Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κάποτε σε μία χώρα της βορείου Αφρικής...


Ακούστε μια όμορφη ιστορία σε μία χώρα της βόρειας Αφρικής. Μία ιστορία που η συνέχειά της γράφεται στο δικό μας παρόν και στο μέλλον των παιδιών μας...
Κάποτε υπήρχε ένας καλός πρωθυπουργός ο οποίος αποφάσισε να κλέισει τις μεγάλες επιχειρήσεις της πατρίδας του και να μάθει τους ιθαγενείς να ζουν από το καλό κράτος με σοσιαλιστικό προφίλ.
Δέσμευσε το μέλλον των ιθαγενών και τους εξώθησε στο χρέος. Δημιουργώντας ένα τεράστιο παθογενές δημόσιο.
Σταδιακά μείωσε και τη παιδεία της χώρας μείωσε τη σκέψη και τη κρίση ενω ταυτόχρονα όλοι είχαν από όλα τα καλά, με δανεικά κρατικά λεφτά, καταφερνοντας έτσι να τους πιάσει αιχμάλωτους ψηφοφόρους για μια ζωή.
Όποιος μίλαγε με αγάπη για τη πατρίδα του έπρεπε να κυκλοφορεί δημόσια με ταμπέλες εθνικιστή , χουντικού και ακροδεξιού. Έτσι έπρεπε να γίνει για να μην ξυπνησει και σηκώσει κεφάλι ο ιθαγενής.
Χωρίς παιδεία και σκέψη αλλά με άπλετη ύλη που τους δινόταν χωρίς κόπο, ποιός ο λόγος να μην λατρέψουν το καλό τους πρωθυπουργό ως θεό.
Το τραγικότερο έιναι ότι μετά από 30 χρόνια οι ιθαγενείς απογοητευμένοι από τις επόμενες κυβερνήσεις που ήταν άχρηστες χωρίς ουσία και έργο, πίστεψαν και το γίο του που τους είπε ότι λεφτά υπάρχουν (ενώ υπήρχαν μερικά δις χρέη) και τον ξαναψήφισαν.
Σε ένα τέτοιο λαό δεν αξίζει λύτρωση και σωτηρία.
Αφού δεν παράγουν ούτε κάν σκέψη πως θα μπορέσουν να παράξουν οτιδήποτε;
Το πλέον τραγικό κρύβεται ακόμα πιο πίσω όταν αυτός ο ιθαγενής πρωθυπουργός είχε πάρει 100 εκατομύρια δολάρια δάνειο το 1974 από τοn Rοκφέλερ για να ακολουθήσει τη συγκεκριμένη πολιτική και να θεοποιηθεί....
Πολιτική καταστροφής μίας χώρας με ταυτόχρονη θεοποίηση του ιδίου.
Πέθανε κοντά 20 χρόνια τώρα αλλά ακόμα οι ιθαγενεις στα συνέδρια του κόμματος του φωνάζουν "ζεις εσυ μας οδηγέις"
και μέσα στο μύνημα τους υπάρχει μία μεγάλη αλήθεια.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΖΕΙ, ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ...

Αναγνώστης
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΛΛΑ, ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ,ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΜΕ ΤΙ ΚΑΘΑΡΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΩΜΙΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ,ΣΑΣ ΠΆΡΑΚΑΛΩ ,ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ,ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ? ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ Ο ΜΠΕΚΡΟΥΛΙΑΚΑΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ ...ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ? ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ, ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΌΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ,ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ,ΜΕ ΤΗΝ ...ΗΡΩΙΚΗ ΠΟΠΑΡΑ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΣΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΣΩ ΤΙΣ ΧΑΣΤΟΥΚΕΣ, ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ. ΕΤΣΙ ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΚΤΟΝΩΣΗ. Ε... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΠΙΘΕΣ[!!] ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ. -ΕΛΛΗΝΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι μας τον ξαναθυμησατε? Δέν μας φτανουν τα...αξια τεκνα του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]