Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χάρρυ Κλυνν: Κρεμάλα σας αξίζει καθάρματα

Σερβάς Ντερούζ (ΤΡΟΪΚΑ):
«H Ελλάδα θα πρέπει να αντλήσει έσοδα 50 δισ. ευρώ από το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων έως το 2015»

Η κυβέρνηση έσπευσε να αντιδράσει και να χαρακτηρίσει «απαράδεκτη» τη συμπεριφορά των εκπροσώπων της τρόικας…
Ωστόσο, την ίδια στιγμή που οι εκπρόσωποι της τρόικας προκαλούσαν πανικό και αντιδράσεις στην κυβέρνηση με το «ξεπούλημα» της δημόσιας περιουσίας που πρότειναν, το υπουργείο Οικονομικών, με ανακοίνωσή έδινε στη δημοσιότητα το «επικαιροποιήμενο μνημόνιο», όπως αυτό προέκυψε από τις συζητήσεις και τη συμφωνία της κυβέρνησης με την τρόικα.
Στην ανακοίνωση του υπουργείου λοιπόν αναφέρεται ότι στο «επικαιροποιήμενο μνημόνιο» προβλέπονται έσοδα από τις αποκρατικοποιήσεις ύψους 50 δις ευρώ την περίοδο 2011- 2015, εκ των οποίων τα 15 δισ. ευρώ έως το 2012.
Επιπλέον από τις Βρυξέλλες, σύμφωνα με την Καθημερινή της Κυριακής, επισημαίνεται ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει συμφωνήσει στο θέμα των αποκρατικοποιήσεων ύψους 50 δις.
Τελικά μπορεί να θεωρείτε εμάς, αλλά εσείς είστε οι ΜΑΛΑΚΕΣ!!!
Τα σκουλήκια, οι «ξεπουλητάδες», οι εθνοπροδότες, οι Νενέκοι, οι Εφιάλτες, τα «τσόκαρα» της πολιτικής…
Ακούστε κι εσείς κότες 156άρηδες του «ναι σε όλα».
Τα ίδια σκατά είστε κι εσείς, ίδιοι κι όμοιοι με τον αρχιηλίθιο υπάλληλο του αιματοβαμμένου διεθνούς κεφαλαίου…
  • Ρε τσογλάνια του κερατά, ξεπουλάτε την Πατρίδα μας γιατί έτσι σας γουστάρει;
  • Ρε βρομερά πολιτικά ψοφίμια, στην Ευρώπη στήνουν δημοψηφίσματα για τα «τζαμιά» και τις «μπούρκες» κι εσείς «στη ζούλα» πάτε να ξεπουλήσετε την Ελλάδα;
  • Τα ποτάμια του αίματος που έχυσαν οι παππούδες και οι πατεράδες μας;
ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ… ΚΑΙ ΕΙΘΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΩΡΑ…

Χάρρυ Κλυνν

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

11 σχόλια :

  1. -ΣΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ, ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΑΜΕ ,ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΥΚΩΤΙ ,ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΙΚΡΑ, ΕΙΣΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΓΕΝΝΑΙΟΣ ,ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΛΕΣ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΓΟΥΡΙΔΑ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ......Ε! ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΚΑΘΑΡΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑΛΑΓΕ Ο ΜΠΕΚΡΟΥΛΙΑΚΑΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ.....ΕΞΟΡΙΑ ,ΕΔΩ ,ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΤΟΠΟ -ΚΑΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΛΕΧΡΙΤΗ, ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ. -ΠΙΠΙΝΑ -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μεχρι την παρασκευη,πιστευα οτι οι εκλογες ειναι η λυση στην προδοσια της χωρας.δυστυχως η λυση ειναι ο τιτλος του αρθρου.δυστυχως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξαιρετικό το άρθρο σας κ.Κλυνν.Νομίζω ότι δίνετε φωνή στο συλλογικό υποσυνείδητο των Ελλήνων,σε όλα αυτά που όλοι μας λίγο πολύ έχουμε σκεφτεί αλλά δεν τολμάμε να ψελλίσουμε,υπό τον φόβο των Ιουδαίων.Συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όπως το είπες Χάρρυ Κλύνν. Κρεμάλα στην πλατεία Συντάγματος όπου εύχομαι και εγώ μαζί με εσένα να μην αργήσει αυτή η ποθητή μέρα. Μαζί με αυτούς στην απέναντι σειρά οι ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ! Που παραπλανούν, προπαγανδίζουν και παραπληροφορούν τον ελληνικό λαό.Για ποιό χρέος μιλάμε? Το επαχθές? Το ανυπόστατο? Το ανύπαρκτο?
    Αυτό που έγινε ήταν πρόβα generale. Να δούν, να παρατηρήσουν, να βοίδοσκοπήσουν, να μελετήσουν αντιδράσεις. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ!ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ έτσι και ακουμπήσουν αυτά τα γεμάτα με αίμα χώματα.
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΑΛΗΤΕΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ(300)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑΣ (1) ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΩΡΕ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ, ΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΙΠΟΤΑ.
    ΚΡΕΜΑΛΑ, ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ "ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ" (Κολοκοτρώνης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα ΄πε όλα. Η επανάσταση δεν αργεί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δήλωση σοκ από Παπανδρέου: "Δεν θα απωλέσουμε βασικά στοιχεία της εθνικής μας κυριαρχίας"!!!

    Μάλλον γιά το Καστρί λαλεί... Τι άλλο να θεωρεί βασικό στοιχείο της εθνικής μας κυριαρχίας;

    Αλήθεια... Πόσο πάει το... Καστρί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΕΣ ΤΑ ΧΑΡΡΥ, ΜΗΠΩΣ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. pesta xarry poso dikio exeis... alla to thema einai oti o laos stin ellada menei sta logia ... stin teliki vlepo na pouliete i ellada mas na poulane kai emas olous kai emeis ton ypno toy dikaiou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γειά σου Χάρυ Κλυν Παλίκαρε!! Η Ποντιακή Ψυχή σου πάντα θα ειναι αγνή και τίμια! Ξέρεις όμως, κάνεις ένα λάθος. Στο Βυζάντιο , για να σε εκτελέσουνε, έπρεπε να έχεις <> τον Αυτοκράτορα!! Όχι Φίλε.. άναισθητικό μόνο σε Φίλους.. Το καθυστερημένο καθίκι που ακούει στο όνομα Τσολάκογλου πρέπει να πάει παλουκωμένο χωρίς αναισθητικό!! Αυτή η Μαϊμού δεν πρέπει να μας ξεφύγει απαλούκωτη.. Έτσι για να μην νομίζουν οι Μινέϊκο- τσόγλανοι ότι αυτοί είναι οι πονηροί και εμείς οι μακάκοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χειρότερη απ'όλους είναι η αριστερά, που αντί να σηκωθεί να φύγει από τη Βουλή των κλεπτών και των απατεώνων και να ξεκινήσει Γενική Απεργία, ΄κάθεται μέσα σ' αυτό το άντρο της ακολασίας όπως το καταντήσανε και στηρίζει-νομιμοποιεί τη κοινοβουλευτική χούντα παίζοντας το ρόλο της αντιπολίτευσης. Είτε δεν μπορεί είτε δεν θέλει αυτή κάνει προδοσία και όχι οι πασόκοι και νδίτες που έτσι κι' αλλιώς εξυπηρετούν τα συμφέροντα των αφεντικών τους, που τους διάλεξαν. Αλλά και εμείς οι Νεοέλληνες τόσο ραγιάδες πια, παντού έχουν ξεσηκωθεί και εμείς ακόμη μόκο. Νάσαι καλά ρε Χάρυ μπράβο σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]