Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κεφαλικός φόρος made by Giorgos


Η τελευταία απόφαση της κυβέρνησης της τρόικας, του Γιώργου Παπανδρέου και των τοκογλύφων, είναι κυριολεκτικά πέρα από κάθε φαντασία. Οι πολίτες της χώρας, μετατρέπονται πλέον ξεκάθαρα σε μηχανές είσπραξης χρημάτων, ενώ την ίδια στιγμή τους αφαιρούνται σωρηδόν δικαιώματα εργασίας, ασφάλισης, υγείας, παιδείας, καταβαραθρώνεται το βιοτικό τους επίπεδο και η ανασφάλεια γίνεται μόνιμος σύντροφός τους.
Τώρα που τα πιστόλια άρχισαν να βγαίνουν και να δείχνουν ξεκάθαρα πως σκοπεύουν κατά των ιδιοκτητών της χώρας, δηλαδή κατά των Ελλήνων πολιτών, η τραγική κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου αποδεικνύεται πως είναι μία μαριονέτα υλοποίησης άνομων σχεδίων κατά της Ελλάδας.
Κεφαλικός φόρος, λοιπόν, από τους ινστρούχτορες ανίκανους κυβερνώντες, που σε μία ύστατη προσπάθειά τους να υπηρετήσουν τις αντισυνταγματικές επιταγές του μνημονίου και των κατοχικών "δάνειων δυνάμεων", περνούν στην χωρίς ντροπή μετατροπή των Ελλήνων πολιτών σε "συσκευές" παραγωγής χρήματος υπέρ τρίτων!
Ο κεφαλικός αυτός φόρος, έρχεται να επιβαρύνει με την ίδια του την φορολογική ύπαρξη τον κάθε Έλληνα μικρο-επιχειρηματία, επειδή όταν περιχαρείς οι σημερινοί κυβερνώντες υπέγραφαν την κατοχή της χώρας από το μνημόνιο, την μετατροπή της σε αποικία και τους κατοίκους της σε δουλοπάροικους, δεν υπελόγιζαν πως ακόμη και τα απλά μαθηματικά δεν έβγαζαν το αποτέλεσμα που διαφήμιζαν οι κυβερνώντες και τα φερέφωνά τους μέσα από τα ΜΜΕ.
Έτσι, όταν κάποιος πολίτης δεν έχει εισοδήματα, θα πληρώνει 300 ευρώ φόρο, ενώ εάν τα εισοδήματά του είναι κάτω από 12.000 ευρώ, τότε θα πληρώνει 500 ευρώ φόρο.
Φόρος πάγιος. Δηλαδή φόρος αναπνοής, κυριολεκτικά!!!
Αναπνέεις; Πλήρωνε...!
Δεν έχει σημασία εάν δεν υπάρχουν εισοδήματα, αφού ο υπουργός οικονομικών και ο πρωθυπουργός θεωρούν ΚΛΕΦΤΕΣ όλους όσους δεν μπορούν να ζήσουν!!!
Βέβαια, επειδή αυτά τα σακατεμένα μυαλά, που κυβερνούν σήμερα τη χώρα, αγνοούν την δυστυχία που υπάρχει και που οι ίδιοι την έχουν εντείνει, τολμούν χωρίς να ντρέπονται να αποκαλούν κλέφτες εκείνους που επειδή δεν έκλεψαν ποτέ, δεν μπορούν σήμερα να ζήσουν ούτε αξιοπρεπώς...!
Αλλά, η λέξη αξιοπρέπεια είναι γνωστή μόνο σε αξιοπρεπείς και έντιμους. Η τελευταία κυβερνητική απόφαση δείχνει πως αυτή -ιδιαίτερα- η λέξη, είναι άγνωστη στους "διασώστες" της χώρας, που έχουν πάρει απόφαση να ξεπληρώσουν τα χρέη που οι ίδιοι δημιούργησαν (δεν είναι της ώρας να επαναλάβουμε τους τρόπους που το επέτυχαν αυτό) ακόμη και αν η χώρα μετατραπεί σε χώρο και οι πολίτες γίνουν σκλάβοι του χρέους της ανικανότητας, των νομίμων προμηθειών, των "δώρων" και των χορηγειών...
Με αυτό τον τρόπο σκέφτηκαν οι "διαννοητές" να διασώσουν την ελληνική επιχειρηματικότητα... Οι ίδιοι να δούμε πως θα... διασωθούν όταν έρθει η δική τους στιγμή να καταθέσουν προς τον Ελληνικό λαό...
Ο άλλος, από την Τυνησία πρόλαβε και έφυγε εγκαίρως. Μήπως το κυβερνητικό επιτελείο της σημερινής κυβέρνησης της Ελλάδας θα πρέπει να αρχίσει να βλέπει σοβαρά το σχέδιο διαφυγής; Η ώρα πλησιάζει γρήγορα. Όσοι προλάβουν να φύγουν θα είναι οι τυχεροί (αν και θα προσέχουν ακόμη και τη σκιά τους, οπουδήποτε στον κόσμο και αν "φιλοξενηθούν"), οι υπόλοιποι θα παίξουν στο Grand Finale τον ρόλο της Μαρίας Αντουανέτας...

Κωνσταντίνος
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Ο σφαγέας, ο χασάπης, ο Ηρώδης των Συνταξιούχων ονόματι Λοβέρδος, τα έχει βρει μπαστούνια με τους Φαρμακοποιούς. Νόμιζε ότι θα έπεφταν αμαχητί, όπως έσφαξε με συνοπτικές διαδικασίες τους συνταξιούχους. Το ίδιο ισχύει και με τους άλλους «τζάμπα μάγκες, υπουργούς» της μνημονιακής – κατοχικής κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, Καστανίδη και Ρέππα, με τους Δικηγόρους, Μηχανικούς και συμβολαιογράφους. . Το «κλειστό επάγγελμα» του βουλευτή, της οικογενειοκρατίας που μαζί με τις γκόμενές τους , εξουσιάζουν εδώ και 50 χρόνια την Ελλάδα με ψέματα και παραμύθια, πότε θα ανοίξει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμετικά ανθρωποειδή ήρθε η ώρα σας. Ούτε να φύγετε δεν θα προλάβετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είδαμε να ζητάνε τον λογαριασμό από τις τράπεζες που έπιναν το αίμα του αφελή κοσμάκη που δανειζόταν για να στήσει ένα μαγαζάκι με επιτόκια και όρους που πουθενά αλλού στην ΕΕ δεν υπήρχαν.

    Πραγματικά θα πρέπει να αρχίζουν να σκαρφίζονται μέσο διαφυγής.

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ἄν ἰσχύει κάτι τέτοιο τότε ὄντως πρόκειται περί ἀνατριχιαστικῆς εἴδησης. Ὑπάρχει διαθέσιμη ἡ πηγή, να δοῦμε τήν εἴδηση στίς λεπτομέρειες της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σχετικό δημοσίευμα:
    Έρχεται “κεφαλικός φόρος” στις “φτωχές” δηλώσεις
    http://www.capital.gr/tax/Article.aspx?id=1117398

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]