κέρδισε εκατομμύρια; Είναι αυτός που ως "αξιότιμος κύριος" (άραγε με ποια ιδιότητα) βρισκόταν στη Βουλή, προ ημερών, και συνομιλούσε με τον πρωθυπουργό και τον υπουργό οικονομικών.

Τι άλλο να γράψω τίμιε αναγνώστη μου;

Πολύ φοβάμαι ότι ελάχιστοι αναγνώστες μου θα έχουν φτάσει μέχρι εδώ που γράφω...

ΔΕΝ θα παραδώσω τα όπλα μου (εννοώ το πληκτρολόγιό μου)... έστω και για σένα που με διαβαζεις αξίζει αυτή η προσπάθεια της ενημέρωσης.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]