Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι δηλώσεις Γιούνγκερ δικαιώνουν τον Σαμαρά


Η χθεσινή δήλωση του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση ήξερε, εδώ και χρόνια, για το δημοσιονομικό πρόβλημα της Ελλάδας και ότι έπρεπε να ληφθούν μέτρα πριν από δύο τρεις δεκαετίες, δικαιώνει πλήρως τις θέσεις που, εδώ και επτά μήνες, διατυπώνω, δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς.

Συνοψίζοντας αυτές τις θέσεις, ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι εάν θέλουμε να βρούμε ποιος φταίει για την οικονομία πρέπει να πάμε πίσω στο 1981 καθώς και ότι η ΕΕ και κυρίως η Γερμανία και η Γαλλία έπρεπε να «βάλουν πλάτη» και όχι το ΔΝΤ

«Αυτή τη θέση υποστήριξα στη Σύνοδο του ΕΛΚ αλλά δυστυχώς ήμουν μόνος. Η Κυβέρνηση, όχι μόνο ενίσχυσε την επιχειρηματολογία τους, διασύροντας τη Χώρα, για κομματικούς λόγους, αλλά ουσιαστικά απεδέχθη άνευ όρων μια επιλογή που σήμερα στραγγαλίζει την Ελλάδα και τους Έλληνες», δήλωσε ο κ. Σαμαράς.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ξεκίνησε σήμερα το πρωί την περιοδεία του στην ορεινή Αρκαδία, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Δράκο, το γραμματέα του κόμματος Α. Λυκουρέντζο και κομματικά στελέχη.

Ο κ. Σαμαράς αρχικά μετέβη στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας, όπου η Αδελφότητα Δημητσανιτών πραγματοποιεί σήμερα δωρεάν εξετάσεις στους πολίτες της Γορτυνίας, με κλιμάκιο γιατρών που έχει φέρει. Ο κ. Σαμαράς συνομίλησε με τους πολίτες και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στην αγορά της κωμόπολης και ακολούθως στη Στεμνίτσα, όπου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο της περιοχής.

Μιλώντας με πολίτες στη Δημητσάνα, ο αρχηγός της ΝΔ είπε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντική μέρα γι αυτόν που βρίσκεται σε μιά πολη με σημαντικότατη ιστορία. Επανέλαβε δε πολλές φορές ότι «θα πρέπει αυτός ο προεκλογικός αγώνας να αποτελέσει την αρχή μιας γενικότερης αλλαγής, αλλαγής σελίδας και πορείας, για τη δημιουργία μιας Ελλάδας της ελπίδας κι αυτή η αλλαγή θα γίνει με την ψήφο στις εκλογές του Νοεμβρίου».

Αναφερόμενος στην κατάσταση της οικονομίας, ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι υπάρχει και άλλος δρόμος, αυτός της ανάπτυξης και της εξόδου από την κρίση.

Κάλεσε, παράλληλα, τους πολίτες να στηρίξουν στις εκλογές τους ανθρώπους που στηρίζει η ΝΔ και να δώσουν θετική ψήφο στον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Δράκο, για τον οποίο μίλησε για άλλη μια φορά με εγκωμιαστικά λόγια.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Τις χρονικες περιοδους 89-93 και 2004-2009 να τις ξεχασουμε κ.Σαμαρα??
    Εσεις δεν εχετε καμια απολυτως ευθυνη???

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]