Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ποιό θα είναι το επόμενο βήμα του Γιώργου του Τροϊκανού;


  • Ηταν ένας ξένος περιηγητής στην ελλάδα που σε μια του επιστολή έγραψε πως ορισμένοι έλληνες πολιτικοί εκείνης της εποχής, ήταν ικανοί για να παραμείνουν μία ακόμη εβδομάδα στην υπουργική τους θέση, να πουλήσουν την μισή πατρίδα τους
Αυτή η Ευρωπαϊκή Ενωση δεν έγινε για το καλό των ευρωπαϊκών λαών.
Αυτό το νόμισμα, το Ευρώ, δεν έγινε για την προκοπή της ηπείρου.
Η ΕΕ, η ΕΚΤ και το Ευρώ είναι υποκαταστήματα των διεθνών τραπεζιτών και όποιων κρύβονται από πίσω τους. Γι’ αυτό και βλέπουμε τα χάλια που βλέπουμε σε όλη την ήπειρο.
  • Εξω από την ΕΕ και το Ευρώ.
  • Κλωτσιά στο Μνημόνιο τώρα.
  • Διαγραφή του χρέους.
Το επόμενο ΜΕΓΑΛΟ μέτρο που θα πρέπει να πάρει η επόμενη ελληνική κυβέρνηση, είναι να ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.
Απόλυση δημοσίων υπαλλήλων. Είναι διαταγή της Τρόϊκας. Το έχουν κάνει παντού.
Η παρούσα κυβέρνηση θα δυσκολευτεί να το πάρει. Ισως οι εκλογές να έχουν στόχο αυτό και μόνο. Το πως θα περάσει ένα τέτοιο μέτρο η επόμενη κυβέρνηση. Οποια και να είναι.
Οι δανειστές μας θέλουν κι άλλα λεφτά, θέλουν αίμα. Θα διώξουν κι άλλους από τις δουλειές τους. Το Μνημόνιο ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ.
Μην ακούτε τις κομματικές κορώνες που κρύβουν την αλήθεια.
Οι κομματικοί έχουν κάνει γαργάρα την διαφθορά. Τσιμουδιά.
Μην περιμένετε να ακούσετε την αλήθεια από τα κόμματα.
Τα κόμματα έχουν άλλη δουλειά να κάνουν. Οχι να λένε την αλήθεια.
Οι κομματικοί έχουν κάνει γαργάρα την διαφθορά. Τσιμουδιά.
Μην περιμένετε να ακούσετε την αλήθεια από τα κόμματα.
Τα κόμματα έχουν άλλη δουλειά να κάνουν. Οχι να λένε την αλήθεια.

Θραξ ο Αναρμόδιος

ΥΓ. Του χαλάσαν και τη δουλειά στον Αστακό του ανθρώπου και τον στενοχώρησαν. Χώρια που θα στενοχωρηθεί πολύ άμα τον βάλουν σε δεύτερη ή τρίτη μοίρα σε καμμιά από τις συγκυβερνήσεις που ψήνονται.
Αλλο κιθαρίστας άλλο ντράμερ. Ολο το φως πέφτει στους σολίστες εξάλλου. Οι σολίστες είναι που παίρνουν και τα κορίτσια μετά το live.
Μην υποτιμάτε την ανθρώπινη ματαιοδοξία. Η μισή, για να μην πω παραπάνω, λεγόμενη πολιτική, έχει ως καύσιμο την αγνή ανθρώπινη ματαιοδοξία. Ολα τα άλλα προσόντα όπως διαφθορά, υποτέλεια, αρχηγοκολακεία κλπ κλπ, έρχονται δεύτερα.
Γιατί να θέλει ένας πρωθυπουργός να πάψει να είναι πρωθυπουργός;
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Το "εξάστιχο" στο τέλος ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ μου άρεσε. Σαν να βγήκε από το Χρονικό του Μαρκόπουλου. Σοβαρά... Είναι πολύς κόσμος που ακόμα πάσχει από ενοχικά ή ρομαντικά σύνδρομα και κάτι τέτοια "εξάστιχα" είναι ό,τι χρειάζεται για να συνειδητοποιήσει ότι οι σωτήρες μας τελείωσαν.

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]