Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Προετοιμάζουν απαγόρευση καλλιεργειών σε ιδιωτικούς κήπους

  • Ετοιμάζονται να απαγορεύσουν την καλλιέργεια οπωρολαχανικών στους ιδιωτικούς κήπους!!!

Δείτε με τα ίδια σας τα μάτια για ποιους δουλεύει ο Γιώργος Παπανδρέου. Θα καταλάβετε γιατί η γεωργία οδηγείται σκόπιμα στην καταστροφή. Θα καταλάβετε για ποιον λόγο πρέπει να ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα ώστε να μετατραπεί η κοινωνία σε μία ζούγκλα όπου θα νικάει ο ισχυρότερος δηλαδή ΟΧΙ ο πολίτης.
Δείτε πως ετοιμάζουν να απαγορεύσουν την αποθήκευση σπόρων και την κατ' οίκον καλλιέργεια λαχανικών σε ιδιωτικούς κήπους.
Με πρόσχημα την "προστασία" των καταναλωτών θα φροντίσουν κάθε μπουκιά που καταλήγει στο στόμα μας να έχει την έγκριση και τη σφραγίδα "ευαγών" πολυεθνικών όπως η Monsanto της οποίας υπάλληλοι ήδη κατέχουν υψηλόβαθμες θέσεις στην Αμερικανική κυβέρνηση. Το παρακάτω video θα σας εξοργίσει τουλάχιστον. Όλος ο πλανήτης, πελάτης στην ίδια εταιρία.



Σε συνδυασμό με το γνωστό codex alimentarius... η θηλιά γύρω από τον λαιμό της ανθρωπότητας σφίγγει επικίνδυνα. Αρρωστημένοι εγκέφαλοι, που αισθάνονται "παιδιά του θεού" και ανώτερη φυλή έχουν συγκεντρώσει στα χέρια τους τον πλούτο του πλανήτη και ετοιμάζονται για την πραγματοποίηση τόσο αρρωστημένων σχεδίων που ούτε ο κινηματογράφος επιστημονικής φανατσίας δεν πρόλαβε να σκεφτεί ως σενάριο.
Τι περιέχουν, λοιπόν, τα υβρίδια που σκοπεύουν να επιβάλουν στις καλλιέργειες;
Τι "συστατικά" κρύβουν μέσα τους, τα οποία θεωρούνται άκρως επιβεβλημένα προς κατανάλωση με μορφή τροφής από τους πολίτες;
Ποιοί είναι αυτοί που θέλουν να μας επιβάλουν ακόμη και τα είδη τροφής που θα καταναλώνουμε;
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. καλλιτερα μιας ωρας ελευθερη ζωη παρα σαραντα χρονια σκλαβια και φυλακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λέτε οι μεγαλομέτοχοι της Μονσάντο να τρώνε από τα μεταλλαγμένα τους;

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΟΡΟΣ ΔΥΝΗΤΙΚΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ

    Το επόμενο βήμα που θα κάνουν οι απατεώνες, που φροντίζουν "για το καλό μας", είναι η φορολόγηση του δυνητικού εισοδήματος.

    Παραδείγματος χάριν, έχει ένας 100 ρίζες ελιές και δηλώνει ετήσιο εισόδημα όσο και η επιδότηση που του δίνουν. Έρχεται μετά η εφορία :
    - Διακόσια ευρώ σου δίνουμε, 200 ευρώ δηλώνεις, παραπάνω δεν βγάζεις;
    - Όχι, απαντά ο επιδοτούμενος.
    - Και ο έφορος : Αφού δεν βγάζεις αυτό που μας λένε τα "αντικειμενικά κριτήρια" (σημ. το δυνητικό εισόδημα) τότε τι τις θέλεις; Εμείς σε φοφρολογούμε για κέρδος 400 ευρώ αν δεν συμφωνείς να τις πουλήσεις.

    Τι θα κάνει ο φορολογούμενος; Θα τις πουλήσει ή θα πληρώσει αυτά που λένε τα "αντικειμενικά"; Στα οποία δεν αναφέρονται ότι, ο παπούς με τις 100 ρίζες ελιές, έστειλε τα παιδιά του στις πρωτεύουσες ή στα ξένα για καλύτερο βιός και το χωραφάκι με τις ελιές το έφαγαν οι "αγριάδες".

    Κάποιοι έχουν την υπομονή και περιμένουν. Χορηγούν δάνεια και επιδοτήσεις. Ύστερα έρχεται ο "μπαλτάς" της εφορίας με τα αντικειμενικά και ... όλα στο σφυρί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οταν η γατατα φτασει στην γωνια οταν την κυνηγας και δεν εχει που να ξεφυγει τοτε γυριζει και ορμαει στα ματια καπου η υποχωρηση εχει τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]